Apple iPhone X'in yeni renk seçeceğini tanıtacak

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Apple iPhone X'in yeni renk seçeceğini tanıtacak
Akıllı telefon üretiminin önemli isimleri arasında yer alan Cupertino merkezli Apple firması, geçtiğimiz yılın son çeyreğinde iPhone serisinin onuncu yılına özel olarak hazırladığı iPhone X modelini tanıtmıştı. Kimilerinin çerçevesiz ekran tasarımıyla ilgisini üzerine çeken kimilerinin ise eleştiri oklarının odağında yer alan cihaz, öne sürülen iddiaya göre yeni renk seçeneği ile birlikte karşımıza 27 Mart tarihinde çıkmaya hazırlanıyor.

Özellikle Apple ile ilgili olan sızıntılarıyla ünlenen Ben Geskin tarafından kamuoyuna sunulan bu bilgiye göre, cihazın gümüş ve uzay grisi renk seçeneklerinin yanı sıra "Blush Gold" renkli bir modelinin daha geliştirildiği belirtiliyor. Cihazların üretim bakımından diğer modellerle herhangi bir farklılık içermesi beklenilirken, tüm teknik özelliklerin aynı olacağı ancak sadece renk seçeneğinin farklı olacağı belirtiliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Geçtiğimiz yılda 21 Mart tarihinde iPhone 7'nin yeni kırmızı renk seçeneğini duyuran Apple firması, ancak cihazların yalnızca 128 GB ve 256 GB depolama birimi içeren modellerinin olacağını duyurmuştu. İddia edilen yeni renk seçeneğinin farklı kapasite sürümleri olup olmayacağı bilinmezken, tüm iPhone X modellerine uyarlanıp uyarlamayacağı hakkında da elimizde net bir bilgi bulunmuyor.

Öne sürülen iddialara göre Apple'ın önümüzdeki hafta düzenleyeceği eğitim odaklı etkinliğinde bir sürpriz yapıp yeni renk seçeneğine sahip iPhone X modelini duyurabileceği belirtiliyor.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt