Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En Kapsamlı-En Kaliteli Ücretli Oyunlar Eskiler-Yeniler Hepsi Burda!+Video Önizlme (Sürekli Güncel!)
Asphalt 6 Adrenaline HD v1.0.8 apk yükledim ama download etmiyor sebep nedir.
smdown
Üye
teşekkürler
feiter
Üye
Hocam bu apk dosyalarıyla samsung note'da direk oluyor mu oyun, ben sd dosyalarıyla atıyordum oyunları sadece apk dosyasına tıkladığımda internetten mi indiriyor aynı oyunu? Yeni başladım kullanmaya pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
mustafa1800
Üye
aynen oyunu benm HTC evo 3d ye sadece apkleri atarak yüklersem yeterlimi ? .s sdleride lazımmı yoksa lazımsa nereden bulucam .s
erkanaymak
Üye
teşekkürler süper hepsi
zekko_27
Üye
Arkadşlar SD dosyaları gerekli Wİ-Fİ yoksa işiniz zor :/
alper_98
Üye
ya Moder Combat 3 hata verio ! dier oyunlarda telfnm S 2 hemde ?? bi yardım et
mdskz
Üye
harikasın dostum bir s2 kullanıcısı olarak oyunların telefonumda açılıp açılmayacağını düşünme derdini ortadan kaldırdın ayrıca çok güzel paylaşım teşekkürler.
ganeja
Üye
teşekkurler..acaba oyunlar galaxy s wi-fi 5 tede çalışırmı....(480x800 de...)
Astrosman
Üye
Teşekkürler
fuko08
Üye
Assasin creed linki ypk kardes koyarmisin lutfen
Superfan
Üye
Oynamayanlar için 9mm ve GTA3'ü tavsiye ederim.Ayrıca 9mm HD, multiplayer desteği olan bir oyun.Oyunda boş kalmazsınız.Paylaşım için teşekürler.
surgeon355
Üye
neredeyse hepsini indiriyorum.eline sağlık
ircan
Üye
wildfire s için geçerlimi bu oyunlar ekran çözünürlüğü yetermi
uluenis3
Üye
Çok güzel olmuş ama bu linklerin ömrünün uzun süreli olduğuna inanmıyorum o yüzden hemen indirip stoklayın
mirza42
Üye
monopoly olan var mı elinde acil, nişnlım n8imi vermiyor )