Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
- En Çok Beğenilen Avatar - Yarışması 3 Sonuçlanmıştır
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yitik savaşçı
Üye
Konu Sahibi
- En Çok Beğenilen Avatar - Yarışması 3 Sonuçlanmıştır
Yarışmanın galibi piramit arkadaşımız olmuştur... Tebrikler... Tüm katılımcılara teşekkürler...
jöly
Üye
kazanan arkadaşı tebrik ederim
мιѕтαα
Üye
tebrikler piramit
bende tam tahminler yapalımda heyecen olsun demistim ama nese
yitik savaşçı
Üye
Konu Sahibi
Kusura bakma başlığı açtıktan sonra gördüm mesajını...
мιѕтαα
Üye
onemli deil ya bide su imza olayı duzenlense oda ii olur ya
B@TuH@N
Üye
tebrikler piramite
yitik savaşçı
Üye
Konu Sahibi
MiStA Fb bu sistemle avatar yarışması bile çok zahmetli oluyor. İmzaların boyutunu ve çeşitliliğini düşününce (hareketli resimler bir ya da bir den fazla, metinler, hizalamalar) yeni bir sistemle düzenlemek gerektiği kanaatine varıyorum. Neyse bu konuyu diğer başlıkta konuşalım. Şimdi bırakalım da birincimiz tebrikleri kabul etsin.
мιѕтαα
Üye
e tabi o dediginde dogru neyse burda konusmayalım cvp vermek acısından buraya yazdım
Salihyet
Üye
açıkcası oylardan menunum bir tek van_hooijdonk ve chavrash'ın avatarlarını başarısız buldum yorum yapmama gerek olmayanlara gereken puan'ı verdim,sadece aldığım puanların hesabını sormıycam ama verdiğim oylardan ben mesulum herkese teşekkürler verdiğim oylarda bi sakınca göremedim nede olsa bu bi yarışmadır.
msw
Üye
Beklediğim sonucu alamadım ... Piramiti tebrik ederim
Salihyet
Üye
<div class='quotetop'>(msw @ Apr 30 2006, 05:39 PM) [post=325857]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
ben bundan fazlasını bekleyemezdim ben senin yerinde olsam şükür ederdim çok tutarsız oylar gelebiliyor oylamada ben bana veya başkasına adaletli bir şekilde destek olan herkese teşekkür ediyorum ayrıca piramitide tebrik ederim kazanan avatara bi walpaper yapıcam daha doğrusu ilk üç kim isimlerini verin kürsü yapayım bi tane
yitik savaşçı
Üye
Konu Sahibi
Adalet veya adaletsizlik yok bence... Beğeniler farklı...
Salihyet
Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun @ Apr 30 2006, 05:51 PM) [post=325860]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Adalet veya adaletsizlik yok bence... Beğeniler farklı...
[/b][/quote] bunu kimse iddia edemezçok ciddiyim.
msw
Üye
<div class='quotetop'>(salihyet @ Apr 30 2006, 05:44 PM) [post=325859]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(msw @ Apr 30 2006, 05:39 PM) [post=325857]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
ben bundan fazlasını bekleyemezdim ben senin yerinde olsam şükür ederdim çok tutarsız oylar gelebiliyor oylamada ben bana veya başkasına adaletli bir şekilde destek olan herkese teşekkür ediyorum ayrıca piramitide tebrik ederim kazanan avatara bi walpaper yapıcam daha doğrusu ilk üç kim isimlerini verin kürsü yapayım bi tane
[/b][/quote]
şükür mü ederdin .. sondan 2.ci olduk hoca daha ne olsun
B@TuH@N
Üye
evet ilk 3 kim bunu da yazsan iyi olurdu hani!
msw
Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N @ Apr 30 2006, 06:00 PM) [post=325866]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
evet ilk 3 kim bunu da yazsan iyi olurdu hani!
[/b][/quote]
orda yazıyor zaten hocam
yitik savaşçı
Üye
Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(B@TuH@N @ Apr 30 2006, 06:00 PM) [post=325866]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>evet ilk 3 kim bunu da yazsan iyi olurdu hani![/b][/quote]
139 puanla piramit birinci, 127 puanla volo ikinci ve sen 126 puanla üçüncüsün...
B@TuH@N
Üye
yüksek puan vererek ilk üçe girmemi sağlayan arkadaslara gönül dolusu teşekkürler
ukalaboy
Üye
tebrikler sölicek bişi yok
irun
Üye
piramit, volo ve B@TuH@N arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
farklı yorumlar yapılmış, ben bir yarışmadan çok, bir oyun bir eğlence olarak bakıyorum olaya.
sonuçlar üzerinde tartışmanın anlamı yok bence.