serkan7778
Üye
Ben şaşırmadım kardeşim, alışmak lazım. N8; 2010 yılının en iyi kameraya sahip telefonu seçilmiş herşey ortada yanial işte hoss nedir bu N8 ile alıp veremedin ya piyasadaki çoğu kompakt makinayla aynı performansı veriyor ve profesyonellerde bunu söylüyor
ondanmi nokia forumları tıklım tıklım n86 8mp bile satiodan iyi çekiyor
iyide kardeşim söylentilere bakmam ben bizzat gördüğüm resimlere bakarım , n8 in bir cok formda cekilmiş resim örnekleri var beni tatmin etmedi , renkler yeterince canlı degil ve resimlerde pusluluk hakim olauyor bazen , c905 cektği resimleri incelemeni tavsiye ederim mükemmel cekiyo her koşulda , c905 teki kada büyük zenon flash hiç bir telefonda yokal işte hoss nedir bu N8 ile alıp veremedin ya piyasadaki çoğu kompakt makinayla aynı performansı veriyor ve profesyonellerde bunu söylüyor
hoss daha önce k810i kullanıyordum ve onda beyaz bir eşyayı makro modda çektiğimde her yer bembeyaz bişe belli olmuyordu bu satioda da böyleyse ki böyle se ne yapıyor onca senedir ve bence renkler tam ayarında gerçek gibi se deyse biraz daha doygun ayrıca bunu ayna için yazıyorum o mb işi fotoğrafın kalitesi ile alakalı değil algoritma ile alakalı birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?