<div class='quotetop'>(salihyet @ Apr 30 2006, 05:36 PM) [post=325854]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
açıkcası oylardan menunum bir tek van_hooijdonk ve chavrash'ın avatarlarını başarısız buldum yorum yapmama gerek olmayanlara gereken puan'ı verdim,sadece aldığım puanların hesabını sormıycam ama verdiğim oylardan ben mesulum herkese teşekkürler verdiğim oylarda bi sakınca göremedim nede olsa bu bi yarışmadır.
[/b][/quote]
<div class='quotetop'>(salihyet @ Apr 30 2006, 05:44 PM) [post=325859]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(msw @ Apr 30 2006, 05:39 PM) [post=325857]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Beklediğim sonucu alamadım ... Piramiti tebrik ederim
[/b][/quote]
ben bundan fazlasını bekleyemezdim ben senin yerinde olsam şükür ederdim çok tutarsız oylar gelebiliyor oylamada ben bana veya başkasına adaletli bir şekilde destek olan herkese teşekkür ediyorum ayrıca piramitide tebrik ederim kazanan avatara bi walpaper yapıcam daha doğrusu ilk üç kim isimlerini verin kürsü yapayım bi tane
[/b][/quote]
<div class='quotetop'>(salihyet @ Apr 30 2006, 05:56 PM) [post=325862]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(mobiloyun @ Apr 30 2006, 05:51 PM) [post=325860]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Adalet veya adaletsizlik yok bence... Beğeniler farklı...
[/b][/quote]
bunu kimse iddia edemez çok ciddiyim.
[/b][/quote]
kimse oylarda kayırma var dediğimi iddia edemez çok ciddiyim.
şu son yazdığımda kast etmeye çalıştığım ; yanlılığın olduğunu kimse iddia edemez'di ama düzeltme yapmamışım.bi imla yanlışı yüzünden şimdi dikkatimi çekti ne için diskalifiye olduğum.