En İyi Telefonları Karşı Karşıya Getirdik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
En İyi Telefonları Karşı Karşıya Getirdik
Eylül ayı, akıllı telefon meraklıları için hayli hareketli geçiyor. Hatırlayacağınız üzere Samsung, yeni dev ekranlı telefonu geçtiğimiz günlerde düzenlenen IFA 2012 fuarında tanıttı. Dün ise hem hem bombayı patlatarak yeni amiral gemilerini tanıttılar. Ayrıca önümüzdeki hafta Apple da . Biz de Techno-Labs olarak her zamanki gibi piyasanın en iyi telefonlarının teknik özelliklerini karşılaştıran tablomuzu hazırladık. Bu kapsamda Nokia Lumia 920, Motorola Droid RAZR HD, , ve Apple iPhone 4S’in teknik özelliklerini yan yana getirdik.

Sonuçlardan görüldüğü üzere her firma, belli bir teknik özellik üzerinde yoğunlaşıyor ve onu öne çıkarıyor. Bu da akıllı telefon rekabetinin giderek daha da çekişmeli hale gelmesine neden oluyor.

Bu arada önümüzdeki hafta tanıtılacak iPhone 5’ten sonra, tabloyu yenileyerek tekrar yayımlayacağımızın sözünü verelim.
(techno-labs)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
lumia 920de hafıza kartı desteği var diye biliyordum :hmmm teşekkürler konu için.

Türe

Türe

Üye
Hayır mehmet malesef yok

FastBreaker

FastBreaker

Üye
lumia 820de var kart desteği,920 de yok çünkü 32gb. Bu arada lumia 920nin ekrani ips lcd olması lazım sanırım :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Evet :evet:

- - - Eklendi - - -

32 gb neyine yetmiyo :ehe

benim yeter de aslında yetmeyedebilir :hmmm ama bazılarına yetmiyor. Mesela bi hd film 10 gb yapıyor :ehe gerçi ben onu telefonumda taşımam ama olsun :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
lumia 820de var kart desteği,920 de yok çünkü 32gb. Bu arada lumia 920nin ekrani ips lcd olması lazım sanırım :hmmm
IPS LCD mi :hmmm LCD2 yapsalar daha iyi olurdu eski olanı neden kullanırlar ki :hmmm Bence LCD2 yani şu anda en iyi teknoloji.

enterneoll

enterneoll

Üye

IPS LCD mi :hmmm LCD2 yapsalar daha iyi olurdu eski olanı neden kullanırlar ki :hmmm Bence LCD2 yani şu anda en iyi teknoloji.

Amoledler ne güne duruyor daha az güç tüketimi ve gerçek siyah renk ?

FastBreaker

FastBreaker

Üye

Amoledler ne güne duruyor daha az güç tüketimi ve gerçek siyah renk ?

e ips ekran da güneş altında en iyi görüntü sağlayan teknoloji ve en parlak ekran

- - - Eklendi - - -

''Nokia, uzun zamandır beklenen Lumia serisinin yeni üyeleri Nokia Lumia 920 ve Nokia Lumia 820’yi kullanıcıların beğenisine sundu. Şirketin New York’ta tanıttığı cihazlardan Lumia 920’de 4,5 inç Nokia PureMotion HD+ WXGA IPS LCD ekran, 1,5 GHz’lik çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemci...'' bi siteden alıntı yaptım tft yerine lcd olması lazım :)

phasan

phasan

Üye
CasuS_87

CasuS_87

Üye
yeni telefonlarda bile eksikler var ama neyse :)

Teşekkürler :)

enterneoll

enterneoll

Üye

Son teknoloji diyorum ya şu anda One X de kullanılan ve keskinlik olarak Amoled'den üstün.

Keskinlik kesinlikle iyi fakat renk gerçekliği siyahların griyi çalması(amoled'de sanırım düşük ışıkta beyazlar maviye dönüşüyormuş benim dikkatimi çekmedi) sizde nasıl ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler kağıt üzerinde biraz abesk oluyor sanki.iPhone 4s rahatlıkla Razr'ı yer yutar...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Nokia 920 Forever .. =)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Keskinlik kesinlikle iyi fakat renk gerçekliği siyahların griyi çalması(amoled'de sanırım düşük ışıkta beyazlar maviye dönüşüyormuş benim dikkatimi çekmedi) sizde nasıl ?

Evet dedigin gibi fakat parlaklıgin iyi olmasi icin keskinlik en on plandadir zaten..One x ve s3 ü eline aldın mı belli olur zaten görürsün.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Fatihim lumialar trye geldiğinde bi 920 alayım diyorum onex i satıp:)nasıl fikir:naughty:

15097

15097

Üye
Lumia 920 parlıyor adeta aralarında :eller:

Türe

Türe

Üye

Renk dogrulus ips lcd 2 de daha iyi amoledden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt