En çılgın fotograf yarışması.. [İki yarışma birden] - Katılım devam ediyor..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
En çılgın fotograf yarışması.. [İki yarışma birden] - Katılım devam ediyor..!
Sevgili maxicep ailesi, iki yarışma birden etkinliğimizin ilkini MSinaL kazanmıştır..

Kazanan;
<20 kontör ödülünün sahibi, ozan'a operatörünü ve numarasını yazar yollarsa sevinirim :)>
MSinaL :bigstar:
Hayat Bir Sınavdır... Soruları Kolay Olan Ama Bizim Zor Zannedip de Çalışmaya Üşendiğimiz Bir Sınav..

Yarışmamızın ikincisi :) ;

Salih Baba
Hayat:''İnsanların Mecburiyetten Girdikleri Telafisi Olmayan Bir SınavdırNe Bütünlemesi Vardır ne de DC ile Geçme İmkanı''

jüri için bir üye daha gerekiyordu fakat büyük bir eşitlik söz konusu olduğu için 3. oy'u üyelerimizin sonucuyla vereceğiz..

Yeni yarışmamız, çılgın fotograf yarışmasıdır..

Her bir üye bir fotograf ile katılabilir
Yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar, Özel mesaj ile bana kendi çekimi olan fotografı göndererek katılımda bulunabilirler..
Katılım ve oylama için en az 1 aylık maxicep üyesi olmanız gerekmektedir..
ödül ; 20 kont..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Vaay 1. Olmayı Beklemiyordum.. Yazı %100 Bana Aittir.. Noter Tasdikleteyim Bari.. :ehe

Oy Veren Arkadaşlara Teşekkürler..

Kontör Fotoğraf Yarışmasından Sonra mı Verilecek Salih Yoksa Bu 20 Kontör Önceki Yarışma İçin mi? :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ben de 10 kontör için kime pm atacaktım....:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
20 kont ödülümüz tektir, ikinciye ödül verilmiyecekti zaten :P:
istediğiniz zaman ödülünüzü talep edebilirsiniz..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Vay tebrikler arkadaşlar

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:ehe :ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Katılım sürmektedir..

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Katılım sürmektedir..

Salih Olum Bu yarışmada son saatlerde bi ben katılacam kontorü bana vermek zorunda kalacaksın....:ehe:ehe:ehe:ehe:eheKötüyüm ben kötüyüm....:ehe:ehe

Güzel bir foto koyacam buraya ....

ycg35

ycg35

Üye
yha keşke en az 1 fotoğraf sınırı olmasaydı :( 5500+ fotoğraflık arşivimden 2 tane bomba gibi fotoğraf çıkarttım 2 side çok güzel hangisiyle katılsam karar veremiyorum :D

ycg35

ycg35

Üye
ee fotoğraf yarışması n'oldu ??

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Katılım yeterli olmadığı için süre 15 mart'a uzatılmıştır..

ycg35

ycg35

Üye
bugün ayın 18'i yarışmada ses seda yok :pro: .. Salih kardeş bnde daha önceden fotoğraf yarışması düzenlemiştim.. yarışma konusunu açtıktan sonra maxipuan sistemi kalktı ve yarışmada verebileceğim ödül flnda kalmadı elimde yönetimide zora sokmamak için kontör hediyesi vermeyide geçtim yarışmaya katılım çok az kişiyle sınırlıydı .. ya forumdaki kişiler ödül yoksa yarışmada yok düşüncesiyle yola çıkıyor yada 600.000 üye arasında fotoğrafa ilgi duyan 10 kişi bile yok :ss çok ilginç bir durum .. istersen yarışma süresini biraz daha uzat ve konuyu güncel tut belki o zmn brz daha ilgi olur :)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
kontör hediyesi var , ve konuyu okumuyor bile kimse..
Bazı arkadaşlarımız hala hayatın anlamını aradığımızı falan sanıyor, fakat çılgınca bir foto çek gönder.. varsa arşivden ekle, çok zor değil..

Zaten katılım süresi uzatıldı ama..

ycg35

ycg35

Üye
valla ben 2 tane fotoğraf gönderdim zaten .. ama bi tanesiyle katılcam diğeride güzel diye göstermek istedim :) . . arkadaşlar sizde katılın burdaki amaç sırf kontör kazanmak değil !! burdaki amaç rekabet eğlence ve paylaşım :coold:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
neden biz resimleri göremiyoruz ki???:allalla::allalla:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Gerekli katılım oluşursa zaten göreceksiniz , acele etmeye gerek yok..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bu Aralar Dersler Falan Baya Yoğunum..
Fotoğrafı Yüklemeyi Hep Unutuyorum Yaa..

En Geç 2 Güne Kadar Fotoğrafımı Yolluyorum.. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt