En iyi müzik kalitesi hangi telefonda?

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
@nidforspid canım bak telefon kısmında ne yazıyor N8 sonra Tr de ilk kullananlardan biriyim N8 ve tüm özelliklerini çok iyi biliyorum fakat sen dolby digital plus yazmasına takmışındoğrudur kutuda yazıyor fakat o olay sadece HDMI çıkışından tv ye bağlandığı zaman oluyor ve daha önce yazdıklarımı iyi yorumla kulaklık ve hoparlörden destekleyen tek telefon

pRime.

pRime.

Üye
aslında yüksek ses demeseydin N9 u patlatırdım çünkü hem kulaklık çıkışından hem de hoparlöründen dolby digital plus sertifikasını destekleyen tek telefon yani ses kalitesi açısından üzerine yok ama ses yüksekliği olarak nokia 600 varDI

Hasan N9, iphone'dan daha yüksek ses veriyor, gsmarenada incelemesinden bakabilirsin.

franzliszt

franzliszt

Üye
bu arada moskovadayım n9 u elime alıp inceledim inceliği çok güzel ve çok kaliteli yapmışlar aferin dedim heriflere

61semih

61semih

Üye
tartışmasız 5700

nidforspid

nidforspid

Üye
@nidforspid canım bak telefon kısmında ne yazıyor N8 sonra Tr de ilk kullananlardan biriyim N8 ve tüm özelliklerini çok iyi biliyorum fakat sen dolby digital plus yazmasına takmışındoğrudur kutuda yazıyor fakat o olay sadece HDMI çıkışından tv ye bağlandığı zaman oluyor ve daha önce yazdıklarımı iyi yorumla kulaklık ve hoparlörden destekleyen tek telefon

biz ikinci alanlardanız o yüzden yanlış anlaşılmış

Burak

Üye
xpressmusic serisi

frozenbuble

Üye
en İyİ ses htc de beats audİo

futbol123

futbol123

Üye
ne 5800 ı ne x6 sı :d::d: en iyi ses veren telefonlar htc nin beat audio lu telefonlar.Yaw bende cevap yazmışım hortlatmış arkadaş konuyu :D

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Yüksek ses ve kaliteli müzik, 1000 ghz işlemci, 512 mb ram,

Bence Live Whit Walkman :oke:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Yüksek ses ve kaliteli müzik, 1000 ghz işlemci, 512 mb ram,

Bence Live Whit Walkman :oke:
evet bu konu açıldığında o telefon pek bilinmiyordu :) ama birinde müziğini duydum gerçekten harika

- - - Eklendi - - -

konuyu kim hortlattı :)

Üst Alt