mfb2
Üye
I want to play a game![]()

I want to play a game![]()

yada agaç testeresını alırsın kesersin testere filmine dondu bu konuda![]()
daha çok acı çektirmek lazım
şahsen kendime güveniyorum acı çektirmede
özellikle çin işkencesi tavsiyem
iğneyi alıcan adamın kemiklerine sürtücen
gözlerine iğne batırcan
kulaklarını kescen
başından aşşağı kaynar sular dökcen
adamın kafasını kazıtıp erimiş plastik dökücen
göz kapaklarına iğne batırıcan adam bir süre sonra
en sevdiğim
adamın kafası kesildikten sonra vakit geçmeden kızgın saca bastırılırmış beyin kanda bi süre daha dolanacağı için adam yerde ölü bedenini görürmüş
daha yazcamda yeter bu kadar 
benim aklıma bir tane geldi yeni suç işlemiş olan adamı bağlayacan karşısına striptizci çıkarıcan biraz oynayıp adamı zevke getircek sonra adamın şişmiş olan cinsel organının içine girebilecek düzeyde cam çubuk sokucan sonrasını da siz tahmin edin.inşallah bu mesajım şikayet almaz![]()

ne sadistmişsin bee :P korkulur valla senden
o direk öldürürdaha çok acı çektirmek lazım
şahsen kendime güveniyorum acı çektirmede
özellikle çin işkencesi tavsiyem
iğneyi alıcan adamın kemiklerine sürtücen
gözlerine iğne batırcan
kulaklarını kescen
başından aşşağı kaynar sular dökcen
adamın kafasını kazıtıp erimiş plastik dökücen
göz kapaklarına iğne batırıcan adam bir süre sonra
daynamayıp gözlerini kapatınca kör olucak en son bi işkence daha var kızgın sac yöntemien sevdiğim
adamın kafası kesildikten sonra vakit geçmeden kızgın saca bastırılırmış beyin kanda bi süre daha dolanacağı için adam yerde ölü bedenini görürmüş
![]()
daha yazcamda yeter bu kadar
![]()
Canimisin nesin yaişlediği cezaya göre değişir bence..tecavüzcüleri bi kabın içine oturtacaksın.sürekli yedireceksin ve o kabın içine pislemesini sağlayacaksın.derken kendi pisliğinde çürüyerek uzuvları koparak ve bunun her anını hissederek ölümünü izliycekdin![]()

. Suçlunun kafasını kel olacak kadar traş edeceksin. Sonra kafasının üstüne delik bir su dolu şişe koyacaksın. O şişeden gün boyunca damla damlayacak adamın kafasına. 1 hafta sonra adamın kafasına kamyon düşmüş etkisi yaratacak 
ne sadistmişsin bee :P korkulur valla senden

Canimisin nesin ya
----------Eklendi @ 12:11:54 ---------- Yazıldı @ 12:05:31 ----------
Bakın ben bitane biliyorum. Suçlunun kafasını kel olacak kadar traş edeceksin. Sonra kafasının üstüne delik bir su dolu şişe koyacaksın. O şişeden gün boyunca damla damlayacak adamın kafasına. 1 hafta sonra adamın kafasına kamyon düşmüş etkisi yaratacak
----------Eklendi @ 12:14:43 ---------- Yazıldı @ 12:11:54 ----------
siz yazmayın ya ben okuyunca kendime oluyomuş gibi hissediyorum .D
ozmn yazmaya devam ediyim 
en son iranda bir kadın zina yaptığı gerekçesiyle taşlanmıştı... millet boğazına kadar kuma gömülü kadını acımadan taşladı biri de cep tlf kamerası ile çekmişti... bir insan ne yaparsa yapsın böyle bir sonu hakketmiyor. Bu bence Allaha karşı gelmek.... Allaha inanan kimse onun verdiği canı almaya teşebbüs bile edemez.... bir de bunu iranda Allah adına yaptılar..onların katı kuralları var zina yasak cezası da idam diye biliyorumne acı yaen son iranda bir kadın zina yaptığı gerekçesiyle taşlanmıştı... millet boğazına kadar kuma gömülü kadını acımadan taşladı biri de cep tlf kamerası ile çekmişti... bir insan ne yaparsa yapsın böyle bir sonu hakketmiyor. Bu bence Allaha karşı gelmek.... Allaha inanan kimse onun verdiği canı almaya teşebbüs bile edemez.... bir de bunu iranda Allah adına yaptılar..