En çok korktuğunuz rüya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
En çok korktuğunuz rüya
Arkadaşlar hadi en çok korktuğumuz rüyayı anlatalım.Mesela 7-8 yaşlarındayken bizim evin bodrumundan gulyabani çıktığını görmüştüm.bu benim en çok korktuğum rüyaydı

uçuumdan düşüyordum tam yerdeki kayalar burnumun dibine geldiğinde uyanmıştım

uçuumdan düşüyordum tam yerdeki kayalar burnumun dibine geldiğinde uyanmıştım
aynen yaa karanlık uçurumdan düşüyordum sonsuz bir şekilde devam ediyordu rüyamda altıma aetmediğim tuvalet kalmamıştı kalbim öyle hızlı atıyorduki en sonunda uyandım yastık ter içinde

byilmazZ

Üye
otobusle giderken ucuruma yuvarlanmistik, ben camdan disari firlamistim, yere dusmeden uyandim

morga kaldrılıyordum.ve herşeyi hissediyordum.

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
bir adam beni okula gitmediğim için kovalıyordu.Sonra birden arkamı dönüp adama " bugün cumartesi okul yokki" diyordum.Adam da "aaa dogru ya" diyordu
tek hatırlayabildiğim bu

Necmati

Üye
Rüyamda Ajdar ile Düet yapıyodum Çok Korkuçtu

Konu Sahibi
Bundanmı korkmuştun ? Devamındada adam '' pardon yiğenim gel sana bi gofret alayım '' demiştir muhtemelen
bir adam beni okula gitmediğim için kovalıyordu.Sonra birden arkamı dönüp adama " bugün cumartesi okul yokki" diyordum.Adam da "aaa dogru ya" diyordu
tek hatırlayabildiğim bu

ona koptum ya bikere bana öle biri rastlamıştı pişt yakışıklı ge bakıyım dedi buyur moruk dedim sana çikolata vereyimmi dedi ver ama markasına ne dedim adamda lan ne marka düşkünü çocuksunuz dedi yürüyp gitti

Konu Sahibi
Babana moruk denmesini istemiyorsan sende deme bence AMa mevzu komikmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...