En Kapsamlı-En Kaliteli Ücretli Oyunlar Eskiler-Yeniler Hepsi Burda!+Video Önizlme (Sürekli Güncel!)

Sponsorlu Bağlantılar

muhammed585

Üye
Resimlerdeki oyunların tamamı yok? Real football 2011 lazım!

ilkerozer

Üye
Bilader bi işi yapıyosan doğru düzgün yap. asphalt 6 ve birçok oyun free. bikaç oynamadan sonra lisans istiyor.!:vur

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 6 lisans istiyo napçaz
Etkin bir wifi ağına bağlı ise oyun açılacaktır. Wifi yok ise telefonun mobil ağlarını kapatıp öyle girmeniz gerekiyor.

ellerine sağlık kardeşim yalnız bir şey merak ediyorum ben htc kullanıyorum 480*800 hangi sd yi yüklemem gerekiyor ?
HTC'nin hangi modeli?

şimdi bnm telefon LG p970 onun için hangi sd dosyasını indiricem ? ve oyunlar sadece sd dosyasını yukledikten sonra çalışıyormu?
şimdiden tşrk:vur
Evet oyunlar SD Dosyaları yükledikten sonra sorunsuz bir şekilde çalışıyor. LG Optimus P970 için PowerVR SD dosyalarını indiriceksiniz sanırım =)

Bi sorum olcak mazur görün bu apk dosyaları ücretli ya markette oyunu indirmek için şimdi biz senin verdigin apk dosyasını kurup sd kart için wi fi ile çekince herhangi bi ücret ödüyormuyuz biz yoksa sadece apk dosyalarımı ücretli ( karışık o ldu kusura bakmayn )
Ne kusuru estağfurullah.
Apk dosyaları markette ücretlidir. SD Dosyaları Wifi ile indirince ücret ödenmez.

oooooo iyimiş bu sayfa ya 5800 ı sattık bakalım alalım bi galaxy ace da deneyelim hepsini =))
birde sorum olucak angry birds rio galaxy ace de kasıyordu acaba sürümü yükseltince bu sorun ortadan kalkar mı??

----------Eklendi @ 14:07:05 ---------- Yazıldı @ 14:05:32 ----------

daha dogrusu demek istedigim android 2.2 froya dan 2.3 sürümüne yükseltirsek hızlanır mı
Eğer sorun oyunda ise yeni sürümleri ile kaldırılır. Eğer sorun işletim sisteminin sürümünden kaynaklanıyorsa 2.3 te sorun olacağını pek zannetmiyorum..

Resimlerdeki oyunların tamamı yok? Real football 2011 lazım!
Konuda önizlemesi olan tüm oyunların indirme linkleri aşşağıda mevcut. Real Football 2011 Rapidshare linkinde.
Rapidshare linkinin altına eklediklerim konuya sonradan eklenen oyunlar.

Bilader bi işi yapıyosan doğru düzgün yap. asphalt 6 ve birçok oyun free. bikaç oynamadan sonra lisans istiyor.!:vur
Abicim zaten düzgün yapıyorum yaptığım işi. Açtığım konudaki oyunların hiçbirinde sorun yok. Açıklamaları okumadan geçmeyin.. Konudaki oyunların hepsini kendi telefonumda oynuyorum. Oyunları oynarken eğer cihazınız etkin bir wifi ağına bağlı ise sorun olmayacaktır. Eğer bağlı değil ise mobil ağı da kapatıp öyle girin oyuna. Ha evet bazı oyunlar free neden çünkü onlar zaten markette de her yerde de free :) Asphalt 6 free değil! Birkaç oynamadan sonra lisans istemesi imkansız. Lisans sorunu olsa idi eğer en baştan isterdi birkaç oynamadan sonra değil.

Güncelleme ;

Mevcut olan Modern Combat 3 Fallen Nation 1.0.0 sürümü 1.0.1 sürümü ile değiştirildi. (Offline oynayamama sorunu ortadan kaldırıldı.)
Mevcut olan Grand Theft Auto 1.1 sürümü Grand Theft Auto 1.2 sürümü ile değiştirildi.
Mevcut olan Sprinkle 1.6.2 sürümü Sprinkle 1.7 sürümü ile değiştirildi.
Mevcut olan Riptide GP 1.2.1 sürümü Riptide GP 1.3 sürümü ile değiştirildi.
Mevcut olan Trial Xtreme 2 HD 2.4 sürümü Trial Xtreme 2 HD 2.8 ile değiştirildi.

----------Eklendi @ 23:39:58 ---------- Yazıldı @ 23:27:36 ----------

Mevcut olan Reckless Racing 1.0.6 sürümü Reckless Racing 1.0.7 sürümü ile değiştirildi.

mahocan

Üye
emegine sağlık

cetin61

cetin61

Üye
emeğine sağlık kardeş

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme ;

PES 2012 Pro Evolution Soccer v1.0.4 Eklendi. (Ücretli Sürüm)

----------Eklendi @ 17:48:23 ---------- Yazıldı @ 15:57:06 ----------

Güncelleme ;

Fruit Ninja Puss in Boots v1.0 Eklendi. (Ücretli Sürüm)
Let's Golf 3 HD v1.0.3 Eklendi.

aklinyolu1

Üye
kardeş süpersin sağol...

mustafa0038

Üye
valla tebrikler
toplu dosyada hepsi mevcutmu oyunların _(rapitte)
başarılarının devamını dilerim
bu arada umarım galaxy wonder de çalışır

mhmtsyk

mhmtsyk

Üye
Güncelleme ;

PES 2012 Pro Evolution Soccer v1.0.4 Eklendi. (Ücretli Sürüm)

----------Eklendi @ 17:48:23 ---------- Yazıldı @ 15:57:06 ----------

Güncelleme ;

Fruit Ninja Puss in Boots v1.0 Eklendi. (Ücretli Sürüm)
Let's Golf 3 HD v1.0.3 Eklendi.

ücretli sürüm derken wifi den sd indirsek bile yinede ücretmi istiyor?

karamezar

karamezar

Üye
Ellerıne saglık cok ıyı arsıv olmus

bagatur58

Üye
arsiv saglam sagol:)

55GeCe

55GeCe

Üye
Paylaşımların için çok saol. Bi sorum olacaktı ShadowGun her oyunu açışımda dosya indirmek istiyor. Bu herkezdemi böyle yoksa bendemi sorun var ?

dejavu8051

Üye
begendik

SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
Paylaşımların için çok saol. Bi sorum olacaktı ShadowGun her oyunu açışımda dosya indirmek istiyor. Bu herkezdemi böyle yoksa bendemi sorun var
bende öyle bir şey olmuyor açıp oynuyorum

B_JUDAS

B_JUDAS

Üye
Arkadaşlar bende galaxy sl i9003 var android sürümü: 2.3.6 gingerbread. Şimdi ben oyun yüklerken powervr için olanları mı indiricem hangisini indiricem???

MURSALLI

MURSALLI

Üye
eline sağlık

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
valla tebrikler
toplu dosyada hepsi mevcutmu oyunların _(rapitte)
başarılarının devamını dilerim
bu arada umarım galaxy wonder de çalışır
Rica ederim.
Hayır toplu dosyada hepsi mevcut değil Rapid linkinin altında yazan oyunların hiçbiri Rapid linkinin içinde değil. Aşşağıda ekli olan oyunların dışındaki oyunlar Rapid de ekli.
Sonradan eklediğim oyunları ayrı olarak verdim. Yoksa her oyun sürümünde yeniliğinde bir rar yapıp upload etmesi çok zor :)
Umarım çalışır :)

ücretli sürüm derken wifi den sd indirsek bile yinede ücretmi istiyor?
Hayır ücretli sürüm demek sadece oyunun apk dosyası ücretlidir demek. Markette ücreti ödenerek satın alınan oyunlar demek. Bir nevi sürüm. Beta free vb. değiller.

Ellerıne saglık cok ıyı arsıv olmus
Rica ederim.

arsiv saglam sagol:)
Rica ederim :)

Paylaşımların için çok saol. Bi sorum olacaktı ShadowGun her oyunu açışımda dosya indirmek istiyor. Bu herkezdemi böyle yoksa bendemi sorun var ?

Ne mutlu bana beğendiyseniz :)

bende öyle bir şey olmuyor açıp oynuyorum
Arkadaşın da dediği gibi. Bir defa girip dosyaları indirdikten sonra tekrar dosya istemiyor. Oynayabilirsiniz.

Arkadaşlar bende galaxy sl i9003 var android sürümü: 2.3.6 gingerbread. Şimdi ben oyun yüklerken powervr için olanları mı indiricem hangisini indiricem???
Evet sanırım :)

Rica ederim.

----------Eklendi @ 17:54:11 ---------- Yazıldı @ 17:53:12 ----------

Güncelleme;

Mevcut olan Cut The Rope 1.3 sürümü 1.3.1 ile değiştirildi.

futbol123

futbol123

Üye
eline sağlık..

Üst Alt