Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@nidforspid canım bak telefon kısmında ne yazıyor N8 sonra Tr de ilk kullananlardan biriyim N8 ve tüm özelliklerini çok iyi biliyorum fakat sen dolby digital plus yazmasına takmışındoğrudur kutuda yazıyor fakat o olay sadece HDMI çıkışından tv ye bağlandığı zaman oluyor ve daha önce yazdıklarımı iyi yorumla kulaklık ve hoparlörden destekleyen tek telefon
aslında yüksek ses demeseydin N9 u patlatırdım çünkü hem kulaklık çıkışından hem de hoparlöründen dolby digital plus sertifikasını destekleyen tek telefon yani ses kalitesi açısından üzerine yok ama ses yüksekliği olarak nokia 600 varDI
@nidforspid canım bak telefon kısmında ne yazıyor N8 sonra Tr de ilk kullananlardan biriyim N8 ve tüm özelliklerini çok iyi biliyorum fakat sen dolby digital plus yazmasına takmışındoğrudur kutuda yazıyor fakat o olay sadece HDMI çıkışından tv ye bağlandığı zaman oluyor ve daha önce yazdıklarımı iyi yorumla kulaklık ve hoparlörden destekleyen tek telefon