En Güzel Nick Yarışması! Üye Adına Güvenen Gelsin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Arkadaslar boyle olmazki ama sitenın hepsi katılır o zaman bi mesaj vb.. bi sınırlama yokmu yani su anda zaten 120 kısı oldu nerdeyse yazan bence bu yarısmadan birinci fılan cıkmaz adminim sacma olmadımı sizcede saygılar :oke:
bekle bekle sıkıldık zaten, illa konuyu başlatan mı açmalı.. ilgilensin bir yönetici

KaLpSizprenS

KaLpSizprenS

Üye
Béndé Girerdim Mésaj Sayım Az.:S:islik

'

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Katılımın yarısından çoğunu yeni üyeler yapıyor ,konuyu takip etmeyenler ve siteye pek girmeyenler , tahminimce eleneceklerdir...aksi taktirde , ne kadar çok seçenek olursa , seçimde karar verme oranı da o kadar düşer..

orhan1618

orhan1618

Üye
Bende katılmak istiyorum...
Orhan1618

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Katılımın yarısından çoğunu yeni üyeler yapıyor ,konuyu takip etmeyenler ve siteye pek girmeyenler , tahminimce eleneceklerdir...aksi taktirde , ne kadar çok seçenek olursa , seçimde karar verme oranı da o kadar düşer..
Katılıyorum catty bencede konuyu takip etmeyenler sadece 50 kontor için bir anlık hevesle katılanlar elensin zaten sahsen ben nickime cok guvenıorum tam olarak siteyi anlatan bir nıck haksızmıyım :D:D:D

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
bende katılmak istiyorum

Fre@k@zoid : Meşhur Cartoon çizgi filimindeki her kılığa girebilen psikopat insansı yaratık :D

maxicep6131

Üye
bende katılmak istiyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Katılımlar sonra ermiştir.

ofyaaaaa

Üye
ofyaaaaa

--------------- Ekleme ---------------

bence en güzel nick bende ofyaaaaa