En iyi su arıtma cihazı tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Su Arıtma Cihazı Kullanıyormusunuz ?

  • Evet

    Kullanılan: 2 100.0%
  • Hayır

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    2

suaritmauzmani

Üye
    Konu Sahibi
En iyi su arıtma cihazı tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.Uzun zamandır su arıtma cihazları ile ilgileniyorum.Bir çok konuda çok iyi derecede bilgim olduğuna inanıyorum.

Buradan sizlere yardımcı olmak istediğim için bu konuyu açmak istedim.En çok sorulan soru olan en iyi su arıtma cihazı hangisidir hangi su arıtma cihazını almalıyım hangi filtreleri kullanmalıyım gibi sorular sorulduğu için buradan bunlara cevap vermek istedim.

Aklınıza takılan tüm soru ve soruları buradan cevaplamak istiyorum.
 


metinmetin19

Üye
Açıkçası ben ... Su Arıtma cihazını aldım ve 1 senedir kullanıyorum çok şükür tek bir sıkıntı görmedim. Almak isteyenlerede tavsiye ederim. aldım kullanıyorum ve beğendim.
 

suaritmauzmani

Üye
    Konu Sahibi
Zaten kullandığınız cihaz kaliteli bir cihaz. Açıkça belli ediyor.

Şöyle bir durumda var. Kullandığınız cihazda sorun yok ise arıtım kalitesi üst düzey ise en iyi cihaz sizinkidir ozaman. Hangi marka olursa olsun sorun yoksa sorun çıkartmıyorsa en iyi sizinkidir. :)
 

metinmetin19

Üye
Zaten kullandığınız cihaz kaliteli bir cihaz.Açıkça belli ediyor.

Şöyle bir durumda var.Kullandığınız cihazda sorun yok ise arıtım kalitesi üst düzey ise en iyi cihaz sizinkidir ozaman.Hangi marka olursa olsun sorun yoksa sorun çıkartmıyorsa en iyi sizinkidir. :)

haklısın kim ne derse desin pek ilgilenmiyorum.aldım kullanıyorum tek bir sıkıntı çıkartmadı allaha şükürler olsun.zaten 6 aylık bakımlarını yapıyorlar sorunsuz kullanıyorum.

ilginiz için teşekkür ederim.
 

suaritmauzmani

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Diğer soru ve sorunlarınız için yardımcı olmak isterim tüm forumseverlere
 


Üst Alt