vezir020
Üye
İnşallah çok iyi bir hal alır alternatifler önemliÖnümüzdeki 2 yılı geri de bıraktıktan sonra Windows Phone 8 nasıl bir durum da olacak çok merak ediyorum![]()

İnşallah çok iyi bir hal alır alternatifler önemliÖnümüzdeki 2 yılı geri de bıraktıktan sonra Windows Phone 8 nasıl bir durum da olacak çok merak ediyorum![]()

1. sırada lider .Önümüzdeki 2 yılı geri de bıraktıktan sonra Windows Phone 8 nasıl bir durum da olacak çok merak ediyorum![]()
.İnsallah1. sırada lider ..
Gidişat onu gösteriyor 19 ülkede İos'u geride bırakmış Türkiye gibi Samsung'çu İphone'cu bir ülkede bile %10 büyüme göstermiş baya iyi gidiyor önemli olan eksiklikleri hızlı bir şekilde hazırlayıp yollaması1. sırada lider ..

8.1 DE DÜNYANIN DEVRİMİ YAŞANCAK DİYORLAR İŞLETİM SİSTEMLERİ İÇERİSİNDE AMA BİLEMİYORUM .Gidişat onu gösteriyor 19 ülkede İos'u geride bırakmış Türkiye gibi Samsung'çu İphone'cu bir ülkede bile %10 büyüme göstermiş baya iyi gidiyor önemli olan eksiklikleri hızlı bir şekilde hazırlayıp yollaması![]()
.2014 yılı microsoft yılı olabilir diye geçiyor zaten türkiyede bakalım nasıl olucak büyük olaylar olucak gibi ve 8,1 de pc ye benzetilecek flan diyenler var merakla bekliyoruz biirde bu magaza birleşme olayı olsa süper olucakGidişat onu gösteriyor 19 ülkede İos'u geride bırakmış Türkiye gibi Samsung'çu İphone'cu bir ülkede bile %10 büyüme göstermiş baya iyi gidiyor önemli olan eksiklikleri hızlı bir şekilde hazırlayıp yollaması![]()
Şu anda piyasadaki Lumia 1520 1080p ekrana sahip. 2006 da Android, Android idi hala öyle. Windows Mobile artık Windows Phone 8 sizde bunları aynı sayamazsınız. Ayrıca piyasada 1080p Lumia olduğundan bi habersiniz![]()
1. Android tamamiyle açık kodlu bir işletim sistemidir.
2. Lumia 1520 1080p ekrana sahip benim de gayet hoşuma gitti.
3.mesajıma bakarsan orada da dediğim gibi "2002 den bu yana wm tecrübesi olan bi firma daha iyi şeyler yapabilirdi dedim"
Android firması 2005'te herşeyi ole google tarafından satın alindi.
android root vs araclıgı ile tamamen açık kaynak kodludur!!!Lumia 1520 satışa sunulmadı henüz. Merak etmeyin düşündüğünüzden çok daha fazla bilgim var. Ben aynılar demiyorum. Ama yapan firma aynı ise tecrübesini konuşturmalıydı. Hala kısıtlı bilginizle beni ezmeye çalışıyorsunuz. Ben işletim sistemini küçümsemiyorum. Microsoft bundan çok daha iyisini yapabilir ve yapmalı diyorum. Android çok daha fazlasını yapıyor diyorum. Ayrıca kaç senelik işletim sistemi oldukları önemsiz. 2013 yılında birbirlerine rakip olacaklarsa insanlar işletim sistemlerinin şu an ne yapabildiklerine bakarlar.
1. Android tamamen açık kaynak kodlu bir işletim sistemi DEĞİLDİR. Tamamen açık kaynak kodlu bir işletim sistemi arıyorsanız Maemo'ya bakmalısınız.
2. Lumia 1520 diğer arkadaşa da dediğim gibi henüz satışta değil.
3. Biz bu konuda aynı şeyden bahsediyoruz zaten.
android root vs araclıgı ile tamamen açık kaynak kodludur!!!
olsun bişey olmazpuf EVET diyordum yanlışlıkla elim HAYIRa gitti
Yeni bir İşletim sistemi olmasına rağmen çok stabil ve hızlı, üstelik yeni olmasına rağmen.
ileride neler olur Allah Kerim![]()
AOSP (Android Açık Kaynak Projesi) tarafından yapılan açıklamaya göre, kapsamlı değişikliklerin ciddi boyutta olması sebebiyle işlemin tamamlanması süre alabilir. Konuyla ilgili bilgilendirmeyi sürdüreceklerini belirten topluluk, geliştiriciler tarafından kaynak kodlarının tamamıyla yayımlanması sona ermeden gerçekleştirilecek bir eşzamanlamanın, bir işe yaramayacağı konusunda uyarıda bulunuyor.Google 3.2 Honeycomb'dan beri Android kaynak kodlarının TAMAMINI yayınlamıyor. Bu durumda tamamen açık kaynak kodlu diyemezsiniz. Ya da öncelikle açık kaynak kodunun ne olduğunu öğrenmelisiniz.
Google 3.2 Honeycomb'dan beri Android kaynak kodlarının TAMAMINI yayınlamıyor. Bu durumda tamamen açık kaynak kodlu diyemezsiniz. Ya da öncelikle açık kaynak kodunun ne olduğunu öğrenmelisiniz.
olsun bişey olmaz
AOSP (Android Açık Kaynak Projesi) tarafından yapılan açıklamaya göre, kapsamlı değişikliklerin ciddi boyutta olması sebebiyle işlemin tamamlanması süre alabilir. Konuyla ilgili bilgilendirmeyi sürdüreceklerini belirten topluluk, geliştiriciler tarafından kaynak kodlarının tamamıyla yayımlanması sona ermeden gerçekleştirilecek bir eşzamanlamanın, bir işe yaramayacağı konusunda uyarıda bulunuyor.
Android 4 ICS'nin yayımlanan bu sürümünün kodu Galaxy Nexus modeli ile gelecek olan 4.0.1 versiyonu. Sürüm içerisinde geçmiş Android kodlarının da bilgisi yer aldığı için aynı zamanda bu versiyonla birlikte Android 3.2 Honeycomb'un kaynak kodu da ilk kez günyüzüne çıkmış olacak.
tam açık kaynak kodlu olmasa nasıl cihaza hard brick olunca anakarta yeniden yazılım yükleniyor kaynak kodları ile ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztabanlı, mobil cihaz veLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziçin geliştirilmekte olan, açık kaynak kodlu bir mobilLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence siz anlamıyorsunuz yada anlamamakta ısrar ediyorsunuz tartışma olmasın konuyu değiştiriyorsunuz dosya yöneticisinin kaynak kodlarını napalım ve biliniyor bilinmese sistem nasıl hacklenebilirdi Allah Aşkına Mantıklı Cevaplar Atın birsürü android cihaz kullandım ve yapmadıgım kalmadı anakarta jtag ile tüm sistem yeniden yükleniyor peki bunların kodları bilinmese sorarım size nasıl yazılım atılıyor 15 haneli anakarta ?Öncelikle anakartın yazılım yüklenebilecek bir hafızası yoktur. Anakart için gereken yazılımlar onun üzerinde bulunan diske yazılır. Android üzerinde Google'ın yazdığı çoğu uygulamanın kaynak kodu yayınlanmaz (örnek olarak dosya yöneticisi, müzik çalar vs.) bu durumda TAMAMEN diyemezsiniz. Anlamadığınız kısım neresi?
bence siz anlamıyorsunuz yada anlamamakta ısrar ediyorsunuz tartışma olmasın konuyu değiştiriyorsunuz dosya yöneticisinin kaynak kodlarını napalım ve biliniyor bilinmese sistem nasıl hacklenebilirdi Allah Aşkına Mantıklı Cevaplar Atın birsürü android cihaz kullandım ve yapmadıgım kalmadı anakarta jtag ile tüm sistem yeniden yükleniyor peki bunların kodları bilinmese sorarım size nasıl yazılım atılıyor 15 haneli anakarta ?
atıyorum $xY->AgentStat($Device); kodu cihazın dosya klasörü kodudur dosya klasörü kodu olmasa root ta olmaz bunuda belirteyim windows phone 8 le android tabiki bu yönden karşılaştırılmaz. bu arada jtag atılırken tüm sistem anakarta yüklenir bence siz bi jtag atımını izleyin ondan sonra yazarsınız cevaplarınıza cevap atmıycam belirtiiyim istedim .İşletim sistemi uygulamalardan oluşur. Uygulamaların çoğunun kaynak kodu verilmemişse işletim sistemi tamamen açık sayılamaz. Evet, iOS veya WP gibi tabi ki değil, sizin yaptıklarınız da zaten açık olan kodlarla yapılıyor. Yüklemeler de anakarta yapılmıyor, hafızaya yapılıyor tekrar gözden geçirin. Sizin yaptığınız sadece verilen komutları yerine getirmek belli ki, ne yaptığınıza veya nasıl yaptığınıza dair pek bir fikriniz yok gibi gözüküyor.
.
hııı birde örnek veriyim size custom romlar tamamıyla sistemdeki herşeyin kaynak kodları ile tasarımları değiştirilerek yapılıyor! .İşletim sistemi uygulamalardan oluşur. Uygulamaların çoğunun kaynak kodu verilmemişse işletim sistemi tamamen açık sayılamaz. Evet, iOS veya WP gibi tabi ki değil, sizin yaptıklarınız da zaten açık olan kodlarla yapılıyor. Yüklemeler de anakarta yapılmıyor, hafızaya yapılıyor tekrar gözden geçirin. Sizin yaptığınız sadece verilen komutları yerine getirmek belli ki, ne yaptığınıza veya nasıl yaptığınıza dair pek bir fikriniz yok gibi gözüküyor.
.atıyorum $xY->AgentStat($Device); kodu cihazın dosya klasörü kodudur dosya klasörü kodu olmasa root ta olmaz bunuda belirteyim windows phone 8 le android tabiki bu yönden karşılaştırılmaz. bu arada jtag atılırken tüm sistem anakarta yüklenir bence siz bi jtag atımını izleyin ondan sonra yazarsınız cevaplarınıza cevap atmıycam belirtiiyim istedim ..
Lumia 1520 satışa sunulmadı henüz. Merak etmeyin düşündüğünüzden çok daha fazla bilgim var. Ben aynılar demiyorum. Ama yapan firma aynı ise tecrübesini konuşturmalıydı. Hala kısıtlı bilginizle beni ezmeye çalışıyorsunuz. Ben işletim sistemini küçümsemiyorum. Microsoft bundan çok daha iyisini yapabilir ve yapmalı diyorum. Android çok daha fazlasını yapıyor diyorum. Ayrıca kaç senelik işletim sistemi oldukları önemsiz. 2013 yılında birbirlerine rakip olacaklarsa insanlar işletim sistemlerinin şu an ne yapabildiklerine bakarlar.
1. Android tamamen açık kaynak kodlu bir işletim sistemi DEĞİLDİR. Tamamen açık kaynak kodlu bir işletim sistemi arıyorsanız Maemo'ya bakmalısınız.
2. Lumia 1520 diğer arkadaşa da dediğim gibi henüz satışta değil.
3. Biz bu konuda aynı şeyden bahsediyoruz zaten.