En iyi kullanıcı adı yarışması/Katılım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye

vay abim seni de mi görecektik burda hatırlamıyon da beni :) abi yalnız ödülü anında gönderemeyebilirim durumum malum :o
Walla kusura bakma mobilden girdim konuyu kimin açtığına bile bakmadım direkt atladım yer dolmadan yakalıyım dedim :) seni hatırlamam mı hiç ya sende :) yalnız listeyi bi güncelle ben adımı hala göremiyom orda yoksa beni almıcanmı yarışmaya :))

- - - Eklendi - - -

Ödülü boşver ya burda deişiklik olsun eğlence olsun die katılıyoz yarışmalara :) en azından ben bu amaçla katılıyom :) hatırlıyosan masaüstü yarışmasında da istemedim ödülü 2. arkafaşa devretmiştim.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi

Mesela "en fazla 20 üye katılabilir" gibi bi sınırdan bahsediyor.
anladım

Neden alınmadım yarışmaya
250 mesajının olması gerekiyor

Walla kusura bakma mobilden girdim konuyu kimin açtığına bile bakmadım direkt atladım yer dolmadan yakalıyım dedim :) seni hatırlamam mı hiç ya sende :) yalnız listeyi bi güncelle ben adımı hala göremiyom orda yoksa beni almıcanmı yarışmaya :))

- - - Eklendi - - -

Ödülü boşver ya burda deişiklik olsun eğlence olsun die katılıyoz yarışmalara :) en azından ben bu amaçla katılıyom :) hatırlıyosan masaüstü yarışmasında da istemedim ödülü 2. arkafaşa devretmiştim.
tamam abi renk düzenlemelerini falan yaptığım için pc ye geçince ekliyorum :D

- - - Eklendi - - -

Karismak gibi olmasin ama ust uye siniri belirlenmeli bence. Yoksa cok kisi olur. Katilmak isteyenler icin 2. Bir yarisma duzenlemek daha mantikli
zaten çok kişi katılamayacak gibi gözüküyor ama 25 olabilir

Bahaxi

Bahaxi

Üye
bende katılabilir miyim ?

Hopdedixulen

Üye
bende katılıyorum :ehe:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ee ben katılmayacağım benim ismim de var :hmmm

Türe

Türe

Üye
Kayahan tekrar soyluyorum bence bir sinir koymalisin. Bir yarisma icin 20-25 kisi fazla. En az 2 ye bolmek lazim bence.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Kayahan tekrar soyluyorum bence bir sinir koymalisin. Bir yarisma icin 20-25 kisi fazla. En az 2 ye bolmek lazim bence.
o zaman konu içinde part 1 part 2 şeklinde ayırıyım oylamayı 1. part - 2. part daha sonra kazananlar şeklinde yapıyım sence olurmu öyle

- - - Eklendi - - -

ee ben katılmayacağım benim ismim de var :hmmm
kendin bilirsin oğuzhan ben şaka sanmıştım :D siliyorum bak..
eklendi
sildim

Türe

Türe

Üye
Mantikli. Misal 10 dan ya da 12 den itibaren bolebilirsin

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yok yok ciddiydim :D

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Önemli olan katılmaktı nasıl olsa oy gelmicek :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
aynen o tecrübeyi edinmek dimi mesela ben hiç katılmadım biri hazırlasa da katılsak :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ya Kayahan bak yaza burada ol ortam çok iyi oluyor gerçi ben temmuzdan sonra pek olmam buralarda ama neyse :)

asigsasi

asigsasi

Üye
bende varım :D

Eklentİndiriyor

Üye
Mesaj sayısı göz boyamadır online süresi gerçeği gösterir 250 mesaj yapmak için spam yapmaya gerek var mı online süre sınırı mantıklı olurdu ama neyse

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi

tamam abi :D :ehe

- - - Eklendi - - -

Ya Kayahan bak yaza burada ol ortam çok iyi oluyor gerçi ben temmuzdan sonra pek olmam buralarda ama neyse :)

Oğuzhan yaza forumun anasını ağlatıcam hiç merak etme şimdi okul falan var giremiyorum hiç :) sen niye giremiycen :bilmm

- - - Eklendi - - -

Mesaj sayısı göz boyamadır online süresi gerçeği gösterir 250 mesaj yapmak için spam yapmaya gerek var mı online süre sınırı mantıklı olurdu ama neyse

:bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt