Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En İyi İnternet Tarayıcısı Hangisi ?
Sponsorlu Bağlantılar
MertcaN9
Üye
chormeden başkasını tanımam zaten 1.sırada
Strange
Üye
Şuan opera kullanıyorum ama işim gereği güvenli bir tarayıcıya ihtiyacım var operadan memnunum ama güvenlik konusunda tedirginim sizce opera güvenlimi ? Hangi tarayıcıyı kullanmalıyım?
senhor_diabo
Üye
google chrome diğer tarayıcılara göre daha iyi görünüyo ama internet explorer 9'un performansı da gayet iyi. Güvenlik açısından internet explorer 9'u tercih ederim, safari ya da mozilla firefox'u önermem.
not: ie9 yalnızca windows 7'de çalışıyor.
fullwar
Üye
Chrome bu yıl defalarca test birincisi. Tüm tarayıcıları (Opera, Safari, IE9, Chrome, Firefox vb.) kullandım, Firefox'tan zor vaz geçtim ama bir süre sonra Chrome benim için değişmez oldu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Çok güvenli tarayıcı istiyorsan kullandığın tarayıcının güvenlik seviyesini arttır. Windows 7 kullanıyorsan Kullanıcı Kontrolü (UAC) seviyesinide en yükseğe çek. Böylece rahatlarsın . Hatta IP değiştirici programlarda kullanabilirsin.
DaNq3rB0y1
Üye
güvenlik açısından ie 9 öneririm
_SiyabeNd_
Üye
​Google chrome bence en iyisi
Emma-Watson
Üye
Sohuna kadar opera
Crome da tercih edilebilir
CryDaqqeR
Üye
mozilla firefox kullanıcısıydım son zamanlrda durduk yere kilitlenme kendini başlatma garip şeyler başıma gelince Croma geçtim gayet iyi tavsiye ederim
TheCower
Üye
Evet iyidir crome. Ama surfde operanın üstüne yok. Hele o fare hareketleri aman Allahım
L-LumieRe
Üye
1 numara chrome
Freestyle.Cod
Üye
chrome iyidir iyi
Myömer
Üye
Google Chrome Kullanıyorum Chrome Yaptıgım Degişiklikler Veri kaydediyor Format atsam Bile Kaybetmiyor Tabi Üye lazındır