en iyisi hangisi; iphone4 - Samsung Galaxy s2 - HTC EVO 3D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ishaknet117

ishaknet117

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi hangisi; iphone4 - Samsung Galaxy s2 - HTC EVO 3D
arkadaşlar donanım yazılım kullanılan malzeme işçilik üretim yei ve marka olarak karşılaştırdığınızda ilk önerebileceğiniz telefon hangisidir?:hmmm

Türe

Türe

Üye
galaxy s2 :oke:

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Galaxy S2

fireman87

fireman87

Üye
İOS işletim sistemiyle su an android başa çıkabilir sadece. SGS2 demek istiyorum ama su son kamera pembeleşme olayı soğuttu biraz kendisinden beni.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
donanım deyince S2 :oke:

kemal21

kemal21

Üye
iphone 4 daha iyi
ama iphone 5 beklenebilir

61semih

61semih

Üye
htc evo 3d bu telefon dıgerlerınden ustun ozellıklerı var gs2 gıbı cıft cekırdek 1,2ghz ama 3d

'Patron

'Patron

Üye
s2 guzel. elime aldım inceledım. evet guzel.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tabiki samsung galaxy s2

ishaknet117

ishaknet117

Üye
    Konu Sahibi
htc evo daha güzel sanki be arkadaşlar

buket2

buket2

Üye
bence samsung ne iphone'nin ne de htc'nin yanına yaklaşır... önce iphone sonra htc diyorum

Ocean258

Ocean258

Üye
hocam sordugun sorudan yola cıkarak soyluyorum bana gore bunlardan bırı degılde benım suan kullandıgım telefon LG optimus black.. tasarım,hız,erkan kalitesi ve parlaklıgı,nova dısplay ozellıgı,şarj süresi olarak cok memnunum telefondan.. wifi'side gayet ıyı bence. 3g gorusme yapan bırıyım on kamerasıda 2.0 mp cok ısıme yarıyor.. fıyatına gore en ıyı smartphone' lardan bıtanesı bence.. dıger telefonların fıyatlarına bakıyorumda 1000 kusurlu hepsı..

Kefelon

Üye
htc evo daha güzel yha bencede :bilmm

hamit45500

hamit45500

Üye
htc evo 3D en iyisi

desher

desher

Üye
Benim biraderde var S2 akşamları işten gelince kurcalıyorum baya hoşuma gitti. hem ince hem çok hızlı (1.2ghz çift çekirdek işlemci, 1gb ram) ancak çok ince ve çok geniş tek elle kullanmaya çok müsait değil sanki.iphone4 (1ghz işlemci 512mb ram) sistem özellikleri daha düşük olmakla birlikte piyasadaki çok çok yaygın apps leri ile ve tek elle kullanmaya daha müsait formu ile avantajlı diyebilirim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Benim biraderde var S2 akşamları işten gelince kurcalıyorum baya hoşuma gitti. hem ince hem çok hızlı (1.2ghz çift çekirdek işlemci, 1gb ram) ancak çok ince ve çok geniş tek elle kullanmaya çok müsait değil sanki.iphone4 (1ghz işlemci 512mb ram) sistem özellikleri daha düşük olmakla birlikte piyasadaki çok çok yaygın apps leri ile ve tek elle kullanmaya daha müsait formu ile avantajlı diyebilirim

lütfen apps yerine uygulamalar diyelim. TÜRKÇE konuşalım. :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt