Rich4arD
Üye
Rica ederimÇok teşekkürler kardeşim

Rica ederimYararlı bi paylaşım teşekkürler..
Yorumlarda aradım ama bulamadım. Benimde bikaç arkadaş gibi settlers oyununda beyaz ekran sorunum var. Telefonum galaxy s2. Stabil çalışan versiyonu var mı?

Senin söylediğin şekilde stabil ancak tegra telefonlarda çalışıyor sanırım.
Onun dışında Galaxy S II de beyaz sorunu falan var.
Chainfire 3D yardımı ile oyunu kurup oynayabilirsiniz.
Forumda konusu mevcut zaten.
Biraz karışıktır ama..
http://www.maxicep.com/android-oyun...-telefonlarda-oynama-chainfire-3d-517683.html
Gerek kalmadı yenilemeye çünkü bu kadar oyun içerisinde sadece GTA'nın SD Dosyalarını eklemiştim ve şu anda onu da kaldırdım. Çünkü o eski versiyonda telefondan SD Dosyaları indirilemiyordu.SD TEgra inmiyor
Rica ederimGerçekten guzel arşiv tşler

Rica ederimçok güzel paylaşım eline sağlık

Rica ederimellerinize sağlık. linkler hala sağlam. ben, tümünü indirip tabletimde deneyeceğim. onyo nanopad android v2.2 sürümü; umarım çalışır. deneyince buraya yazarım sonucu.

Linklerin hepsi benim uploadımdır.
Her gün kontrol ediyorum o konuda bi sıkıntınız olmasın

Birçoğu tablette çalışmayacaktır hatta hiçbiri de çalışmayabilir çünkü oyunların hepsi tablet için ayrı telefon için ayrı çıkartılıyor (Bildiğim kadarı ile)
Ama yine de deneyin isterseniz sonucu buraya yazın bekliyorum

Rica ederimteşekkürler. android yeni kullanmaya başladım. paylaşımlar güzel umarım yüklemeyi becerebilirim![]()

Rica ederimcok saol süper paylasımm

Rica ederimEyvallah Kardeşim

Var şu anda bilgisayarda ama konuya eklemeyi düşünmüyorum açıkçası çünkü hem telefonlar için ayrı ayrı apk dosyaları var hem de Tegra cihazlar dışındaki cihazlar için Chainfire 3D ile kurmak gerekiyor.. Yani biraz uğraş gerektiren oyun.fıfa 2012 yokmu gs 2 ıcın o oyun olsa daha ıyı olurdu
Eğer eklersem birçok arkadaş telefonda çalışmıyor bu oyun nasıl paylaşım yapıyorsun sen? diye tepki gösterebilir.
O nedenle konuya eklemeyi düşünmüyorum.
Ama istersen sana upload edip linki özel mesaj olarak atabilirim.
Güncelleme;
Mevcut olan Grand Theft Auto 3 1.2 sürümü 1.3 sürümü ile değiştirildi.
Mevcut olan Sprinkle 1.7 sürümü 1.7.1 ile değiştirildi.
Mevcut olan ShadowGun 1.0.4 sürümü 1.1.0 ile değiştirildi.
Mevcut olan Where's My Water 1.3.1 sürümü 1.3.5 ile değiştirildi.
Mevcut olan Traffic Panic 3D 1.2 sürümü 1.4 ile değiştirildi.
Sprinkle Junior v1.0.1 eklendi. (Ücretli Sürüm)
----------Eklendi @ 23:52:21 ---------- Yazıldı @ 23:48:35 ----------
Rica ederim[alikan];4270893' Alıntı:Süper konu süper emek. Ellerine sağlık hocam süper bir çalışma başarılara devam![]()
Devam 
İndirdikten sonra gördüm senin konuda v1.08 olduğunu. Bunu indirsek ileride güncelleme çıksa yine hata mı alıcaz acaba?