Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En iyi virus prog hangisii yardııımm
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZc@N GRaffİTi
Üye
Konu Sahibi
En iyi virus prog hangisii yardııımm
en iyi virüs prog.. hangisi
dinccine
Üye
kardeş bende bir Galatasaray lı olarak sana NoD 32 yi öneriim
ÖZc@N GRaffİTi
Üye
Konu Sahibi
saol önerin için
Mustafa K.
Üye
Eğer Yavaş Bilgisayarın Varsa Nod32, Hızlı İse Kaspersky.Eğer Nod32'yi kurarsan yanına Kesinlikle Spybot veya Superantispyware Kur
onurakdağ
Üye
benim tavsiyem panda internet security 2009 1.850.000 yakın virüs imzası var mükemmel bir antivirüs
coybarli
Üye
panda antivirus 2008 yaramaz kardeş setup dosyasının içinde bile virus var sen en iyisi fsecure yı kullan
crazy_gokhan
Üye
herkes bişe sölüyor yaa bence Nod32 internette araştır...
tatanga1453
Üye
iyi bir kullanıcıysan antivirüs kurma derim
coybarli
Üye
Virus tanıması yönünden avast iyi ama sisteme zarar veriyor sisteme zarar vermeyen virus koruma ise sadece panda yhani panda 2009 ınternet securty ıyı
blackh4wk
Üye
Avira Premium Security Suite ... ( 2oo9 Ocak Testinde 1. Geldi. )
NoD 32 , Kaspersky devri bitti artık.Testlerde son sıralarda
Bu tablo her şeyi ifade ediyor ..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
samri61
Üye
kaspersKY
intro
Üye
nod32'yi kur arkana yaslan. çok uzun zamandır kullanıyorum her türlü siteye de girer çıkarım tek yaptığım nod'un verdiği güncelleme uyarısına tamam demek. ayrıca bildiğim bazı şirketler de nod'u kullanıyor.. bu adamlar ***** değil heralde
ÖZc@N GRaffİTi
Üye
Konu Sahibi
çok sağol sayın blackh4wk
--------------- Ekleme ---------------
düşüncen için saol intro
Mr.Crunch
Üye
Kaspersky ile Eset Nod32 kapışırlar.
Ama eğer Rusya'da faaliyet gösteren kötü amaçlı bilgisayar kullanıcıları bile Kaspersky kullanıyorsa bir şeyler olmalı bunda
exe1454
Üye
bence f-secure
u.conay
Üye
en iyisi kaspersky
ÖZc@N GRaffİTi
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar avast home kullandım güzelmiş her türlü virüsü buldu ama şunu söylim avira antivir kullanırken hiç bu kadar virus bulmamıştı
Fatal1ty_
Üye
ewet kardeş saol çok yardımcı oldum acaba bu avira nın ücretsiz stup unu nerden bulabilirim ?
jatvalca
Üye
kaspersky 2009 öneririm ben memnunum
ERUK
Üye
kaysperden başka proğram tanımam ilk kurduğumda windows dosyasında bile virüs buldu
ama nod 32 buldu da silememişti
kaysper 1 saatte tarama yapıp siliyor