En iyi laptop markası

Sponsorlu Bağlantılar

YakupKaplan25

Üye
    Konu Sahibi
En iyi laptop markası
Arkadaşlar Kendime laptop alacam bana hangi marka tavsiye edersiniz...

Bütçe olarak 1300 fiyatı

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye

biraz daha para ekleyebilirsen sondakini al

messevim

messevim

Üye
Yukarıda ki arkadaşın verdiği son iki laptopun yüzüne bile bakma! Casper son alınacak bir marka.

En iyi marka bana göre;

1-Asus
2-Toshiba
3-MSI

Asus ve MSI kullandım. Asusun laptop modellerini kesinlikle tavsiye ederim. Gerek Asus gerek MSI kendi laptop donanımlarını kendileri üretiyor..

YakupKaplan25

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler !
Çoğu kişi asus ve toshiba kullanmayı oneriyor 1300 tl güzel özelliklı bulunur mu ?

messevim

messevim

Üye
Teşekkürler !
Çoğu kişi asus ve toshiba kullanmayı oneriyor 1300 tl güzel özelliklı bulunur mu ?
Bulmanız biraz zor. Ama freedom bilgisayarlara bakmanızı öneririm. En azından işletim sistemine para vermemiş olursunuz.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye

biraz daha para ekleyebilirsen sondakini al
Sen ciddi misin resmen casper önerdi yuh ya

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
casperlerin ne sorunu var ki ztn kullanan kimse görmedim casper bilmiyorum yaniama lenova tam snn istediğin

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
casper en kötü markadır artık bu nesnel bir durumdur. Bugün arkadaşta casper bilgisayar kullandım ısınma sorunu yüzünden 10 dkda bir kapanıyordu soğumasını bekleyip öyle açıyorduk.

YakupKaplan25

Üye
    Konu Sahibi
casper en kötü markadır artık bu nesnel bir durumdur. Bugün arkadaşta casper bilgisayar kullandım ısınma sorunu yüzünden 10 dkda bir kapanıyordu soğumasını bekleyip öyle açıyorduk.

şimdi ben asus alsam 1300 fiyatlarında işlemci ram kaç olur ve ekran

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bu ilk alternatif bu ikinci alternatif ikinci daha iyi

• Beğen
Tepkiler: YakupKaplan25
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Kafanda özelliklerini belirle önce.daha sonra git teknoloji mağazalarını gez ama alma çunku fiyat olarak biraz pahalı.trknoloji mağazı olmayan yerlere bak ordan al bence diğer yerlere göre daha ucuz.almışken iyi bir marka al.sadece özellikleri iyi olması yetmiyor.marka olarak tavsiyem asus exper.

YakupKaplan25

Üye
    Konu Sahibi
Kafanda özelliklerini belirle önce.daha sonra git teknoloji mağazalarını gez ama alma çunku fiyat olarak biraz pahalı.trknoloji mağazı olmayan yerlere bak ordan al bence diğer yerlere göre daha ucuz.almışken iyi bir marka al.sadece özellikleri iyi olması yetmiyor.marka olarak tavsiyem asus exper.

Saol :tşk:

Üst Alt