Arkadaşlar selamlar...
Bir hususta bilginizi almak istiyorum...
Şu anda belli bir kota sonrası düşük hızdan ve sınırsız (ücretsiz) mobil internet hizmetli veren faturalı ya da faturasız tarifesi olan bir operatör var mı?...
Bilgisi olanların paylaşmasını rica ediyorum...
Hoşcakalın...
Arkadaşlar selamlar...
Bir hususta bilginizi almak istiyorum...
Şu anda belli bir kota sonrası düşük hızdan ve sınırsız (ücretsiz) mobil internet hizmetli veren faturalı ya da faturasız tarifesi olan bir operatör var mı?...
Bilgisi olanların paylaşmasını rica ediyorum...
Hoşcakalın...
Türkcell faturalı yada faturasız sınırsızlık hizmeti mevcut. Müşteri temsilcileri ile konuşup sınırsızlık servisi hizmetini açtıracaksınız. Ben faturalı hat kullanıyorum aylık 5 TL veriyorum. Yaklaşık 1-1.5 sene oldu.
Zaman geçtikçe hızın artması gerekirken bizimkiler zaman geçtikçe daha da kötüleştiriyor. 2013'te PTTCELL'in 14'lük tarifesine kayıt olmuştum. 128 kbps sınırsız internet veriyorlardı. Birkaç gün önce öğrendim ki AKK dolduktan sonra 3 GB'a kadar 128 kbps ile devam edip 3 GB'tan sonra 1 kbps oluyor yani internet duruyor. Bir de çakallar bunu sınırsız internet diye satıyor. Gerçekten düzenbazlık.
Zaman geçtikçe hızın artması gerekirken bizimkiler zaman geçtikçe daha da kötüleştiriyor. 2013'te PTTCELL'in 14'lük tarifesine kayıt olmuştum. 128 kbps sınırsız internet veriyorlardı. Birkaç gün önce öğrendim ki AKK dolduktan sonra 3 GB'a kadar 128 kbps ile devam edip 3 GB'tan sonra 1 kbps oluyor yani internet duruyor. Bir de çakallar bunu sınırsız internet diye satıyor. Gerçekten düzenbazlık.
Aynen öyle eskiden düşük hızda olsa sınırsız internet vardı şimdi o da yok.Operatörlerin amacı iyi hizmet ve müşteri memnuniyeti falan değil tek amaçları daha fazla para kazanmak...