Uygulama En İyi Launcher Hangisi Önerilileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Holo Forever .<3

msy2017

msy2017

Üye
android 4.0 tabletimde hangisini kullanayım görsellik ve düzenleme açısından hangisi en iyisi 1ghz ve 1 gb ram kasma yapmazlar danırım

TheMadness

TheMadness

Üye
Jb arayüzü

Dampierre

Dampierre

Üye
apex launcher

droido xx

droido xx

Üye
apex launcher en iyisi :oke:

üstüne xperia teması yükle mütiş oluyo :d

Pianist07

Pianist07

Üye
Buradan görüp Nemus'u denerim. Gerçekten çok sade ve güzel. Ace'te sıfır kasma... Tavsiye ederim :)

genso

Üye
kesinlikle nemus+go locker ve s3 tema yüklersen harika olur

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
The East

The East

Üye
Next launcher gerçekten süper

hakoyeto

hakoyeto

Üye
Nova Launcher tavsiyemdir tabi prosu daha güzel.

PriZm

PriZm

Üye
Bu günlerde Smart Launcher kullanıyorum.widget desteği yok ama gerçekten sade ve "akıllı" bir launcher

Smart launcher, yüklediğiniz uygulamaları tanıyor ve ona göre menüde klasöre koyuyor :)

Ayrıca ram tüketimi 15-20 mb civarı.Sadelik isteyenlere tavsiyemdir :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar hangi markayi kullaniyorsaniz o iyidir. Ha yetmiyormu sevmediniz mi o zaman ram en az 1gb olacak yandexshell. Yukleyeceksiniz. Ama cihazlarin orjinal launcheri gibisi yok. Yada cisteme girip orjinali kaldireceksiniz yoksa ram ağlar.

Kerim.

Kerim.

Üye
yandex shell cok guzel.kullandigim en kullanisli launcher.icinde bir suru cok kullanisli widgetler var.haberler,hava durumu,not tahtasi vs vs.deneyin derim:)

PriZm

PriZm

Üye
Yandex.Shell çok güzel fakat aşırı ram tüketiyor.en az 1 gb ramli telefon şart ki diğer önplandaki uygulamaya yeterli ram kalsın.zira Yandex Shell Ram'in 1. yani kapanmayan donmamış sürekli aktif uygulamalar bölümünde çalışıyor.90-100 mb ram yiyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
512 yeter ya.benim telefonda shell yukluyken hic takilma olmuyodu yani etkilemiyodu.

PriZm

PriZm

Üye
512 yeter ya.benim telefonda shell yukluyken hic takilma olmuyodu yani etkilemiyodu.
Shell'in çalışma hızını etkilemiyor zaten.ama oyunlarda falan bariz hız farkı takılmalar oluyor.

turkeyteam

Üye
Her türlü Launcherı denedim, kullandım. Piyasada bulunanların hepsini. Ama içlerinde en iyisi kesinlikle ve kesinlikle Nova'dır.

muradog

Üye
Espier Launcher en iyisi bence.iphone görünümlü.Telefonu kasmıyor.şiddetle tavsiye ederim.Sitede de var.Marketten de ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

ka_za

ka_za

Üye
Espier Launcher en iyisi bence.iphone görünümlü.Telefonu kasmıyor.şiddetle tavsiye ederim.Sitede de var.Marketten de ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İphone özentisi falan degilim sevmemde ama 1 haftadır kullanıyorum cok hosuma gitti :D

Üst Alt