En sevilen marka seçildi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
gelir duzeyi ve satinalma paritesi Turkiye gibi olan ulkelerde hemen hemen 16 yildir yerleşmiş bir algiyi degiştirmek bir iki yilda olmaz tabii ki. Bu nedenle yillardir aldigi paranin hakkini veren telefonlarla kazanilmiş bir guven varken bu tur arastirmalar bir iki yil daha en sevilen marka unvanini nokiaya vericektir. Nokia da bunu bildigi icin kredisine guvenerek sıfırdan wp gibi bir ekosisteme dahil oldu cunku wpnin oturmasini bekleyecek zamani daha once oluşturdugu guven duygusuyla kazanmişti. Şimdi nokiaya duşen o guvene layik olmaya yakişir wp8li cihazlarla son yillarda oluşturdugu kotu imaji duzeltmek ve ben bunu başaracagina inaniyorum.

Metin MF

Metin MF

Üye
gelir duzeyi ve satinalma paritesi Turkiye gibi olan ulkelerde hemen hemen 16 yildir yerleşmiş bir algiyi degiştirmek bir iki yilda olmaz tabii ki. Bu nedenle yillardir aldigi paranin hakkini veren telefonlarla kazanilmiş bir guven varken bu tur arastirmalar bir iki yil daha en sevilen marka unvanini nokiaya vericektir. Nokia da bunu bildigi icin kredisine guvenerek sıfırdan wp gibi bir ekosisteme dahil oldu cunku wpnin oturmasini bekleyecek zamani daha once oluşturdugu guven duygusuyla kazanmişti. Şimdi nokiaya duşen o guvene layik olmaya yakişir wp8li cihazlarla son yillarda oluşturdugu kotu imaji duzeltmek ve ben bunu başaracagina inaniyorum.

:oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

çok güzel bir yorum olmuş teşekkürler. Bende inanıyorum buna ve dediğiniz şeyler çok mantıklı. Aynen öyle aradan 2-3 yıl geçip güven ve kullanıcı kaybettikten sonra wp ye geçmesi hiç mantıklı olmazdı.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Yakında Samsung alır yerini :D

avcitalip

avcitalip

Üye
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Nokianın kalesi TÜRKIYEdir :yuru

bountykiller

bountykiller

Üye
[ENGİN];5086115' Alıntı:
3310 alabilmek için nelerden feragat ettiniz unuttunuz mu?

yanlış insanlara yanlş soru soruyorsun be abi. Burdakilerin çoğu 3310 un çıktığı dönemi bilmez, yada hayal meyal hatırlar.

doctorrr

doctorrr

Üye
yanlış insanlara yanlş soru soruyorsun be abi. Burdakilerin çoğu 3310 un çıktığı dönemi bilmez, yada hayal meyal hatırlar.

ben hatırlıyorum 2003 te babam almıştı kendisine az snake oynamadım :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

hep aynı şarkılar be ali usta ben artık wp8 de güvenmiyorum:dry:

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Bircogumuz android ios kullansak bile hala nokia cogumuzun gönlünde kraldır.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

3310 sadece bir örnek ti herkesin devrine göre gözünden sakındığı nokia'ları vardı

bountykiller

bountykiller

Üye

ben hatırlıyorum 2003 te babam almıştı kendisine az snake oynamadım :kıskıs:

hepsi demedim, çoğu dedm :) bende o duvarlara çarpa çarpa az ölmedim =)

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5088914' Alıntı:

3310 sadece bir örnek ti herkesin devrine göre gözünden sakındığı nokia'ları vardı

Doğrudurda abi bu yeni nesil için geçerli değil. Ben en az 25 nokia kullandım. Fakat şuan 15 yaş altı iyi gelir düzeyli arkadaşlarımızın geneline nokia kullanmak kısmet olmuyor ve böylece kullanmadan yorum yapanlarıda fandroid oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt