En Güzel Optimus Black 2011 Güzellik Yarışmaları :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paganini58

paganini58

Üye
    Konu Sahibi
En Güzel Optimus Black 2011 Güzellik Yarışmaları :)
HERKES OPTİMUS BLACKE NELER YAPMIŞ BİRER VİDEO İLE PAYLAŞINDA GÖRELİM ARKADAŞLAR İŞTE BENİM CİHAZIN SON HALİ
NOVA8 CUSTOM ROM DEĞİŞTİRİLMİŞ "G" TUŞU VE YÜZDELİ PİL MODU

• Beğen
Tepkiler: huseyinos ve technoshark

technoshark

technoshark

Üye
Bende şimdi çektimde benimkisi v10c :D fark etmez.. nova8 denemedim henüz (: ama sende çok hoş durmuş heleki o şarj göstergesi harika olmuş gerçekten.

y n s c n

y n s c n

Üye
Ben çekemem utanıyorum :P: zamanım olursa bi ara bende çekebilirim..

Ocean258

Ocean258

Üye
Optımus Black Modifiye sayfasımı oldu sımdı burası hocam :)) Valla benımkı aldıgım gıbı bırseyı ıle oynamadım.. Sadelıkten yanayım .. zaten o Tasarıma bırsey yapmaya gerek yok :))

• Beğen
Tepkiler: huseyinos ve technoshark
paganini58

paganini58

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaşlar ben cihazı mart ayının sonunda berlinden almıştım kendi pasaportuma kayıt ettirdim oradan ikinci el almıştım telefonumu garanti derdim yok :) habire bazı yenilikler ekleyip duruyorum kesin sonuç aldıklarımı sizlerle paylaşıyorum sanırım bu cihaz ile yapıla bilecek bir çok şeyi yaptım bir dahaki yurt dışı işinde optimus 3d bulursam ikinci el ondan alacam arkadaşlar ben bu telefonu içinde 16 gb hafıza kartı ile almanya berlinde ikinci el kutusu bütün donanımı ile içinde 1&1 romlu türk lirası ile 450 tl ye almıştım burada çok fark var uzun lafın kısası kurcalıyorum işte... Umarım daha güzel işler bulur sizlerle paylaşırım

arsenie3434

arsenie3434

Üye

panpalarım ben 2 tane ekran görüntümü iki tanede asphalt 6 görüntüsü ekledim beğenirsiniz umarım

y n s c n

y n s c n

Üye
O ne yahu temamı ? Güzele benziyor..

technoshark

technoshark

Üye
Ben dün nova 8 kurdum arkadaşlar, şarj konusunda o kadar fark göremedim yani ne çok gidiyor nede eskisinden az gidiyor aynı diyebilirim, ancak hız bakımından ciddi anlamda farkı gördüm ...

kesinlikle bu novayla benim gözüme daha hoş geldi telefonum...

3D shell uygulaması fazla şarj götürürmü bilemem ama farklı bir hava katacağından eminim (:

arsenie3434

arsenie3434

Üye

Hmm anladım, yaptık diyelim sarj durumu nedir peki hocam ? Ve hız herşeyden önemli benim için.

pek bi fark etmiyor , hızı ise gayet güzel

v10b yüklü bende sizcedeğiştireyim mi onu arkadaşlar?

paganini58

paganini58

Üye
    Konu Sahibi
telefonun işlemcisine binen her yük güç gerektirir telefonda gerekli olan enerjiyi bataryasından aldığına göre arkadaşlar azda olsa sarjınıza etki edecektir spbshell 1.0.3 crackli versiyonu bende kullandım ama çok sarj tüketmez arkadaşlar kullanılabilir. Arkada planda çalışan gereksiz uygulamalar kullanılmayan 3g hatki ben kullanmadığım zaman 3g yi kapatıyorum wifi ve herşey gps arka plan veri gönderimi bunların hepsi bataryanıza eksidir.

özetle ben internetime giriyorum gerekli olduğu zaman oyunumu oynuyorum en sık telefon görüşmeleri yaptığım halde bilinçli kullanır isem en az 2 gün geceli gündüzlü sarjım gidiyor arkadaşlar...

buket2

buket2

Üye
görüntüler süper, optimus black tasarım sayfası gibi olmuş :) ama videoda da en dikkat çekici olanı sanırım nova display ekranın net görüntüsü ve parlaklığı olsa gerek

y n s c n

y n s c n

Üye
Bende yaptım hocam hocam, dediğin gibi daha bi hızlı oldu hem şık hem hızlı oldu. Sarj konusundada sıkıntı yok gibi görünüyor..
Ben bu kadar güzel beklemiyodum açıkçası. Çok iyi oldu.. Tasarımıylada uyuşuyor beni cezbediyor açıkçası.. Sen optimus black'ten anlıyorsun ;)
Yeni şeyler varsa paylaşırsan sevinirim faydalı oluyor..

• Beğen
Tepkiler: technoshark
arsenie3434

arsenie3434

Üye
Hmm anladım, yaptık diyelim sarj durumu nedir peki hocam ? Ve hız herşeyden önemli benim için.
problem yok normal kardesim 1 gun gidiyor bnm sarj v10b yuklu azmi cokmu siz karar verin aksam 7 de yuzde yuz gece dorte kadar elimde suan yuzde dokuz

----------Eklendi @ 04:22:25 ---------- Yazıldı @ 04:20:59 ----------

telefonun işlemcisine binen her yük güç gerektirir telefonda gerekli olan enerjiyi bataryasından aldığına göre arkadaşlar azda olsa sarjınıza etki edecektir spbshell 1.0.3 crackli versiyonu bende kullandım ama çok sarj tüketmez arkadaşlar kullanılabilir. Arkada planda çalışan gereksiz uygulamalar kullanılmayan 3g hatki ben kullanmadığım zaman 3g yi kapatıyorum wifi ve herşey gps arka plan veri gönderimi bunların hepsi bataryanıza eksidir. özetle ben internetime giriyorum gerekli olduğu zaman oyunumu oynuyorum en sık telefon görüşmeleri yaptığım halde bilinçli kullanır isem en az 2 gün geceli gündüzlü sarjım gidiyor arkadaşlar...
hangi romu kullaniyosun kardesim bnm telefonun sarji hic iki gun gitmedide

technoshark

technoshark

Üye
Benimde şarjım 2 gün gitmedi ama biraz daha diğerine nazaran uzun gidiyor. şuanda bende Nova8 rom yüklü.

y n s c n

y n s c n

Üye
Telefon çok hızlandı yahu bu romla, çok zevkli olmaya basladı artık kullanmak.. Optimus black en hızlı böyle olabilir sanırım :)
Temasının tasarımı harika zaten çokta kaliteli ve kullanışlı tekrar teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: Ocean258 ve technoshark
paganini58

paganini58

Üye
    Konu Sahibi
problem yok normal kardesim 1 gun gidiyor bnm sarj v10b yuklu azmi cokmu siz karar verin aksam 7 de yuzde yuz gece dorte kadar elimde suan yuzde dokuz

----------Eklendi @ 04:22:25 ---------- Yazıldı @ 04:20:59 ----------

hangi romu kullaniyosun kardesim bnm telefonun sarji hic iki gun gitmedide

nova8 yüklü idi v10c ye döndüm gece gündüz açık 1.5 gitti kardeşim v11c ve nova8 de gece gün 2 rahat gidiyordu ...

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
ben hala orjinal rom ile kullanıyorum 3gün geceli gündüzlü gidiyor rom turkcell arkadaşların çoğu farklı rom yüklemiş ancak ben olduğu gibi kullanıyorum
ilk aldığım haftalarda 1gün gitmiyordu deli oluyordum şu anda masallah 3gün sorunsuz.

technoshark

technoshark

Üye
@gunesinoglu bence senin şarjının az gitmesinin sebepleri ekran parlaklığını kısıyorsundur. sonrasında oyun yada uygulamalara bulaşmıyorsundur... kameralarla çekim yapmıyorsundur :D heleki ön kamerayla kesinlikle görüntülü konuşma yapmıyorsundur :D diyecem onu bende yapmıyorum haha :D

ama ciddi anlamda şuan totalde 1,5 güne dayanıyor :) daha üstüne çıkamadım henüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt