MrCommanDTr
Emekli Yönetici
en iyi işletim sistemi bence şöyle anlaşılır..3 tane aynı model alırısın eline birine ios,birine android birine symbian..hız vs test edersin bakarsın..yıllarca nokia kullanıp sonra s2 aldım s3 aldım ssymbiandan hızlı vs demek bence çok çok yanlış bi değerlendirme..
hem aynı model demişsin hem symbian ios demissinen iyi işletim sistemi bence şöyle anlaşılır..3 tane aynı model alırısın eline birine ios,birine android birine symbian..hız vs test edersin bakarsın..yıllarca nokia kullanıp sonra s2 aldım s3 aldım ssymbiandan hızlı vs demek bence çok çok yanlış bi değerlendirme..
hasılı; saçma bi konu yani
en iyi sistem ihtiyaçlarını karşılayandır en hızlı olan değil.
evet aynen öyle dedim..symbian ios telefon modeli değil ki zaten..işletim sistemi..ben böyle biliyorum
hem aynı model demişsin hem symbian ios demissin?
en iyi işletim sistemi bence şöyle anlaşılır..3 tane aynı model alırısın eline birine ios,birine android birine symbian..hız vs test edersin bakarsın..yıllarca nokia kullanıp sonra s2 aldım s3 aldım ssymbiandan hızlı vs demek bence çok çok yanlış bi değerlendirme..
aynı işlemci aynı ram olursa ezip geçmesi biraz zor gibime geliyor.aman boşver bre hiçbiri babamın oğlu değil..arkadaşın da yazdığı gibi hangisini seviyorsa insan ve hangi model işini görüyorsa en iyisi o galiba..
Hocam en basitinden nokia'nın en güçlü telefonuyla samsung'un en güçlü olmayan telefonu galaxy s2 ile hız testi yaparsanız, galaxy s2 tabiri caizse her konuda ezer geçer, yani bunda yanlış bir durum yok android symbian'a göre daha stabill bir sistem anlamak için kullanmak gerekiyor vede diğer mesajınızda oyun ve uygulama kıtlığından dolayı hantal yazdığımı sanmışsınız, alakası yok symbian genel olarak hantal bir sistem hantal=yavaş..
aynı işlemci aynı ram olursa ezip geçmesi biraz zor gibime geliyor.aman boşver bre hiçbiri babamın oğlu değil..arkadaşın da yazdığı gibi hangisini seviyorsa insan ve hangi model işini görüyorsa en iyisi o galiba..
Hocam en basitinden nokia'nın en güçlü telefonuyla samsung'un en güçlü olmayan telefonu galaxy s2 ile hız testi yaparsanız, galaxy s2 tabiri caizse her konuda ezer geçer, yani bunda yanlış bir durum yok android symbian'a göre daha stabill bir sistem anlamak için kullanmak gerekiyor vede diğer mesajınızda oyun ve uygulama kıtlığından dolayı hantal yazdığımı sanmışsınız, alakası yok symbian genel olarak hantal bir sistem hantal=yavaş..
modlar şimdi öpecek seni laflarına dikkat et
arkadaş symbianda 50-60 uygulama açta görelim dedi ya ona istinaden heralde paylaştı
Abim anlayamadım ama
çok pardon
Ulan Yunusemre ulan Yunusemre
şu linkteki konuya bir gözat http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/belle-multitasking-show-613134.htmlAdam radyo gibi basit uygulamaları açmış tabi az ram yer öyle, 60 tane oyun açsın öyle koysun bakalım benim merak ettiğim 60 tane oyun açınca telefonun nasıl bir tepki vereceği.
60 tane oyun mu ?Adam radyo gibi basit uygulamaları açmış tabi az ram yer öyle, 60 tane oyun açsın öyle koysun bakalım benim merak ettiğim 60 tane oyun açınca telefonun nasıl bir tepki vereceği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?