En Kapsamlı-En Kaliteli Ücretli Oyunlar Eskiler-Yeniler Hepsi Burda!+Video Önizlme (Sürekli Güncel!)

Sponsorlu Bağlantılar

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler kardeşim
Rica ederim :)

Yararlı bi paylaşım teşekkürler..

Yorumlarda aradım ama bulamadım. Benimde bikaç arkadaş gibi settlers oyununda beyaz ekran sorunum var. Telefonum galaxy s2. Stabil çalışan versiyonu var mı?
Senin söylediğin şekilde stabil ancak tegra telefonlarda çalışıyor sanırım.
Onun dışında Galaxy S II de beyaz sorunu falan var.
Chainfire 3D yardımı ile oyunu kurup oynayabilirsiniz.
Forumda konusu mevcut zaten.
Biraz karışıktır ama..
http://www.maxicep.com/android-oyun...-telefonlarda-oynama-chainfire-3d-517683.html

Gerek kalmadı yenilemeye çünkü bu kadar oyun içerisinde sadece GTA'nın SD Dosyalarını eklemiştim ve şu anda onu da kaldırdım. Çünkü o eski versiyonda telefondan SD Dosyaları indirilemiyordu.

Gerçekten guzel arşiv tşler

çok güzel paylaşım eline sağlık

ellerinize sağlık. linkler hala sağlam. ben, tümünü indirip tabletimde deneyeceğim. onyo nanopad android v2.2 sürümü; umarım çalışır. deneyince buraya yazarım sonucu.
Linklerin hepsi benim uploadımdır.
Her gün kontrol ediyorum o konuda bi sıkıntınız olmasın :)
Birçoğu tablette çalışmayacaktır hatta hiçbiri de çalışmayabilir çünkü oyunların hepsi tablet için ayrı telefon için ayrı çıkartılıyor (Bildiğim kadarı ile)
Ama yine de deneyin isterseniz sonucu buraya yazın bekliyorum :)

teşekkürler. android yeni kullanmaya başladım. paylaşımlar güzel umarım yüklemeyi becerebilirim :D

cok saol süper paylasımm

Eyvallah Kardeşim

fıfa 2012 yokmu gs 2 ıcın o oyun olsa daha ıyı olurdu
Var şu anda bilgisayarda ama konuya eklemeyi düşünmüyorum açıkçası çünkü hem telefonlar için ayrı ayrı apk dosyaları var hem de Tegra cihazlar dışındaki cihazlar için Chainfire 3D ile kurmak gerekiyor.. Yani biraz uğraş gerektiren oyun.
Eğer eklersem birçok arkadaş telefonda çalışmıyor bu oyun nasıl paylaşım yapıyorsun sen? diye tepki gösterebilir.
O nedenle konuya eklemeyi düşünmüyorum.
Ama istersen sana upload edip linki özel mesaj olarak atabilirim.

Güncelleme;
Mevcut olan Grand Theft Auto 3 1.2 sürümü 1.3 sürümü ile değiştirildi.
Mevcut olan Sprinkle 1.7 sürümü 1.7.1 ile değiştirildi.
Mevcut olan ShadowGun 1.0.4 sürümü 1.1.0 ile değiştirildi.
Mevcut olan Where's My Water 1.3.1 sürümü 1.3.5 ile değiştirildi.
Mevcut olan Traffic Panic 3D 1.2 sürümü 1.4 ile değiştirildi.
Sprinkle Junior v1.0.1 eklendi. (Ücretli Sürüm)

----------Eklendi @ 23:52:21 ---------- Yazıldı @ 23:48:35 ----------

[alikan];4270893' Alıntı:
Süper konu süper emek. Ellerine sağlık hocam süper bir çalışma başarılara devam :)
Rica ederim :) Devam :koş:

• Beğen
Tepkiler: MezraL123

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada video önizlemeler geçici süreliğine kaldırıldı.
Konuya video ekleme özelliği üzerinde çalışma yapılıyor.
Biter bitmez tekrar güncellicem konuyu.

[alikan]

[alikan]

Üye
Konunu günden güne biraz daha sömürmeye başladım sömür sömürrrrrrrr bitmez :) Emeğine sağlık ve tekrardan teşekürler. Sürekli güncel tutmaya çalışmanda takdire şayan.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];4282177' Alıntı:
Konunu günden güne biraz daha sömürmeye başladım sömür sömürrrrrrrr bitmez :) Emeğine sağlık ve tekrardan teşekürler. Sürekli güncel tutmaya çalışmanda takdire şayan.
Beğeniyorsanız ve memnunsanız ne mutlu bana :)
Elimden geldiğince linkleri güncel oyunları güncel oyunların ss lerini bile güncel tutmaya çalışıyorum :)
En yakın zamanda SD Dosyaları da eklicem.
Teşekkür ederim :)

Ates-BaRuT

Üye
Güzel paylaşım olmuş.Emeğine sağlık arkadaşım.

aslaneses

Üye
teşekkürler 10 numara olmuş

cihatgenc

cihatgenc

Üye
SD dosyaları olmadan bişeye yaramaz yine de emek vermişssin ellerine saglık

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
SD dosyaları olmadan bişeye yaramaz yine de emek vermişssin ellerine saglık
En yakın zamanda SD Dosyalarını da paylaşıcam.
Ama size katılmıyorum.
Peki SD dosyaları olsa apk olmasa ne işe yarar SD Dosyalar?
Benim burda yaptığım sadece en güncel en yeni sürüm ücretli oyunları bir konu altında düzgün olarak toplamak ve üyelerle paylaşmak.
Hepsini internette bulabilirsiniz. Neden bulamayasınızki?
Önemli olan hepsinin bir konu altında düzgün bir şekilde toplanması. Hangi sürüm olduğu belli olması.
SD dosyaları da en yakın zamanda eklicem konuya merak etmeyin.
Bilindiği üzere bu kadar oyuna SD Dosyaları da eklemek çok zor.
Adreno , Tegra , PowerVR ve dahası..

hatipoglu_ali

Üye
emeğine sağlık

tymnt

Üye
Son hali daha güzel olmuş. Tebrikler :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık

Son hali daha güzel olmuş. Tebrikler :)
SD Dosyaları da eklendiğinde bir eksiği kalmamış olacak sanırım. Teşekkür ederim :) Konunun görsellik açısından düzenli olduğunu düşünüyorum.
Hiçbirşey karışık değil. Oyunların hangi sürüm oldukları da belli :)

Güncelleme ;
Mevcut olan Angry Birds Rio 1.4.0 sürümü 1.4.2 ile değiştirildi.
Mevcut olan Where's My Water 1.3.5 sürümü 1.3.6 ile değiştirildi.
Mevcut olan Blood and Glory 1.0.3 sürümü 1.0.5 ile değiştirildi.
Reckless Racing 2 v1.0.0 eklendi.

Konu sürekli güncellenmektedir!

lgmert12

Üye
teşekkürler çok saol

Utku_20

Üye
wildfire s sahibiyim blood & glory yüklerken com.glu.gladiator diye hata veriyor oyunun setupı açılmıyor ne yapmam lazım?

lolaman

lolaman

Üye
Teşekkürler real footbal galaxy Y de çalışırmı yada hangileri çalışır birde sd dosyalarını eklesen güzel olacak.

AKINCI46

Üye
Teşekkürler.Oyunlar s2 için ama wildfire s te dedim hepsi olmasada çoğu çalışıyor. :D

[alikan]

[alikan]

Üye

SD Dosyaları da eklendiğinde bir eksiği kalmamış olacak sanırım. Teşekkür ederim :) Konunun görsellik açısından düzenli olduğunu düşünüyorum.
Hiçbirşey karışık değil. Oyunların hangi sürüm oldukları da belli :)

Konu sürekli güncellenmektedir!

Şu konudaki paylaştığın oyunların tamamının SD dosyalarını yüklemen varya yapıp yapabileceğin en büyük şey olur herhalde. İlk apk indirdiğimde Konuya Sorunsuz Sd dosyalarıda yüklesen çok süper olacak diye yazacaktım ama onuda istemek ayıp olur diye çekindim yazamadım. Oyunların Sorunsuz SD dosyalarını konuya eklemen MUAZZAM bir şey olur sana milyar kere teşekkür ederim sanırım. :) Sabırsızlıkla beklemekteyim :)

D.N: Yine forumda başka bi konudan Order & Chaos v1.07 indirdim sd yi telefondan wifi üzerinden indirip kurdum server secme bölümünde yeni güncelleme uyarısı aldım 1.08 diye ok dedim Market'e yönlendirdi fakat markette bu uygulama ülkenizde kullanılmamaktadır yazıyo ve güncelleyemiyorum şimdi boşuna mı gitti bütün o indirme :( İndirdikten sonra gördüm senin konuda v1.08 olduğunu. Bunu indirsek ileride güncelleme çıksa yine hata mı alıcaz acaba? :((

4best

Üye
[alikan];4321430' Alıntı:
Şu konudaki paylaştığın oyunların tamamının SD dosyalarını yüklemen varya yapıp yapabileceğin en büyük şey olur herhalde. İlk apk indirdiğimde Konuya Sorunsuz Sd dosyalarıda yüklesen çok süper olacak diye yazacaktım ama onuda istemek ayıp olur diye çekindim yazamadım. Oyunların Sorunsuz SD dosyalarını konuya eklemen MUAZZAM bir şey olur sana milyar kere teşekkür ederim sanırım. :) Sabırsızlıkla beklemekteyim :)

D.N: Yine forumda başka bi konudan Order & Chaos v1.07 indirdim sd yi telefondan wifi üzerinden indirip kurdum server secme bölümünde yeni güncelleme uyarısı aldım 1.08 diye ok dedim Market'e yönlendirdi fakat markette bu uygulama ülkenizde kullanılmamaktadır yazıyo ve güncelleyemiyorum şimdi boşuna mı gitti bütün o indirme :( İndirdikten sonra gördüm senin konuda v1.08 olduğunu. Bunu indirsek ileride güncelleme çıksa yine hata mı alıcaz acaba? :((

hocam bildigim kadari ile marketle tr hala anlaşma kuramadi bu yüzden biz herşeyi net görememekteyiz. eger telefonunuz rootlu ise market acces uygulaması ile hertürlü içerige erişirsiniz. fakat degilse hem buradan hemde diger kaynaklardan yeni sürüm elde edebilirsin diye düşünüyorum.

ozzy05

Üye
Arkadaşlar android tablet alacam 8 gb ile 16 gb arasında 20 dolar fark var bende oyunlar genelde yüksek boyutlu olduğu için 16 gb mı alsam diyorum.Yoksa 8gb alıp 16 gb hafıza kartı ile idare edilirmi.Oyunların hepsini hafıza kartına kurabilirmiyim.

Üst Alt