Cezzbedici3
Üye
ayneniROBO falan olur
Steve amcanın durumuna bende çok üzülüyorum ama hiçkimse sonsuza kadar varolmaz + Apple dev bir şirket yazılımcısı araştırmacısı genel müdürü teknikerleri vs vs binlerce çalışanın birleşmesiyle varolan bir marka tamam apple bu günlerine getiren Steve Jobs tur ama Appleı şuanki kadrosu hiç bozmadan devam ettirecektir inşallah yeni Ceo çok şaçmalıklar yapmaz ki bence problemsiz devam edecektir bunu öğrenmek için çok belkemeye gerek yok iPhone5 steve'siz ilk apple ürünü olacak bekleyip görecez tutacakmı tutmayacakmı eğer yine herzamanki gibi popülaritesini ve kalitesini korursa bundan sonrada korumaya devam eder
----------Eklendi @ 22:44:58 ---------- Yazıldı @ 22:44:39 ----------
aynen
sen dediğimden birşey anlamamışsın ki tamamen yanlış anlamışsın ben şöyle demek istedim iphone az alınan bir telefon olduğu halde halk dilinde halkın gözünde böyle 1. seviyelerde ise demek ki herkez alsa daha çok büyükcek gözlerinde halkın ve herkez apple apple dicek diğer firmalar satıştan düşecek burda iphone da tartışmadım bn sadece iOs u kullanan az insan sayısı var az kişi kullandığı halde bu seviyedeyse çok kişi kullansa daha üst seviyelerde olur bu anlamda söyledim kardeşim benim ama sen farklı anlamışsıniPhone 2000 lira yerine 200 lira olsa sana 2000 liralık iPhone'nun özelliklerini sunacak mı sanıyorsun..
Tabi ki ios
Bu arada seceneklerde Symbian Belle gordum. Belle bir update, ustelik daha Symbian^3 isletim sistemine gelmemis bir update. S^3 su anki hali ile bu listeye bile giremez. Kuskusuz en yavas ui e sahip.
belle kullanmayan arkadaşlar kullandıkdan sonra bu yazdıklarından dolayı utanacaklardır
aynensanmam ios un ole kolay kolay unutulcaqını ama android unutulur biyerde okudum dün google artık mobil sektorden elini ufak ufak çekicekmiş başka yerlere el atıcakmış
kardeş ios yorumuna katılıyorum fakat belle işletim sistemi orjinali gelmese bile beta sı bile yetio insanlara o yüzden belle girebilir ayrı yeten akıl var mantık var bu kadar kişi belle demiş neden demekki iyi çnkü hepsi demiyelimde coğu belle yazılımını kullanmışki diyor sende kalkmış belle gelmedi bu listeye giremez diyosun
----------Eklendi @ 01:18:26 ---------- Yazıldı @ 01:07:26 ----------
neden utansınlar ki kardeş bi suçmu işledilerayrıca belle kullanmadım değil belle symbian en güzel işletim sistemini çıkartsın apple gibi bir firma iOs ile hepsini geçer ve bnde iOs dan vazgeçmem + İphone 5 ile iOs5 de geliyor iOs şu haliyle az kullanılan bir işeletim sistemi olduğu halde en üst seviyelerde bakalım iOs 5 gelince ne olcak allah bilir Şunuda söyliym apple tam yol ilerliyor allah yolunu açık etsin bu gidişle yakında bütün firmaları sollar ama genede allah bilir.iphone 5 ile gelen iOs 5 sistemi bambaşka bir şekilde geliyor ve buda bizler için çok iyi olacak.arkadaşlar size tavsiyem yeni telefon almak istiyorsanız bütçenizede uyacaksa eğer iphone alın derim hiç pişman olmazsınız kardeşim inanın eğer size ne android i arattırır ne belle yi nede meego vs işletim sistemlerini.
arkadas steve jobs gitti artik herhalde bu sana birsey ifade etmiyormu iyi bir düsün.
kapalı bir sistem olmasının amacı çökmeye engel olmaktır.konuya gelince ios tan sonra belle gelirMeeGo diyorum, ardından da Symbian Belle. IOS da güzel fakat kapalı ve sınırlı bir sistem, illaki jailbreak istiyor.
1500 tl sgs2 verceğime 2000 tl iphone 5 e veririmKalır kalır rahat ol, herkes 2000 lira verip iPhone alamayacağına göre
haklısın ama ios a açsam ios kazanır hepsinede birden açmak istemioyrum ama hepsinin göreceği bir anket oluşturabilsem yani herkez görmesi için bir bölüm olsa oluşturcam o zaman belli olsun ama işte yokios bence, ayrıca bu konuyu symbian bölümüne açarsanız tabikide symbian belle kazanır anketi, anketin sonucu gerçekçi olmaz bu gidişle
haklısın ama ios a açsam ios kazanır hepsinede birden açmak istemioyrum ama hepsinin göreceği bir anket oluşturabilsem yani herkez görmesi için bir bölüm olsa oluşturcam o zaman belli olsun ama işte yok
anladım kardeşim açıyorum hemen.slm senin en iyi acacagin yer cep telefonlari genel bölümü.
kapalı bir sistem olmasının amacı çökmeye engel olmaktır.konuya gelince ios tan sonra belle gelir
----------Eklendi @ 19:23:43 ---------- Yazıldı @ 18:49:07 ----------
1500 tl sgs2 verceğime 2000 tl iphone 5 e veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?