Bulmanız biraz zor. Ama freedom bilgisayarlara bakmanızı öneririm. En azından işletim sistemine para vermemiş olursunuz.Teşekkürler !
Çoğu kişi asus ve toshiba kullanmayı oneriyor 1300 tl güzel özelliklı bulunur mu ?
Bulmanız biraz zor. Ama freedom bilgisayarlara bakmanızı öneririm. En azından işletim sistemine para vermemiş olursunuz.
Sen ciddi misin resmen casper önerdi yuh yaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbiraz daha para ekleyebilirsen sondakini al
casperlerin ne sorunu var ki ztn kullanan kimse görmedim casper bilmiyorum yaniama lenova tam snn istediğin
casper en kötü markadır artık bu nesnel bir durumdur. Bugün arkadaşta casper bilgisayar kullandım ısınma sorunu yüzünden 10 dkda bir kapanıyordu soğumasını bekleyip öyle açıyorduk.
bu ilk alternatifLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu ikinci alternatifLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızikinci daha iyi

Rica ederim
Kafanda özelliklerini belirle önce.daha sonra git teknoloji mağazalarını gez ama alma çunku fiyat olarak biraz pahalı.trknoloji mağazı olmayan yerlere bak ordan al bence diğer yerlere göre daha ucuz.almışken iyi bir marka al.sadece özellikleri iyi olması yetmiyor.marka olarak tavsiyem asus exper.