En Sevdiğiniz-Beğendiğiniz Yönetici Kim?..

Sponsorlu Bağlantılar

En Sevdiğiniz-Beğendiğiniz Yönetici Kim?

• Negative

Kullanılan: 44 62.0%
  • a21a

Kullanılan: 21 29.6%
  • ChavRash

Kullanılan: 23 32.4%
  • omayra

Kullanılan: 26 36.6%
  • POWER

Kullanılan: 20 28.2%
  • van_hoijdonk

Kullanılan: 15 21.1%
  • BoZKuRT

Kullanılan: 9 12.7%
  • leiche

Kullanılan: 26 36.6%
  • Nazy

Kullanılan: 22 31.0%
  • Salihyet

Kullanılan: 21 29.6%
  • dreamboys69

Kullanılan: 17 23.9%
  • dreamgirls

Kullanılan: 14 19.7%
  • ferhattunc

Kullanılan: 6 8.5%
  • JaNbErG

Kullanılan: 13 18.3%
  • paradox1026

Kullanılan: 8 11.3%

• Kullanılan toplam oy
    71
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
DiaBLoS™;1227296' Alıntı:
Kardeş eski konu.Hortlatmanın anlamı yok.GEREKSİZ.

Dikkat edelim

Saygılar

Niye bu sitede eski konular hortlatılmaz die bi kural okumadım...

Saygılar...

teomaxi

teomaxi

Üye
kıymet bilinmeyen yöneticilereden en önemlisine verdim(anlayan anladı)boys-girls

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncelliğini kaybetmiş, mesaj yazılmasında bir yarar olmayan eski tarihli konulara bir üyenin mesaj yazmayı adet edinmesi durumunda o üye ceza puanı alacaktır.

Buradaki uyarı, daha ziyade bir üyenin mesaj sayısını-rütbesini arttırma saikiyle hareket etmesi, gereksiz ve anlamsız mesajları sürekli olarak yazması halinde verilir.

Biliniz ki konu hortlatmak olarak tabir edilen bu durum, yönetim için "istisnaen" sorun oluşturur.
Bir üye sürekli olarak eski tarihli konulara mesaj yazmaktadır... Cezasını alır.
Bir üye yenidir ve yanlışlıkla günümüz için anlamsızlaşmış bir konuya mesaj atar... Mesaj silinir, üye sözlü olarak uyarılır.

Ben de konu hortlatıyorum bazen.
3 sene önce yazılmış, ama yeni gördüm ve günümüz için çok anlamlı!!! Yazıyorum mesajımı!..

Gerekli görüyor iseniz ve konuya ilişkin kuracak değerli cümleleriniz varsa konu hortlatabilirsiniz!

Salihyet

Salihyet

Üye
kıymet bilinmeyen yöneticilereden en önemlisine verdim(anlayan anladı)boys-girls

Bence bu kutuplaşma yanlış :) Ben bir üye gözüyle her zaman iki kişiyi seçerdim.. Çünkü onlarla tanıştık KARŞILIKLI , tanımadığınız kişileri de anlayın.. Tanıdığınız kişileri koşulsuz savunmayın lütfen..

İmparatore

İmparatore

Üye
Bence Negative

Üst Alt