turbocore35
Üye
-
Konu Sahibi
-
o artık akıllıdan sayılmıyokrkiEN hızlı ve stabili Symbian Belle
EN hızlı ve stabili Symbian Belle
hyr hersey goz onune alınarak yapılmış test... ayrıca ios 7 ile karsılaştırılmıştır uyuk ihtimal. ios 7 de kasıyor maalesef kabullenin.Bu araştırmayı yapıp sonuçlarını hazırlarken hangi verilere dayanmışlar önemli olan nokta o?! Beni yanlış anlamayın araştırmanın sonuçlarını kötülemek için söylemiyorum bunları çünkü sadece kullanıcı ve uygulama geliştiricileri vb kişilerin şahsi görüşleri alınarak sayısal değer olarak desteklenmeyen bir araştırma subjektif bir araştırmadır. Ama bilimsel açıdan menü geçiş hızları, ekrana dokunulduğundaki tepkime hızı vb değerlerle desteklenmişse araştırma o zaman objektif bir araştırma olur. Böyle bir araştırmayada şapka çıkartır helal olsun derimşu anda 4s kullanıyorum ve önceki telefonum 920'ydi ve bence ios bana daha hızlı gibi geldi ekran geçişlerinde vb teknik şeylerde ama bu wp8'in yavaş bir sistem olduğu anlamına da gelmiyor.
böyle bir test için araştırmaya bile gerek yok bence. İki telefonu al, rehber gibi bir şey aç aynı anda bas hangisi daha hızlı açıyor.Bu araştırmayı yapıp sonuçlarını hazırlarken hangi verilere dayanmışlar önemli olan nokta o?! Beni yanlış anlamayın araştırmanın sonuçlarını kötülemek için söylemiyorum bunları çünkü sadece kullanıcı ve uygulama geliştiricileri vb kişilerin şahsi görüşleri alınarak sayısal değer olarak desteklenmeyen bir araştırma subjektif bir araştırmadır. Ama bilimsel açıdan menü geçiş hızları, ekrana dokunulduğundaki tepkime hızı vb değerlerle desteklenmişse araştırma o zaman objektif bir araştırma olur. Böyle bir araştırmayada şapka çıkartır helal olsun derimşu anda 4s kullanıyorum ve önceki telefonum 920'ydi ve bence ios bana daha hızlı gibi geldi ekran geçişlerinde vb teknik şeylerde ama bu wp8'in yavaş bir sistem olduğu anlamına da gelmiyor.
böyle bir test için araştırmaya bile gerek yok bence. İki telefonu al, rehber gibi bir şey aç aynı anda bas hangisi daha hızlı açıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?