En ilginizi Çeken Film Bidaha Olsa Birdaha izlerim Dediğiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fall.en

Üye
karayip korsanları serisi

emoliii

emoliii

Üye
The Naked Gun , The Naked Gun 2 The Smell of Fear , Wrongfully Accused , Forbidden Planet , Harlow , Four Rode Out , Airplane , Prome Night , Creep Show , Die Römishe Kanone , Dracula , Spy Hard , Mr Magoo (favorim) , An American Carol , Super Hero Movie , Scary Movie Stan Helsing
Bu filmlerin hepsi " Leslie Nielsen " filmleridir. Durum Komedisi türüdür. 1 Kemal Sunal kadar olamasada 50 kere izlenecek filmlerdir. Durum Komedisi türünü seven, izleyenler çok sevecekler.

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
abi yanlış yer burda niye paylaşıyosun bunları :@

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
arkadaş film paylaşıyoruz zannetti herhalde.

Bura telefon yardım merkezi.yardım bekleyenler var.bunların konu dışı forumuna yazılması gerek.burda daha fazla online var diye diğerlerini mağdur etmeyin!

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Bura telefon yardım merkezi.yardım bekleyenler var.bunların konu dışı forumuna yazılması gerek.burda daha fazla online var diye diğerlerini mağdur etmeyin!

hep dertlerle ilgilenecek halimiz yok ya 100 konunun arasinda 1 tane hobilerimizle ilgili bir konu olmali bence :dry:

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye

hep dertlerle ilgilenecek halimiz yok ya 100 konunun arasinda 1 tane hobilerimizle ilgili bir konu olmali bence :dry:

Tamam kardeşim onunda bölümü var konu dışı.oraya yaz ne yazıyosan.burda daha fazla online var diye hak yiyorsun.

spy ghost

spy ghost

Üye

arkadaşım sen ne diyorsun ya 100 konunun arasında bir konumu :d: bu sitede senelerdir takılıyorum senin gibisini görmedim şimdiye kadar amacın ne senin o kadar geniş bir forumda onlarca kategori barındıran forumda burayımı buldun konu açacak :d: böyle konuları konu-dışı,gereksizler veya Maxicep sohbet bölümüne aç milleti çileden çıkarma bir daha

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
memento mukemmel bır basyapıt ama nedense bazıları anlayamıyor bu fılmı kapasıte meselesı olsa gerek :)

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Hızlı ve öfkeli serisi

tempestshine

tempestshine

Üye
Açlık Oyunları

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Oyunlardan çektiğim videolar

spy ghost

spy ghost

Üye
ve sonunda konu gereksizlere geldi :d: birinizde çıkıp şiakyet etsin malum 100 konunun içinde biri de sırıtmasın :d: hatırladıkça gülüyorum ya

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
spy ghost

spy ghost

Üye
forum düzenine girerse ben rahat olurum zaten :öke ayrıca konu dışında herkes çıkıp beni ara sıra forumu geziyorum o arada zaten şikayet formları ardarda gidiyor :d: ben konu yanlış yerdeyse forumda en yakınımı bile şikayet ederim forumun düzenine alışacaksın symbian bölümüne film konusu açmışsın bir de haklı çıkmaya çalışıyorsun ne iş :ehe

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
forum düzenine girerse ben rahat olurum zaten :öke ayrıca konu dışında herkes çıkıp beni ara sıra forumu geziyorum o arada zaten şikayet formları ardarda gidiyor :d: ben konu yanlış yerdeyse forumda en yakınımı bile şikayet ederim forumun düzenine alışacaksın symbian bölümüne film konusu açmışsın bir de haklı çıkmaya çalışıyorsun ne iş :ehe

:gul:

Türe

Türe

Üye
V for vendetta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...