En Sevdiğiniz-Beğendiğiniz Yönetici Kim?..

Sponsorlu Bağlantılar

En Sevdiğiniz-Beğendiğiniz Yönetici Kim?

• Negative

Kullanılan: 44 62.0%
  • a21a

Kullanılan: 21 29.6%
  • ChavRash

Kullanılan: 23 32.4%
  • omayra

Kullanılan: 26 36.6%
  • POWER

Kullanılan: 20 28.2%
  • van_hoijdonk

Kullanılan: 15 21.1%
  • BoZKuRT

Kullanılan: 9 12.7%
  • leiche

Kullanılan: 26 36.6%
  • Nazy

Kullanılan: 22 31.0%
  • Salihyet

Kullanılan: 21 29.6%
  • dreamboys69

Kullanılan: 17 23.9%
  • dreamgirls

Kullanılan: 14 19.7%
  • ferhattunc

Kullanılan: 6 8.5%
  • JaNbErG

Kullanılan: 13 18.3%
  • paradox1026

Kullanılan: 8 11.3%

• Kullanılan toplam oy
    71
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En Sevdiğiniz-Beğendiğiniz Yönetici Kim?..
İlk anketime hoşgeldiniz :)
Merak ettim sorayım dedim:

MaxiCep sakinlerinin en sevdiği ve yaptıklarını, çalışmalarını, işlerini en beğendiği yönetici(ler) kim(ler)?
Anket gizli olup birden fazla kişiye oy verebilirsiniz.

(Not: Bu bir eleştiri konusu değildir, bu nedenle sadece sevdiğiniz yönetici-yöneticilere oy verebilirsiniz ve arzu ediyorsanız kime oy verdiğinizi - nedenini söyleyebilirsiniz, lütfen burada eleştiri yapmayalım)

tuba.dmn

Üye
bence omayra :) çok sıcak kanlı çok sevecen:) en çok onu beğeniyorum yanii:)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
eleştiri yapmayalım demişsin ama ben yapacam praetor bu konu son derece gereksiz bir konu bence eğer yöneticiler de aynı şeyi düşünüyorsa kapansın konu yok düşünmüyorsa siz oylayın
kimi yönetici çok oy alırken kimi hiç almaz olmaz öyle yani hoş durmaz sitenin itibarına
benim düşüncem böyle kusura bakma:)

dreamnurse

dreamnurse

Üye
hmm karar vermesi zor hepsinin çalışmaları güzel bence hepside sitede bişeyler daha iyi olsun diye uğraşan insanlar karar veremedim..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
35caldion'un Dediklerine Kısmen Katılıyorum.. Kardeşim Oy Verenlerin Gizliliği İyi Olmuş.. Fakat Arkadaşlar Arasında Kırgınlık Yaratabilir Bu Anket.. Bir Bakıma Güvenoyuna Döner Bu.. ;)

Emeğine Karşılık Oy Kullanayım Kardeşim.. ;)

Odysseus

Odysseus

Üye
salihyet isimli yönetici kesinlikle maxicep te olmamalı konulara gereksiz girişler yapıp gereksiz gerginlikler yaratabiliyor. bu yüzden ankete katılmıyorum ve bu arkadaşın yöneticiliğini kınıyorum

Anıl Umut

Emekli Yönetici
salihyet isimli yönetici kesinlikle maxicep te olmamalı konulara gereksiz girişler yapıp gereksiz gerginlikler yaratabiliyor. bu yüzden ankete katılmıyorum ve bu arkadaşın yöneticiliğini kınıyorum
ne diyon arkadaşım salih gayet iyi bir yönetici hak etmişti hatta çoktan olması gerekiyordu geç bile kalındı bu konuda ayrıca gereksiz yorumlar yapan sensin mesela bu:oke:

xkadir61

xkadir61

Üye
oyumu; başta salihyet olmak üzere bir kaç arkadaş'a daha verdim.:ok2:
salih'i çekemeyenler var galiba. daha dünkü bir üyenin, böyle yorum yapması bence o kişinin karakter bozukluğudur.:sahan2:
adam olan adam, tebrik eder.:nono: beğenmiyorsa salihi, ondan daha ileriye gider.:megafon:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence omayra :) çok sıcak kanlı çok sevecen:) en çok onu beğeniyorum yanii:)
Benim de oy verdiklerim arasındaydı :)

Yaw sen kimsin !!!.........

Aman prettygirl, sakin ol :) Bir yanlış gördüğümüzde biz doğru şekilde hareket edip yanlışı yapana doğruyu göstermeliyiz önce, değil mi?.. Ancak yapılan, hata olarak kalmaz, alışkanlık olduğu anlaşılırsa zaten gereken yapılır :)

Arkadaşımız çok yeni bir üye, umalım da böyle talihsizce yapılan yersiz ve yukarıdaki mesajlardan anlaşıldığına göre isabetsiz bir açıklama daha görmeyelim kendisinden.

eleştiri yapmayalım demişsin ama ben yapacam praetor bu konu son derece gereksiz bir konu bence eğer yöneticiler de aynı şeyi düşünüyorsa kapansın konu yok düşünmüyorsa siz oylayın
kimi yönetici çok oy alırken kimi hiç almaz olmaz öyle yani hoş durmaz sitenin itibarına
benim düşüncem böyle kusura bakma:)
35caldion'un Dediklerine Kısmen Katılıyorum.. Kardeşim Oy Verenlerin Gizliliği İyi Olmuş.. Fakat Arkadaşlar Arasında Kırgınlık Yaratabilir Bu Anket.. Bir Bakıma Güvenoyuna Döner Bu.. ;)
Emeğine Karşılık Oy Kullanayım Kardeşim.. ;)

"Yönetim"e eleştiri olmasın demiştim caldion, beni elbette eleştirebilirsiniz :)

Siz iki sevdiğim üyenin aynen benim gibi düşünmesi çok hoşuma gitti açıkçası :) Ben de benzer endişeler duyduğumdan bu konuyu yönetime danışarak açtım, kafama göre hareket etmedim ;)
Kaldı ki böyle ince çizgilere sahip konularda diğer üyeler de aynı duyarlılığı gösterirse forumda daha az sorun çıkar diye düşünüyorum :)
Ayıca konuyu gereksiz görmeniz de bir bakış açısıdır tabii ve konuyu doğru yere açtığımı gösterir :oke:

hmm karar vermesi zor hepsinin çalışmaları güzel bence hepside sitede bişeyler daha iyi olsun diye uğraşan insanlar karar veremedim..

Birden fazla oy kullanabilirsiniz dreamnurse, isterseniz hepsine oy verin :)

*Öncelikle üyelerin-yöneticilerin eleştirilmesi bir sorun değildir.
Ancak;
1) Konuyu okumadan ve anladığınıza emin olmadan mesaj yazmak bir sorundur.
(Konuda açıkça belirtilmişti bu bir eleştiri konusu değildir diye).
2) Dayanaktan yoksun eleştiriler sorundur.
(Gereksiz? Kime göre gereksiz-Neye göre gereksiz? Hangi konusu gereksiz?..)
3) Bu denli ciddi eleştirilerin, ciddiye alınmanızın çok zor olduğu dönemlerde yapılması sorundur.
(Eski, aktif ve saygın bir üyesinizdir(yaşınız-mesajınız-konunuz kaç olursa olsun) böyle bir eleştiri yaparsınız, herkes döner bir düşünür haklı mı acaba bu üye diye ama daha çok yeni bir üyesiniz, önce aktif olun, biraz pişin forumda, ardından böyle eleştirileri yapma hakkınız olsun. Aksi halde burada olduğu gibi sözünüz içeriğine bile bakılmadan tepkiyle karşılanır).

Arkadaşlar çok basit bir şey istedim. Sevdiğiniz-beğendiğiniz kişilere oy verin sadece. Hiç kimseyi sevmiyorsanız kimseye oy vermeyin.
Eleştirecekseniz de lütfen burada eleştirmeyin.

ouSahin

ouSahin

Üye
Power,Negative,Nazy

nedense 3 yöneticiye oy veresim geldi 3 de bnm için degerli abilerim..digerleride öle ama bu 3 başka:)

her yönetici görevini en iyi şekilde yapıyor buna eminim..:) Ama oyumu sadece kişiligine ve çevresine sıcak kanlı yaklaşımına degil eger ankette ciddi bir oy kullancaksak yaptıgı işlerede vermek gerekir:) Power uzun bir süre yoktu ama yaptıgı işleri çok iyi biliyorum:)
Nazy Yönetimde oldugum günlerde ısrarla yönetime gelmesini istedigim kişilerden birtaneydi:)
Negative için yorum yok bütün olumlu yorumları hakediyor:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuyu anladığınız için çok mutlu oldum ouSahin, güzel yorumunuz için teşekkürler.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
praetor biz teşekkür ederiz :)
oyum leiche ve salih'e

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Atacığım gördüğün üzere ne uyarılmalardan algılıyor, nede yaptığı yanlışı kabul ediyor.
Üstüne üstlük küstahlaşıp yalaka yapıyor beni . Ne yani isteyenin istediğini yazabiliyor olması insanları eleştirebilir karalayabilir anlamını taşıyormu.
Karalayabileceği anlamına gelmiyor tabii ki.

Ayrıca kullandığımız kelimelere dikkat etmemiz, saygı sınırları içinde kalmamız gerekiyor.
Forumda yazı yazmak word'de yazı yazmaya benzemez, burada yazdıklarınız tüm dünyaya ulaşıyor ve hiç tanımadığınız insanlara sesleniyorsunuz. Bu nedenle biraz daha dikkat biraz daha özen göstermeleri gerekiyor yazdıklarına tüm üyelerin!..

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
1 kaç kişi hariç herkese verdim herkes işini iyi yapıyor ;)

jöly

Üye
ben oyumu 3 kişiye verdim:
negative...maxicep için yıllardır uğraş veriyor ve hakettiği alkışı da alıyor...
chavrash...senelerdir tanıyorum,haksızca bişey yaptığını hiç görmedim...yetkilerini en iyi kullanan yöneticilerden biri...
omayra...bir bayan olarak forumdaki erkek yöneticiler kadar iyi...hatta çok daha iyi...

bu arada Salihyet seni de tebrik ederim...geç kalınmış bir karardı yönetici olman...hayırlısı olsun...

Salihyet

Salihyet

Üye
Tüm olumlu olumsuz yorumlar için teşekkür ederim :) Daha dikkatli ve doğru olmamı sağlıyor, negative, chavrash, a21a , nazy ve van_hoijdonk ;)

Nazy

Nazy

Üye
gereksiz yere ortam gerildiği için
bazı kullanıcıların mesajlarını tekrar düzenlemek zorunda kaldım
bilginize

elmyra

Üye
bence su an yönetimdelerse haketmişler demektir yönetim kadrosunun yarısından coğunu tıkladım sanırım oy verdim

yanlız;

sert eleştrilere meydan vermeden diğer üyelere gelince eğer su an üyeyse eski yada yeni yorumda yapabilir eleştide yapabilir ancak belli saygı sevgi ve kurallar cercevesinde tabi dün geldi bügün gitti diye bişey yoktur sanırım bu kadar sert konusulmasına gerek yoktur diye düşünüyorum :hmmm:hmmm

ayrıca saliyet arkadasımızı tebrik ediyorum yeni görevinde başatılı olacağına inanıyorum;)

mervecan

mervecan

Üye
bence hepsi 1 numara ki aralarında tanımadığım birkaç arkadaşım olmasına rağmen de bu ayrımı yapmak istemem bütün maxi ailesine saygılar ;)

Odysseus

Odysseus

Üye
oyumu; başta salihyet olmak üzere bir kaç arkadaş'a daha verdim.:ok2:
salih'i çekemeyenler var galiba. daha dünkü bir üyenin, böyle yorum yapması bence o kişinin karakter bozukluğudur.:sahan2:
adam olan adam, tebrik eder.:nono: beğenmiyorsa salihi, ondan daha ileriye gider.:megafon:

Adamlığım konusunda herhangi bir endişem yok. Ayrıca yönetici olmak istiyorsam bunu daha verimli alanlarda kullanmayı tercih ederim.Dün veya bugün diye bir ayrım yapmak ta sizin kalitenizi ortaya koymuştur. Hiyerarşi yapılacaksa emin olun benim bilgisayar ve internet dünyası için yaptıklarımın yarısını bile yapamazsınız

Üst Alt