önemli olan katılmaktı şimdiden :D
Kayahan14 Üye Konu Sahibi RecepBerkA' Alıntı: önemli olan katılmaktı şimdiden Genişletmek için tıkla ... kimse oy kullanmıyorki
RecepBerkA' Alıntı: önemli olan katılmaktı şimdiden Genişletmek için tıkla ... kimse oy kullanmıyorki
Reşwan Emekli Yönetici Kendi kendinize oy kullanmazsınız ! konu başında açıklanmış. Geçersiz oylar kabul edilmez.
Enes Üye rabbace' Alıntı: Nick'ı değiştirip Mister Popo yapsam ben birinci olacağıma kesin gözüyle bakıyordum Genişletmek için tıkla ... Mister de sıkıntı yok da nerden taktın şu popoya
rabbace' Alıntı: Nick'ı değiştirip Mister Popo yapsam ben birinci olacağıma kesin gözüyle bakıyordum Genişletmek için tıkla ... Mister de sıkıntı yok da nerden taktın şu popoya
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: Mister de sıkıntı yok da nerden taktın şu popoya Genişletmek için tıkla ... Bilmem hoşuma gidiyor
TheFenomen' Alıntı: Mister de sıkıntı yok da nerden taktın şu popoya Genişletmek için tıkla ... Bilmem hoşuma gidiyor
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: pekala anlıyorum Genişletmek için tıkla ... Avatar'a da söyle güzel bi - - - Eklendi - - - Mister Popo resmi koyduk mu tamamdir. Gerçi şu anda o var zaten avatarda
TheFenomen' Alıntı: pekala anlıyorum Genişletmek için tıkla ... Avatar'a da söyle güzel bi - - - Eklendi - - - Mister Popo resmi koyduk mu tamamdir. Gerçi şu anda o var zaten avatarda
Enes Üye rabbace' Alıntı: Avatar'a da söyle güzel bi Genişletmek için tıkla ... Senin derdin ban yemek şansını zorlama mistır masıl
rabbace' Alıntı: Avatar'a da söyle güzel bi Genişletmek için tıkla ... Senin derdin ban yemek şansını zorlama mistır masıl
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: Senin derdin ban yemek şansını zorlama mistır masıl Genişletmek için tıkla ... Mesajı eksik okudun sen
TheFenomen' Alıntı: Senin derdin ban yemek şansını zorlama mistır masıl Genişletmek için tıkla ... Mesajı eksik okudun sen
CABBAR Üye kayahan14' Alıntı: Oğuzhan önde Genişletmek için tıkla ... Bundan önce de o kazanmıştı - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: kusuruma bakma Genişletmek için tıkla ... Aslında CABBAR olarak değiştirmek istiyorum da birisi almış önceden ve o kişi hiç girmiyor bana denk gelmedi hiç. Buna bi çözüm bulmak lazım
kayahan14' Alıntı: Oğuzhan önde Genişletmek için tıkla ... Bundan önce de o kazanmıştı - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: kusuruma bakma Genişletmek için tıkla ... Aslında CABBAR olarak değiştirmek istiyorum da birisi almış önceden ve o kişi hiç girmiyor bana denk gelmedi hiç. Buna bi çözüm bulmak lazım
Enes Üye rabbace' Alıntı: Aslında CABBAR olarak değiştirmek istiyorum da birisi almış önceden ve o kişi hiç girmiyor bana denk gelmedi hiç. Buna bi çözüm bulmak lazım Genişletmek için tıkla ... ben de başka yapacaktım da amcamın oğlu ben pc den kalkınca yazdı falan böyle kaldı ben de uğraşmıyorum
rabbace' Alıntı: Aslında CABBAR olarak değiştirmek istiyorum da birisi almış önceden ve o kişi hiç girmiyor bana denk gelmedi hiç. Buna bi çözüm bulmak lazım Genişletmek için tıkla ... ben de başka yapacaktım da amcamın oğlu ben pc den kalkınca yazdı falan böyle kaldı ben de uğraşmıyorum
Kayahan14 Üye Konu Sahibi rabbace' Alıntı: Bu arada kayahan mobilden oy kullanılamıyor sanırım yoksa ben mi yapamadım Genişletmek için tıkla ... kullanılamıyor - - - Eklendi - - - Bessonnitsa' Alıntı: Haydaa yanlışlıkla kendime oy verdim. Bu durumu nasıl düzeltcez? Genişletmek için tıkla ... oyları toplarken –1 yapıcaz - - - Eklendi - - - Bu arada değiştirmeyi düşünmeyin diskalifiye olursunuz
rabbace' Alıntı: Bu arada kayahan mobilden oy kullanılamıyor sanırım yoksa ben mi yapamadım Genişletmek için tıkla ... kullanılamıyor - - - Eklendi - - - Bessonnitsa' Alıntı: Haydaa yanlışlıkla kendime oy verdim. Bu durumu nasıl düzeltcez? Genişletmek için tıkla ... oyları toplarken –1 yapıcaz - - - Eklendi - - - Bu arada değiştirmeyi düşünmeyin diskalifiye olursunuz
CABBAR Üye kayahan14' Alıntı: kullanılamıyor - - - Eklendi - - - oyları toplarken –1 yapıcaz Genişletmek için tıkla ... Anladım kayahan birazdan bilgisayara geçersem kullanırım
kayahan14' Alıntı: kullanılamıyor - - - Eklendi - - - oyları toplarken –1 yapıcaz Genişletmek için tıkla ... Anladım kayahan birazdan bilgisayara geçersem kullanırım