En Güzel Nick Yarışması! Üye Adına Güvenen Gelsin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Ben birinci olamam ama Allah büyük. Hayırlısı olur inşallah.

a21a

a21a

Emekli Yönetici

Kusura bakma Ahmet Abi en çok merak ettiğim rumuzlardan biri de seninkiydi.. Ama şimdiye kadar kendimce hep "Asia" dan gelen Asya diye hitap ediyordum sana.. :)

Bu turnuva iyi oldu ya bazı nicklerin anlamını merak ediyordum ama bilmiyordum :)
(Bkz. a21a)

:) Sorsaydınız cevap verirdim.. Simetrik görünüm, kısa,akılda kalıcı ve telafuzu kolay bir nick oluşturmak istemiştim.. Bu nicki oluşurdum. Aynı zamanda bir antibiyotik ismi.. :) bu isimde bir site var fakat benim değil..

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
nickim CryDaqqeR >>>>>anlamı >>>>>Ağlayan bıçak , ağlayan hançer vb :D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yokmu başka arttıran , bu arada Ata abi kayıp , galiba faturayı ödeyemedi

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Üzüm dersek yine çık:ehe

lovestar

lovestar

Üye
lovestar = aşk yıldızı

benimle özdeşleşmiş bir nick

maxiaşk

Üye
katılıyorum ..

7/B şampiyon

7/B şampiyon

Üye
katılıyorum

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konu açık kalacak daha.
Turnem var İzmir'e ve Bursa'ya gidiyorum. Haftaya haftaiçi bir günde kilitlenir muhtemelen konu.

silop_kms

silop_kms

Üye
arkadaşlar ben katılmak istiyorum şimdiye dek bir çok arkadaşım ve tanıdıklarım hep silop_kms nerden buldun bu nıcki diyordu anlamı ne bişey çıkartamıyorum diyordu ne olursa olsun anlamını söylemedim çünkü kendim tasarladım ve onların çıkarmasını istedim ama çıkartamadılar (msn de bile var)sadece burada açıklamak istiyorum ben bir polis hayranıyım ve en çok sevdiğimde komiserlik rütbesi onun için silop tersten yazılmış polis kms ise komiserden geliyor ve silop_kms oluyor:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe
Teşekkrler silop_kms :) Aramıza hoş geldiniz.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben katılmak istiyorum şimdiye dek bir çok arkadaşım ve tanıdıklarım hep silop_kms nerden buldun bu nıcki diyordu anlamı ne bişey çıkartamıyorum diyordu ne olursa olsun anlamını söylemedim çünkü kendim tasarladım ve onların çıkarmasını istedim ama çıkartamadılar (msn de bile var)sadece burada açıklamak istiyorum ben bir polis hayranıyım ve en çok sevdiğimde komiserlik rütbesi onun için silop tersten yazılmış polis kms ise komiserden geliyor ve silop_kms oluyor:)

Ne kadar ilginç..

Ozan

Ozan

Admin
Negative

Eş anlamlılar : negatif, olumsuz
Türkçe tanım : Bir uyarıya karşı yanıt vermeyen, aranılanın bulunmaması ya da yokluğu

Kişiliğimin tam tersini ifade eder.
[cizgi]black[/cizgi]
Bu arada;
Kazanana hediye 50 Kontör ! :oke:

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
Katılmak İstiyorum..
Чσu Kиσω

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Katılıyorum, tksharmely.

Merak edenler için Nick'imin anlamı yoktur :) Tamamen bana özgüdür. Dünyanın başka hiç bir yerinde benden başka tksharmely üye ismini kullanan yoktur.

Bu yüzden google'da arama yaptığınızda üye olduğum tüm forumları görebilirsiniz :) google şuanda tksharmely için yaklaşık 7 sayfa index çıkartıyor :)

halil94_7

halil94_7

Üye
Bende katılıyorum ama bu nickle exTReme

sağanak

Üye
öncelikle bir şeyler öğrenmek açısından bu yarışma gerçekten çok güzel olmuş takdire layık yanii ;)..mesela ben başıbozuk nick ini çok beğendim ve yeni bir şey öğrenmiş oldum..
benim nick im sağanak..sağanak yağmurdan geliyor..çünkü yağmuru çok seviyorum..özellikle sağanak yağmuru..hayalinizde şu görüntü oluşsun istiyorum..gece yarısı..dışarda sağanak yağmur..elinizde bir bardak demli çayınız..işte ben bu duygudallığı seviyorum..;)

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
öncelikle bir şeyler öğrenmek açısından bu yarışma gerçekten çok güzel olmuş takdire layık yanii ;)..mesela ben başıbozuk nick ini çok beğendim ve yeni bir şey öğrenmiş oldum..
benim nick im sağanak..sağanak yağmurdan geliyor..çünkü yağmuru çok seviyorum..özellikle sağanak yağmuru..hayalinizde şu görüntü oluşsun istiyorum..gece yarısı..dışarda sağanak yağmur..elinizde bir bardak demli çayınız..işte ben bu duygudallığı seviyorum..;)
Herşeyim bilgi olmuş :P: öğrenmene sevindim, aklından hiç çıkmam artık. yada şöyle söyleyeyim, başıbozuk deyince aklına ilk maxicep sonrada ben gelirim :yuru ama senin 50 mesajın yok hadi biraz mesaj kas ( mantıklısından ) sonrada bilgimin karşılığında oy atarsın :islik

erfc20

erfc20

Üye
benide yaz kardes :yuru

Üst Alt