En Güzel İdam Teknikleri :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
favori repliklerimden biridir bu aralar...

enginzz

enginzz

Üye
benım kendıme gore bı ıskence seklı vardır o da susmak karsındakıne

__xXx__

__xXx__

Üye
bence en güzel idam taktiği şu:
suç işleyen adamı dizlerine kadar gömersin üstünden kamyon tır monster truck vs bu gibi araçlarla geçersin

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
bi adamın kafasını sabitlersin ve üzerine suyu damlayacak şekilde açarsın.bi süre sonra bu ritmik damlacıklar balyoz etkisi yaratıyormuş :D

enginzz

enginzz

Üye
yada agaç testeresını alırsın kesersin testere filmine dondu bu konuda:D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
yada agaç testeresını alırsın kesersin testere filmine dondu bu konuda:D

o direk öldürür :zzz: daha çok acı çektirmek lazım :ehe şahsen kendime güveniyorum acı çektirmede :D özellikle çin işkencesi tavsiyem :D iğneyi alıcan adamın kemiklerine sürtücen :ehe gözlerine iğne batırcan :ehe kulaklarını kescen :ehe başından aşşağı kaynar sular dökcen :ehe adamın kafasını kazıtıp erimiş plastik dökücen :ehe göz kapaklarına iğne batırıcan adam bir süre sonra
daynamayıp gözlerini kapatınca kör olucak en son bi işkence daha var kızgın sac yöntemi :ehe en sevdiğim :ehe adamın kafası kesildikten sonra vakit geçmeden kızgın saca bastırılırmış beyin kanda bi süre daha dolanacağı için adam yerde ölü bedenini görürmüş :d: :ehe daha yazcamda yeter bu kadar :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
benim aklıma bir tane geldi yeni suç işlemiş olan adamı bağlayacan karşısına striptizci çıkarıcan biraz oynayıp adamı zevke getircek sonra adamın şişmiş olan cinsel organının içine girebilecek düzeyde cam çubuk sokucan sonrasını da siz tahmin edin.inşallah bu mesajım şikayet almaz:ehe

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
benim aklıma bir tane geldi yeni suç işlemiş olan adamı bağlayacan karşısına striptizci çıkarıcan biraz oynayıp adamı zevke getircek sonra adamın şişmiş olan cinsel organının içine girebilecek düzeyde cam çubuk sokucan sonrasını da siz tahmin edin.inşallah bu mesajım şikayet almaz:ehe

bu da guzel :d:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

o direk öldürür :zzz: daha çok acı çektirmek lazım :ehe şahsen kendime güveniyorum acı çektirmede :D özellikle çin işkencesi tavsiyem :D iğneyi alıcan adamın kemiklerine sürtücen :ehe gözlerine iğne batırcan :ehe kulaklarını kescen :ehe başından aşşağı kaynar sular dökcen :ehe adamın kafasını kazıtıp erimiş plastik dökücen :ehe göz kapaklarına iğne batırıcan adam bir süre sonra
daynamayıp gözlerini kapatınca kör olucak en son bi işkence daha var kızgın sac yöntemi :ehe en sevdiğim :ehe adamın kafası kesildikten sonra vakit geçmeden kızgın saca bastırılırmış beyin kanda bi süre daha dolanacağı için adam yerde ölü bedenini görürmüş :d: :ehe daha yazcamda yeter bu kadar :ehe
ne sadistmişsin bee :P korkulur valla senden

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
işlediği cezaya göre değişir bence..tecavüzcüleri bi kabın içine oturtacaksın.sürekli yedireceksin ve o kabın içine pislemesini sağlayacaksın.derken kendi pisliğinde çürüyerek uzuvları koparak ve bunun her anını hissederek ölümünü izliycekdin :oke:
Canimisin nesin ya :ehe

----------Eklendi @ 12:11:54 ---------- Yazıldı @ 12:05:31 ----------

Bakın ben bitane biliyorum :d:. Suçlunun kafasını kel olacak kadar traş edeceksin. Sonra kafasının üstüne delik bir su dolu şişe koyacaksın. O şişeden gün boyunca damla damlayacak adamın kafasına. 1 hafta sonra adamın kafasına kamyon düşmüş etkisi yaratacak :ehe

----------Eklendi @ 12:14:43 ---------- Yazıldı @ 12:11:54 ----------

siz yazmayın ya ben okuyunca kendime oluyomuş gibi hissediyorum .D

Necmati

Necmati

Üye
vardı sanki böyle bir konu :hmmm

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye

ne sadistmişsin bee :P korkulur valla senden

bizim ailede birtek ablamla bende var :D

----------Eklendi @ 14:34:46 ---------- Yazıldı @ 14:32:07 ----------

Canimisin nesin ya :ehe

----------Eklendi @ 12:11:54 ---------- Yazıldı @ 12:05:31 ----------

Bakın ben bitane biliyorum :d:. Suçlunun kafasını kel olacak kadar traş edeceksin. Sonra kafasının üstüne delik bir su dolu şişe koyacaksın. O şişeden gün boyunca damla damlayacak adamın kafasına. 1 hafta sonra adamın kafasına kamyon düşmüş etkisi yaratacak :ehe

----------Eklendi @ 12:14:43 ---------- Yazıldı @ 12:11:54 ----------

siz yazmayın ya ben okuyunca kendime oluyomuş gibi hissediyorum .D

:D ozmn yazmaya devam ediyim :ehe

buket2

buket2

Üye
ne acı ya :( en son iranda bir kadın zina yaptığı gerekçesiyle taşlanmıştı... millet boğazına kadar kuma gömülü kadını acımadan taşladı biri de cep tlf kamerası ile çekmişti... bir insan ne yaparsa yapsın böyle bir sonu hakketmiyor. Bu bence Allaha karşı gelmek.... Allaha inanan kimse onun verdiği canı almaya teşebbüs bile edemez.... bir de bunu iranda Allah adına yaptılar..

__xXx__

__xXx__

Üye
ne acı ya :( en son iranda bir kadın zina yaptığı gerekçesiyle taşlanmıştı... millet boğazına kadar kuma gömülü kadını acımadan taşladı biri de cep tlf kamerası ile çekmişti... bir insan ne yaparsa yapsın böyle bir sonu hakketmiyor. Bu bence Allaha karşı gelmek.... Allaha inanan kimse onun verdiği canı almaya teşebbüs bile edemez.... bir de bunu iranda Allah adına yaptılar..
onların katı kuralları var zina yasak cezası da idam diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt