Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En Iyi Browser(Tarıyıcı)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goktas19
Üye
Konu Sahibi
En Iyi Browser(Tarıyıcı)
Sizce En Iyi Tarayıcı Hangisi?
Opera Mobile 11.1
Opera Mini 6.1
Telefonun Kendi Tarayıcısı
Uc Browser
Bolt
Sizce hangisi en iyi?
Benim buraya yazmadığım bir tarayıcı varsa söyleyin ekliyeyim.
Telefonun kendi tarayıcısı smbyanlarda çok iyi bence ama opera hastasıysan onuda kullanabilirsin.. Androidde ne güzel dolphin var firefox var ...
goktas19
Üye
Konu Sahibi
Evet ya bir türlü çıkmadı şu Firefox Symbian için
aspıre
Üye
opera
nalcam22
Üye
opera mobile ama uc browserdede hiç hafıza dolu hatası almıyosun ve java stip var
'Maxi Genç
Üye
opera 11
androidde ise dolphin hd
'Patron
Üye
Oper Mini. Jet gibi
By_Casparov
Üye
opera mini 6.1
ahmetc503
valla 5800 ı bilmem de ben c503 ün son güncellemesiyle gelen tarıyıcdan başka hiçbi tarayıcı kullanmıyorum yeni sekmeler açıyo falan ha bide hangisinin iyi olduğunu anlamak için o tarayıcının adres çubuğuna html5test.com yaz çıkan sayfada tarayıcının puanı yazar
_K@YIP_
Üye
Opera Mobile 11.1 Hız:269
Larismus
Üye
Opera Mobile 11.1
GrknYavas
Üye
opera mobil 10,0 daha ıyı bence ben onu kullanıyorum hep 11,1 de yakınlasma uyuz etmıstı benı oyuzden ben 10,0 ı kullanıyorum
telefonun yeni terayıcısı (7.3) başta güzel geldi ama sonradan sinir bozucu oldu üst çubuğu yüzünden dokunmatiği stabil kullanamıyosunuz
operalar sayfa akıcılığında süper ve kısayollrı daha iyi olduğu için opera tercih edicem ama
Opera Mobile 11.1
Opera Mini 6.1
hangisi daha iyidir
By_GaBLiN
Üye
Opera Mobile uyarı vermese iyi, opera mini, uc browser