T i B i A M E
Üye
James Bond 24 filmlik Serisi![]()
okadarda demedik la

James Bond 24 filmlik Serisi![]()

abi yanlış yer burda niye paylaşıyosun bunları![]()

nerdeyse 1 aydir bu konu burda duruyo senmi bize söylüyon bunu![]()
arkadaş film paylaşıyoruz zannetti herhalde.
Bura telefon yardım merkezi.yardım bekleyenler var.bunların konu dışı forumuna yazılması gerek.burda daha fazla online var diye diğerlerini mağdur etmeyin!

Bura telefon yardım merkezi.yardım bekleyenler var.bunların konu dışı forumuna yazılması gerek.burda daha fazla online var diye diğerlerini mağdur etmeyin!

hep dertlerle ilgilenecek halimiz yok ya 100 konunun arasinda 1 tane hobilerimizle ilgili bir konu olmali bence![]()
hep dertlerle ilgilenecek halimiz yok ya 100 konunun arasinda 1 tane hobilerimizle ilgili bir konu olmali bence![]()
bu sitede senelerdir takılıyorum senin gibisini görmedim şimdiye kadar amacın ne senin o kadar geniş bir forumda onlarca kategori barındıran forumda burayımı buldun konu açacak
böyle konuları konu-dışı,gereksizler veya Maxicep sohbet bölümüne aç milleti çileden çıkarma bir dahave sonunda konu gereksizlere geldibirinizde çıkıp şiakyet etsin malum 100 konunun içinde biri de sırıtmasın
hatırladıkça gülüyorum ya

ben konu yanlış yerdeyse forumda en yakınımı bile şikayet ederim forumun düzenine alışacaksın symbian bölümüne film konusu açmışsın bir de haklı çıkmaya çalışıyorsun ne iş 
forum düzenine girerse ben rahat olurum zaten :öke ayrıca konu dışında herkes çıkıp beni ara sıra forumu geziyorum o arada zaten şikayet formları ardarda gidiyorben konu yanlış yerdeyse forumda en yakınımı bile şikayet ederim forumun düzenine alışacaksın symbian bölümüne film konusu açmışsın bir de haklı çıkmaya çalışıyorsun ne iş
![]()