en çok ses çıkartan telefon

Sponsorlu Bağlantılar

en çok ses çıkartan sony ericsson ?

• Kullanılan toplam oy
    100
  • Anket kapatılmış .

hellboysulo

Üye
en cok ses cıkaran telefon sonyde w550i dir bunların hiçbiri geçemez çift streo hoparlere kım dayanabılır ki

**reisbey**

**reisbey**

Üye
walla nokiadan şaşmıcan arkadaş 6233 en iisiiii

serhatgündüz

Üye
w800

emreguler

emreguler

Üye
arkadaşlar onlar çok ses çıkartabilir ama sizin unuttuğunuz bir telefon var nokıa 5700 xpress müsic manyak ses kalitesi var hemde symbian 9.2 var telefonda tam anlamıyla bir müsic telefonu

falcon19

Üye
sen w810 a bi acoustic yükle bak nasıl ses cıkıo...

vivido189

Üye
3310 tek geçerim abi :D:D:D:D:D:D::D

hüseyin calı

Üye
yokya şimdi çin malları çıkmış piyasayı mahfettı kvk olarak en çok n95 ten ses çıkıyor

diesel182

diesel182

Üye
acustic nedir bilirmisiniz =))) w810i cin mallarını bile gecer seste SE bu acustıgımın adı toshora 1.6 tavsiyemdir

Marchegiani

Marchegiani

Üye
w810i

esram30

Üye
Arkadaşlar çok farklı markalar kullandım. hatta ilk müzik telefonu olan nokia 3300 ı ve ngage bile kullandım geröçekten sesler harikaydı. Ama şimdi kulaklıkta hiçbiri Sony Ericsson gibi olamaz şuan w910 kullanıyorum sesin yüksekliğini geçin kalitede 1 numara hatta en son w980 aldım ama bozuldu onda clear audio experience vardı ve almanyada en iyi ses kalitesine sahip telefon seçildi. Konuyu biraz dağıttım ama dışarıya ses konusunda sizi biraz geriye götüreceğim. Bence dışarıya en iyi sesi veren telefon Motorola e398 dir. Kullanan varsa bana katılır titreşim özelliği açıldığında sanki içinde dahili subwoofer varmış gibi basslar duyuluyordu :)

harun_134923

Üye
n73 müzik editionu

--------------- Ekleme ---------------

bence n73 müzik edition olabilir

turan ahmet

turan ahmet

Üye
Nokıa n73

mmeettıınn

Üye
arkadaslar siz biraz ericcson nun sitesinde gezinde 2-3 hopörlörlü manyak ses cıkaran tel bakın w810 k750 falan hikaye ayrıyetten nokıa sony telefonlarının kamera ve hoporlorlerini kullanmaya basladı

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Yaw nokia mokia bunlar hava civa.nokia nın sesi tiz çıkıyor.sonyericsson un sesini kimse yakalayamaz.
Hele w700i k750i w800i w810i.kimse bu telefonlara yaklaşmasın.nokia cılar,size diyorum.
Satın o yahudi malı telefonları.üstünde yazana bakma,içine bak içine.sonyericsson da çin malı yazıyor ama para kime gidiyor.? Japonlara.
Yahudi ye gitceene japona gisin.

şimdi ayrı bi gerçek de var,nokia kullanan nokia diyor,soyericsson kullanan sony diyor.nerden bilcen?

Mic Jack

Mic Jack

Üye
Yaw nokia mokia bunlar hava civa.nokia nın sesi tiz çıkıyor.sonyericsson un sesini kimse yakalayamaz.
Hele w700i k750i w800i w810i.kimse bu telefonlara yaklaşmasın.nokia cılar,size diyorum.
Satın o yahudi malı telefonları.üstünde yazana bakma,içine bak içine.sonyericsson da çin malı yazıyor ama para kime gidiyor.? Japonlara.
Yahudi ye gitceene japona gisin.

şimdi ayrı bi gerçek de var,nokia kullanan nokia diyor,soyericsson kullanan sony diyor.nerden bilcen?

Katılıyorum. Sony Ericssonun üstüne tanımam :oke:

onatcan95

onatcan95

Üye
bende w810i var
tarafsız söylüyorum encok ses k750iden cıkar.2 tane eskittim ben .w810i de aynı sesi cıkarır sandım ama yanılmısım k750i nin 3/1 i kadar ses cıkartıyor

arkadaş kısmen haklı ancak w810 a EQ patch+ Acoustic atarsanız K750 den çıkan sesi duymak bile imkansız olur yanyanayken.

En kaliteli ve en yüksek sese gelince. Arkadaşım en yüksek sesli telefonlara bakarsanız ilk sırayı bence 5800 XPRESSMUSIC EDITION alır. w810i ekstra patch ve acousticleriyle onunla yarışabilir listendekilere göre. Aynı seriden olan ve en yüksek sesli tlefonları sorarsan: 5610 XM muhteşem ses çıkarır. 5730 da öyle. w800 de yarışabilir ancak 1.asla olamaz. Çin malı olarak kaliteli olmasa da anycool lar baya yüksek ses çıkarır ancak cızırtılı çıkar ses.

Not: ben w810i kullanıyorum ve dediğim telefonlar elime az çok geldi. Deneyimle konuşuyorum.

huberbirol

Üye
610 i kullanan yok galıba telefon ses için uretılmış gibi arabaya koy tesisat nıyetıne yol al :)

Üst Alt