En iyi müzik kalitesi hangi telefonda?

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
En iyi müzik kalitesi hangi telefonda?
arkadaşlar hem kalite hem yüksek ses açısından en iyi ses hangi telefonda?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokianın xpressmusıc serilerinde var 5800 x6 v.s

exe1454

exe1454

Üye
bence 5800 hem yüksek ses veriyor hem de net.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
n8 de güzel

Uruloki

Uruloki

Üye
aslında yüksek ses demeseydin N9 u patlatırdım çünkü hem kulaklık çıkışından hem de hoparlöründen dolby digital plus sertifikasını destekleyen tek telefon yani ses kalitesi açısından üzerine yok ama ses yüksekliği olarak nokia 600 varDI

umut681

umut681

Üye
ipodun üstüne tanımam.telefon olaraksa n8 ve wave olabilir birinde dolby var diğerinde wolfson ses kartı var

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Ama en hem yüksek sesi hemde kaliteyi ön plana alırsak en iyi hangisi gelir?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bana göre Nokia X6 Comes with Music...Nokia ses konusunda başarılı bir marka.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Arkadaşta vardı.Normalde hoperlörden son ses müzik açıldığında biraz araya gürültü sesi kaynıyor.X6 da böyle birşey göremedim gayet güzel ses veriyordu.Onun için yazdım.:D

Larismus

Larismus

Üye
ipod!! telefon dersen iphone da ipod kadar iyi ses veriyor. aklında bulunsun

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
ben kullanmadım ama, çevreden duyduğum ve forumlarda okuduğum kadarıyla yeni çıkan ve çıkacak olan htc telefonlar ses kalitesi konusunda eşsiz diyorlar. kendi geliştirdikleri bir sistemle ses konusunda diğer markalara nal toplattıklarını okumuştum bi yerde.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Cfw yüklü x6'ya yeni ses kodekleri kuruldugunda canavar gibi yüksek ve kaliteli ses çıkıyor ben böyle bisey görmedim. :aha:

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Netlik olarak N8 ses olarak 5800.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia X7 diye biliyorum. 603 de bu konuda iddialı

pRime.

pRime.

Üye
Nokia N9

Masha

Masha

Üye
Valla Nokia olabilir ama Şu anda kullandığım Optimus Black'in ses kalitesi ayarlanabilir haliyle çok iyi :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
Nokia Modellerinin ses ozelliği ıyıdır gercekten.. Sırf ses ıcın telefon alacaksan bakabılırsın.. ama Symbian kullanmaya değermi sırf bu özellik için? onun ıcın bırsey dıyemem kardesım senın tercihin..

franzliszt

franzliszt

Üye
aydınlatalım sizi şuan eniyi ses kartı tek değil 2 tane arasında paylaşıyor,
1.si iphone3 den itibaren kullanılan ''cirrus logic'' bu 120 db ses ve çok kaliteli müzik sağlıyor
2.si ise sırf iphonea ses anlamında ciddi rakip olmak için samsungun atağı 'yamaha' ses çipi . samsung wave ve galaxys modellerinde wolfson ses çipi kullanırken bunu geliştirerek yamahaya geçti bu ses çipinin özellikleri daha berrak doğal ses sağlaması birçok ayarı var ama başka 3.part yazılımlarla erişilemeyen düzenlemesi zor olan bir yazılım diye okudum.

bunların dışında htc beatsmonster kulaklıklar için özel marka anlaşmasıyla geliyor markalaşma olsada beatsmonster sadece baslara yönelik çalışıyor tizdeki performansının iyi olmadığı söyleniyor ama baslarda rakipsiz görülüyor.,
nokialarda ise ses codeği olarak dolby çözüyor buda yüksek oranlı bitlere sahip sesleri dinleme olanağı veriyor tabiki dolby dinlerken küçük bir amfi ye ihtiyacınız olacaktır çünkü ses çok kaliteli ama kısıktır bir amfi yardımı ile yükseltp inanılmaz ses alabilirsiniz codeğin açılımı yani türüde ac3 tür. şuan dts çözen telefonda yok malesef . bir iphone 4 kullanıcıs olarak galaxys2 nin ses kalitesi çok şaşırttı bence çok ciddi anlamda kaliteli yamaha ses çipi kafa tutar hatta kimilerinin bile daha çok hoşunada gidebilir çünkü çok net temiz bir ses veriyor. denediğim kulalıklar;bose in ear-beatsmonster solo hd ..

nidforspid

nidforspid

Üye
aslında yüksek ses demeseydin N9 u patlatırdım çünkü hem kulaklık çıkışından hem de hoparlöründen dolby digital plus sertifikasını destekleyen tek telefon yani ses kalitesi açısından üzerine yok ama ses yüksekliği olarak nokia 600 varDI

n8 neyi destekliyor dolbly digital minus mu? n8 birkere ilk tel onu kullanan

Üst Alt