Katılıyorum yazmıştın ya :)
PiMorpH Üye Keşke ileti kısıtlaması olmasaydı... katılsaydım büyük ihtimal iyi bir sıralama almıştım. [ Pi-Mor-pH ]
Keşke ileti kısıtlaması olmasaydı... katılsaydım büyük ihtimal iyi bir sıralama almıştım. [ Pi-Mor-pH ]
mesutgaga Üye restmod' Alıntı: Ilk defa katilicam bakalim. katiliyorum Genişletmek için tıkla ... balabanya' Alıntı: katılıyorum 250 varmıdır ya .s kontür -8 şans.avi Genişletmek için tıkla ... karayel90' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıkla ... katılıyoruz
restmod' Alıntı: Ilk defa katilicam bakalim. katiliyorum Genişletmek için tıkla ... balabanya' Alıntı: katılıyorum 250 varmıdır ya .s kontür -8 şans.avi Genişletmek için tıkla ... karayel90' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıkla ... katılıyoruz
najanaja Üye Nihayet yakaladım bu yarışmayı hep kaçırıyodum tekrar açtığın için teşekkürler. Katılıyorum...
Kayahan14 Üye Konu Sahibi najanaja' Alıntı: Nihayet yakaladım bu yarışmayı hep kaçırıyodum tekrar açtığın için teşekkürler. Katılıyorum... Genişletmek için tıkla ... vay abim seni de mi görecektik burda hatırlamıyon da beni abi yalnız ödülü anında gönderemeyebilirim durumum malum
najanaja' Alıntı: Nihayet yakaladım bu yarışmayı hep kaçırıyodum tekrar açtığın için teşekkürler. Katılıyorum... Genişletmek için tıkla ... vay abim seni de mi görecektik burda hatırlamıyon da beni abi yalnız ödülü anında gönderemeyebilirim durumum malum
Türe Üye Karismak gibi olmasin ama ust uye siniri belirlenmeli bence. Yoksa cok kisi olur. Katilmak isteyenler icin 2. Bir yarisma duzenlemek daha mantikli
Karismak gibi olmasin ama ust uye siniri belirlenmeli bence. Yoksa cok kisi olur. Katilmak isteyenler icin 2. Bir yarisma duzenlemek daha mantikli
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Karismak gibi olmasin ama ust uye siniri belirlenmeli bence. Yoksa cok kisi olur. Katilmak isteyenler icin 2. Bir yarisma duzenlemek daha mantikli Genişletmek için tıkla ... üst üye sınırı dediğin nedir zaten 250 mesaj sınırı var
Türe' Alıntı: Karismak gibi olmasin ama ust uye siniri belirlenmeli bence. Yoksa cok kisi olur. Katilmak isteyenler icin 2. Bir yarisma duzenlemek daha mantikli Genişletmek için tıkla ... üst üye sınırı dediğin nedir zaten 250 mesaj sınırı var
Amaru Shady Üye kayahan14' Alıntı: üst üye sınırı dediğin nedir zaten 250 mesaj sınırı var Genişletmek için tıkla ... Mesela "en fazla 20 üye katılabilir" gibi bi sınırdan bahsediyor.
kayahan14' Alıntı: üst üye sınırı dediğin nedir zaten 250 mesaj sınırı var Genişletmek için tıkla ... Mesela "en fazla 20 üye katılabilir" gibi bi sınırdan bahsediyor.