En Sevdiğiniz-Beğendiğiniz Yönetici Kim?..

Sponsorlu Bağlantılar

En Sevdiğiniz-Beğendiğiniz Yönetici Kim?

• Negative

Kullanılan: 44 62.0%
  • a21a

Kullanılan: 21 29.6%
  • ChavRash

Kullanılan: 23 32.4%
  • omayra

Kullanılan: 26 36.6%
  • POWER

Kullanılan: 20 28.2%
  • van_hoijdonk

Kullanılan: 15 21.1%
  • BoZKuRT

Kullanılan: 9 12.7%
  • leiche

Kullanılan: 26 36.6%
  • Nazy

Kullanılan: 22 31.0%
  • Salihyet

Kullanılan: 21 29.6%
  • dreamboys69

Kullanılan: 17 23.9%
  • dreamgirls

Kullanılan: 14 19.7%
  • ferhattunc

Kullanılan: 6 8.5%
  • JaNbErG

Kullanılan: 13 18.3%
  • paradox1026

Kullanılan: 8 11.3%

• Kullanılan toplam oy
    71

Anıl Umut

Emekli Yönetici
TAMAM ARKADAŞIM UZATMA..:oke:
kapandı gitti oy verirsen ver, vermezsen eyvallah:)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
valla açıkçası hepsi ii ama omeyranın yorumları ve yardım ederken dikkti çok hoşuma gidiyor...özellikle eşine tocam demesi sıcak kanlı oluşu...çok tatlı:)
not:ikidebir kendimi şikayet ediyorum yanlış yere konu açtım diye..oda yılmadan taşıyor..ve imzama cezalarıda o veriyor hep..birgün bıkıp banlayacak..teşekkürler omeyra:)

negative kesin ve kısa konuşması....ben çok konuşurum ama bana bile katlanıyor çocuk :)
çok ilgileniyorlar...saçma sapan sorularıma bile sabırla cevap veriyor...bana katlandığın için teşekkürler:)

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Negative,ChavRash,omayra,leiche,Nazy,Salihyet
bu 6 yöneticiye oy veriyorum.:)

BY-SSB

BY-SSB

Üye
Bence hiçbiri

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Başarılar diliyorum kendilerine ;)

omayra

Üye
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar :)

karides

Üye
Bu siteyi hazırlayarak internete daha fazla zaman ayırıp kafamı boşaltmamı sağlayan Negative, benim için ayrı bir yerde.

Ayrıca yaşlarıyla bağlı olmaksızın olgunlukları ile bu deli çağlarında bu kadar genç arkadaşı bir arada tutmayı başaran başta chavrash, a21a, vanhoijdonk, leiche, dreamboys69 ve tabii ki omayra...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
En az oyu alan yönetici olarak oy veren vermeyen tüm üyelerimize teşekkürler. ;)

Güzel bir anket, sonucu daha güzel. Tam da düşündüğüm gibi. :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En az oyu alan yönetici olarak oy veren vermeyen tüm üyelerimize teşekkürler. ;)

Güzel bir anket, sonucu daha güzel. Tam da düşündüğüm gibi. :)

Beğenmenize sevindim :)

Benim oylarım
Negative, a21a, ChavRash, omayra, leiche, Nazy ve Dreamboys69'a gitmişti :)

Negative'nin değerini ve site için anlamını buraya yazarak değerini ve anlamını küçültmek istemiyorum.

a21a: Onun sitedeki çok değerli paylaşımlarına ve sanatçılığına diyebilirim., Bizzat şahit oldum, telefonumda bana özel yaptığı tema duruyor hala.

ChavRash: Yaptığı olgun yorumları ve tartışma adabı konusundaki örnek davranışlarıyla dikkatimi ilk günlerde çekmişti.

omayra: Hem mesleki anlamda üstatlarımdan olması dolayısıyla duyduğum tek taraflı yakınlıktan hem de sitede adeta cübbesiyle dolaşması ve yine örnek olabilecek tutumları dolayısıyla oyumu almıştı.

leiche: Çok desteğini gördüm! Zaten profilimdeki ilk mesajın sahibi. Umarım kimse kırılmaz ama bu forumdaki en sevdiğim kişi!.. :gul:

Nazy: Açık konuşmak gerekirse ilk zamanlarda pek sıcak görmesem de kendisini son zamanlardaki en sevdiğim kişilerden! Zaten siteye grafiksel anlamda yaptığı katkılar tartışılmaz.
Satrançta program kullanmak üzerine tatlı-sert bir tartışmamız mevcut şu günlerde... Seviyor olabilirim ama bu program kullandığını düşündüğüm gerçeğini değiştirmiyor :naughty:

Dreamboys69: :hmmm :allalla: Ben ona neden oy verdim ki :ss Hatırlamıyorum :bilmm Elim kaymış herhalde :ehe:ehe:ehe
Yukarıda yaptığıma benzer esprileriyle forumu şenlendirmesine diyebilirim, şahsen de biraz tanıyorum,, severim kendisini :gul:

Diğerlerine neden vermedim?
Pek tanımadığım, henüz iletişim kuramadığım için :) Yoksa eminim ki tümünün site için büyük katkıları olmuştur. Zaten aksi halde yönetici olamazlardı!..
Zaten bence MaxiCep'in en önemli özelliklerinden biri yönetici seçiminde çok titiz davranması ve çok iyi çalışan bir yönetim sunması üyelerine.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
negative.... herkese aynı yakınlıkta olmasını....
chavrash....saygılı,kibar ve yardımsever olmasını...
nazy...esprili bi kişilik olmasını....
power...sıcakkanlı olmasını....
omayra....olgun ve mantıklı bi yaklaşım içinde olmasını....

seviyorum.....

@ylin

Üye
Ben daha kimseyi tanımıyorum:(

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Vaay Negative ve Omayra Arasında Büyük Bir Çekişme Var..

Nazy ChavRash leiche a21a dreamboys69 POWER Salihyet de Kendi Aralarında Çekişme İçindeler.. :)

Herkes Söylüyor Ben de Kime Oy Verdiğimi Belirteyim..

Negative, a21a, omayra, leiche, Nazy, Salihyet

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Forumda bir ilk sanırım böyle bir anket. :)

lovestar

lovestar

Üye
negative chavrash ve power a oy verdim.konuyu saptırmazsınız güzel bi anket.tşkler...

dreamboys69

dreamboys69

Üye
anket sonucunda ilk üç'e girenlere praetor tarafından çeşitli hediyeler varmış.:islik
bana söyledi hediye işini bende konuya yazarım dedim senin adına:ehe
kıramam zaten Ata'yı:naughty:
hediyler nedir bende merak içindeyim...:ehe

Nazy

Nazy

Üye
anket sonucunda ilk üç'e girenlere praetor tarafından çeşitli hediyeler varmış.:islik
bana söyledi hediye işini bende konuya yazarım dedim senin adına:ehe
kıramam zaten Ata'yı:naughty:
hediyler nedir bende merak içindeyim...:ehe
valla dikkatli olması gerek
ilk 3 te 5 kişi var:D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
ayıp ayıp nerde bizim çilekeş abimiz yoksa degıl mı admın

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Çilekeş kendi isteğiyle ayrıldı yönetimden.

Üst Alt