Açlık Oyunları Çarşamba günü izledim hiç güzel değildi saçma bi film kesin kitabını da okumuşsundur
Hasan Üye tempestshine' Alıntı: Açlık Oyunları Genişletmek için tıkla ... Çarşamba günü izledim hiç güzel değildi saçma bi film kesin kitabını da okumuşsundur
tempestshine' Alıntı: Açlık Oyunları Genişletmek için tıkla ... Çarşamba günü izledim hiç güzel değildi saçma bi film kesin kitabını da okumuşsundur
T i B i A M E Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Tron'u tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla ... ßencede saçmalik
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap hasane51' Alıntı: ilk defa smileyi kullanmadı Genişletmek için tıkla ... Evet kullanmadım zzz ne olmuş? : D
hasane51' Alıntı: ilk defa smileyi kullanmadı Genişletmek için tıkla ... Evet kullanmadım zzz ne olmuş? : D
minoo Üye V For Vendetta (17 kere izledim) Kill Bill (12 kere izledim) Ve tabii ki Kemal Sunal'ın tüm filmleri.
V For Vendetta (17 kere izledim) Kill Bill (12 kere izledim) Ve tabii ki Kemal Sunal'ın tüm filmleri.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap hasane51' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Güldüm ---------- Eklendi @ 00:51:19 ---------- Yazıldı @ 00:51:04 ---------- nokta da kullanmadım bu sefer ---------- Eklendi @ 00:51:35 ---------- Yazıldı @ 00:51:19 ---------- küçük haflre başlamşm ---------- Eklendi @ 00:51:55 ---------- Yazıldı @ 00:51:35 ---------- kelimelri eksk yazmaya başlmşm ---------- Eklendi @ 00:52:11 ---------- Yazıldı @ 00:51:55 ---------- türkçe katliamı yapyrum
hasane51' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Güldüm ---------- Eklendi @ 00:51:19 ---------- Yazıldı @ 00:51:04 ---------- nokta da kullanmadım bu sefer ---------- Eklendi @ 00:51:35 ---------- Yazıldı @ 00:51:19 ---------- küçük haflre başlamşm ---------- Eklendi @ 00:51:55 ---------- Yazıldı @ 00:51:35 ---------- kelimelri eksk yazmaya başlmşm ---------- Eklendi @ 00:52:11 ---------- Yazıldı @ 00:51:55 ---------- türkçe katliamı yapyrum
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap hasane51' Alıntı: Ben izleyemedim onu Genişletmek için tıkla ... Bende
Hasan Üye Indiricem ---------- Eklendi @ 10:50:19 ---------- Yazıldı @ 10:46:53 ---------- 1,2,3 hepsi de var
T i B i A M E Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Şaban, cüneyt arkın kadar çok başka fimler izlemedim Genişletmek için tıkla ... senin gibi teknoloji dü$künü biri film sevmiyor ¿
Rambo_FT' Alıntı: Şaban, cüneyt arkın kadar çok başka fimler izlemedim Genişletmek için tıkla ... senin gibi teknoloji dü$künü biri film sevmiyor ¿
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Sınıfta 3 idiot'tan bahsettiler, bana izlemesen küseriz dediler. Diğer gün staja gittiğimde sordular izledin mi diye... Hayır dedim
Sınıfta 3 idiot'tan bahsettiler, bana izlemesen küseriz dediler. Diğer gün staja gittiğimde sordular izledin mi diye... Hayır dedim