En Güzel Nick Yarışması! Üye Adına Güvenen Gelsin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
50 Kontör mü woww xD Kazanma hırsım dahada arttı :P Gerçi hattım kapancakta 50 kntr ü 500 kere bitiririm o zamana kadar :D:naughty::islik

Bir kere gelcek olan 50 kontürü nasıl 500 kerede bitiriyorsun oda senin özelligin olsa gerek...

katılıyorum bende...

genelde bana OuS dediklerinden soy ismimle bagdaşlık kurdurttum ouSahin oldu

sayner

sayner

Üye
Edit DeadSiLeNCE!!!!!

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye

EnGüzelNickBu

Üye
Bende Katılmak İstiyorum Nickime Güveniyorum Foruma Yeni Geldim Alışırım Zamanla Zaten :)

goka1994

Üye
allah bilani versin alalhsrn ikahretsin:D

EnGüzelNickBu

Üye
Yoo Tam Üye Olacaktım Gözüme O Link Çarptı Bende Böyle Esprili Link Olsun Dedim :)

hangman1907

hangman1907

Üye
en büyük marifet susmaktır.. KatıLdım

kinger1905

kinger1905

Üye
Selam arkadaslar bende bu yarismaya katilmak istiyorum. Nickim olan kinger in anlami eski caglarda krallara hakim olan kisilere denirmis yani bi ulkede kimin kral olacagini , hangi krallarin sawasmasi gerektigini hatta hangi kralin artik olmesi gerektigini belirleyen buyuk gucleri olan kisilere denirmis. Kisacasi kinger lar kraldan daha guclu yonetici konumundaki ancak kimse tarafindan bilinmeyen kisilerdir. Saygilarimla.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yarışmayı takip edin , büyük ihtimal yarın oylama başlayacak :)

catex2

catex2

Üye
katılıorum !

baronofnights

baronofnights

Üye
bende katılıyorum bensız olmaz buralar tadı olmaz yarısmalar

darkofking

Üye
ѕyρн0NŦเLтєя™

sagopagrup

sagopagrup

Üye
Bir kere gelcek olan 50 kontürü nasıl 500 kerede bitiriyorsun oda senin özelligin olsa gerek...

katılıyorum bende...

genelde bana OuS dediklerinden soy ismimle bagdaşlık kurdurttum ouSahin oldu

Belki sadece burdan gelicek olan kntr ler yoktur arkadaşım. Ben sadece kntr lerin hemen bittiğini anlatmak için öle bi cümle KURDUM, aynen arkadaşlarının sana hitap etme şekliyle soyadınla bağdaşlık KURDURTTUĞUN gibi..;)

merhaba64

Üye
katılmak istiyorum ve bene nickim.çok güzel bi yaklaşım siz ne dersiniz orasını bilemem saygılarımla..

ghostking60

Üye
bnm kide bu

Fark aradınız, farkında oLamadınız, tek farkıMız vardı, Farkındaydık!

Catty

Catty

Emekli Yönetici
bnm kide bu

Fark aradınız, farkında oLamadınız, tek farkıMız vardı, Farkındaydık!

Yanlış anladınız üye adınız ile katılım oluyor , mesela sizinkisi ghostking60 anlamı hayalet kral
bunun gibi

Üst Alt