ercnshn' Üye Sonlara doğru sıkıldım biraz kötü oldu ama neyse düzenlerim sonra ve müzikle alakalı olduğundan diğer özelliklere dikkat etmedim
Sonlara doğru sıkıldım biraz kötü oldu ama neyse düzenlerim sonra ve müzikle alakalı olduğundan diğer özelliklere dikkat etmedim
N1C<-lazımdeğil Üye ysfbrk06' Alıntı: güzelde bişey diycem benim yaptığım game seninki play Genişletmek için tıkla ... evet ----------Eklendi @ 15:13:15 ---------- Yazıldı @ 15:12:00 ---------- Windows Phone 7 İşletim sistemi ile karşınızda BlackBerry Bold W Nasıl ?
ysfbrk06' Alıntı: güzelde bişey diycem benim yaptığım game seninki play Genişletmek için tıkla ... evet ----------Eklendi @ 15:13:15 ---------- Yazıldı @ 15:12:00 ---------- Windows Phone 7 İşletim sistemi ile karşınızda BlackBerry Bold W Nasıl ?
mangdaşire Üye benim de bi dizaynım var: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sizce çok mu kötü? yoksa teselli için idare eder mi?
benim de bi dizaynım var: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sizce çok mu kötü? yoksa teselli için idare eder mi?
N1C<-lazımdeğil Üye mangdaşire' Alıntı: benim de bi dizaynım var: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sizce çok mu kötü? yoksa teselli için idare eder mi? Genişletmek için tıkla ... paint ile mi yaptın ? photoshop kullan
mangdaşire' Alıntı: benim de bi dizaynım var: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sizce çok mu kötü? yoksa teselli için idare eder mi? Genişletmek için tıkla ... paint ile mi yaptın ? photoshop kullan
mangdaşire Üye N1C<-lazımdeğil' Alıntı: paint ile mi yaptın ? photoshop kullan Genişletmek için tıkla ... photoshop ve paint.photoshop bilgim pek iyi değil.ama az çok birşeyler yapabiliyorum işte.sonuç olarak bu çıktı sadece alttaki tuşu paint ile yaptım
N1C<-lazımdeğil' Alıntı: paint ile mi yaptın ? photoshop kullan Genişletmek için tıkla ... photoshop ve paint.photoshop bilgim pek iyi değil.ama az çok birşeyler yapabiliyorum işte.sonuç olarak bu çıktı sadece alttaki tuşu paint ile yaptım
ercnshn' Üye mangdaşire' Alıntı: benim de bi dizaynım var: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sizce çok mu kötü? yoksa teselli için idare eder mi? Genişletmek için tıkla ... Otuş ne ya öle Ama pek değişiklik yapmamışın
mangdaşire' Alıntı: benim de bi dizaynım var: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sizce çok mu kötü? yoksa teselli için idare eder mi? Genişletmek için tıkla ... Otuş ne ya öle Ama pek değişiklik yapmamışın
mangdaşire Üye ercnshn'' Alıntı: Otuş ne ya öle Ama pek değişiklik yapmamışın Genişletmek için tıkla ... bu kötü oldu zaten bi tane daha deneyem.bakalım bu nasıl olacak
ercnshn'' Alıntı: Otuş ne ya öle Ama pek değişiklik yapmamışın Genişletmek için tıkla ... bu kötü oldu zaten bi tane daha deneyem.bakalım bu nasıl olacak
ercnshn' Üye mangdaşire' Alıntı: bu kötü oldu zaten bi tane daha deneyem.bakalım bu nasıl olacak Genişletmek için tıkla ... Benim telefondada üst tuşları komik oldu
mangdaşire' Alıntı: bu kötü oldu zaten bi tane daha deneyem.bakalım bu nasıl olacak Genişletmek için tıkla ... Benim telefondada üst tuşları komik oldu
mangdaşire Üye benden bi tane daha: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız n8 in üst kısmına dikkat etmediğim için yamuk oldu maalesef.
benden bi tane daha: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız n8 in üst kısmına dikkat etmediğim için yamuk oldu maalesef.
N1C<-lazımdeğil Üye Nasıl ? Devamı için TIKLA ----------Eklendi @ 22:54:38 ---------- Yazıldı @ 22:53:17 ---------- mangdaşire' Alıntı: benden bi tane daha: RESİM n8 in üst kısmına dikkat etmediğim için yamuk oldu maalesef. Genişletmek için tıkla ... Güzel. ----------Eklendi @ 22:55:52 ---------- Yazıldı @ 22:54:38 ---------- mangdaşire' Alıntı: photoshop ve paint.photoshop bilgim pek iyi değil.ama az çok birşeyler yapabiliyorum işte.sonuç olarak bu çıktı sadece alttaki tuşu paint ile yaptım Genişletmek için tıkla ... Olsun yavaş yavaş geliştirirsin kendini
Nasıl ? Devamı için TIKLA ----------Eklendi @ 22:54:38 ---------- Yazıldı @ 22:53:17 ---------- mangdaşire' Alıntı: benden bi tane daha: RESİM n8 in üst kısmına dikkat etmediğim için yamuk oldu maalesef. Genişletmek için tıkla ... Güzel. ----------Eklendi @ 22:55:52 ---------- Yazıldı @ 22:54:38 ---------- mangdaşire' Alıntı: photoshop ve paint.photoshop bilgim pek iyi değil.ama az çok birşeyler yapabiliyorum işte.sonuç olarak bu çıktı sadece alttaki tuşu paint ile yaptım Genişletmek için tıkla ... Olsun yavaş yavaş geliştirirsin kendini