Anket en iyi telefon işletim sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi telefon işletim sistemi

• Android

Kullanılan: 11 34.4%
  • iOS

Kullanılan: 10 31.3%
  • Bada

Kullanılan: 0 0.0%
  • Blackberry OS

• Symbian

Kullanılan: 6 18.8%
  • windows

Kullanılan: 4 12.5%
  • Java

• Firefox OS

• Tizen

• Meego

Kullanılan: 1 3.1%

• Kullanılan toplam oy
    32
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
en iyi telefon işletim sistemi
en iyi işletim sistemi ne sizce telefon için

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Android seçilmişti sanırım en hızlı ve en çok kullanılan mobil işletim sistemi olarak.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
Android seçilmişti sanırım en hızlı ve en çok kullanılan mobil işletim sistemi olarak.
en çok kullanılan tabi o seçilecek her telefona o kuruluyor her firma kullanıyor çinliler bile :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ios da apple dan baska kullanan yok geriye pekte bi seçenek kalmıyo zaten

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Millet bi symbianda çalışan uygulamalara baktı çocuk çocuk şeyler. Bi androide ios a baktı pc deki oyunları bile oynuyosun. Sen gidip rezistif ekranla kapasitifi yada android ve ios la symbian ı yarıştırırsan sonucun bu olacağı belliydi.

@Safak

@Safak

Üye
Symbian candır gerisi badılcan :ehe

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
android önde :D

@Safak

@Safak

Üye
Hayııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr@@@@@_'\””_;(=w=,w+=\*_”:w;„#'w*=

SheFy

SheFy

Üye
bence iOS... Oturmuş sistem, hızlı, güvenlik açığı yok, marketi temiz. Cihazları en az 3 yıl güncelleme desteği alıyor.... Android başı boş sistem gibi. Her yerde kullanıyırlar. Donanımı iyi kullananıyor. Cihazları güncelleme sıkıntısı çok yaşıyor. Marketi güzel ama çok iyi denetlenmiyor. .. WP8 Hep iyi olacağını düşündüm. Ama çok ağır hareket ediyorlar. Herkese hitap edemiyor(Metro arayüzünden dolayı). Ama hızına laf yok. Marketide hızla artıyor. Güncellemeler geç geliyor..... Bu 3 ünü kıyasladığımız da en oturmuş iOS herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Shorty Meeks
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Yine kavgalık bir konu :D
Android'in hakimiyetini inkar etmek olmaz.Fakat donanımı yüksek tutarak artık o kasmalar donmalara falan çare bulmuşa benziyorlar.Fakat orta ve giriş seviyesinde çok gerideler.
İos marketi,telefon güncellemedeki başarısı ve hızı ile önde.Fakat bana hitap etmemesinin sebebi 4'' lik telefonları.
Windows Phone ise daha yeni sayılabilecek ama gelişimi yavaşta olsa pazarda iyi sayılabilecek bir pay elde etti.Son derece hızlı ve marketi gelişmesine rağmen çöp uygulamada var malesef.Bence en iyi özelliği giriş ve orta seviye telefonları çok başarılı.
Kişiden kişeye göre kullanım zevklerine göre bu sorunun cevabı değişir.Benim için kullanması en kolay ve zevkli olanı Windows Phone :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Android kullanıyorum fakat bana göre wp

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
biri meego demiş :bangin:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
500 Tl ye satılan hangi android cihaz kitkat aldı? ya da şöyle de sorulabilir; android yüklü modellerin hangileri kitkatı aldı? Kit Kat en sağlam sistem olabilir. Ben ki hiç android kullanamayan sevmeyen bir insan (Sırf bundan dolayı gittim note3 yerine Lumia 1520 aldım) bile Kit kat yüklü modelleri beğendim. İyi sistem, akıcı, stabil falan ama onu kullananlar da çok para ya. O kadar parayı giderim yeni İphone a veririm. Büyütmüş zaten ekranı. Kit Kat güzel ama bütün modeller kullanamıyor. İos candır diyorum ondan dolayı. Bütün sürümleri konuşacak olursak androidle Windows da beraber gelir. Çıktığından beri windows phone kullanıyorum ama mağaza artık illallah dedirtti. Sonraki Telefonum iPhone 6 büyük ekran olanı.

hsno7

hsno7

Üye
gaçmişi unutmamak gerek symbian dedim :D

Üst Alt