DiaBLoS
Admin
-
Konu Sahibi
-
kardeş bu profesyonellik işi bende galatasaraylıyım ama suç emrede değilki suç bizim yönetimde yani yönetim adam gibi emreye teklif götürmediki para basmadıki yani fener parayı bastı emreyi aldı.yönetimi kınıyorum...Eger dogruysa kendısıne hıc yakıstıramadım bu kadar sene Galatasaray'da oynayıp her reportajda Türkiye'de Gs baska bır takımda oynamam dıyen Emre ve bu Emre
kardeş bu profesyonellik işi bende galatasaraylıyım ama suç emrede değilki suç bizim yönetimde yani yönetim adam gibi emreye teklif götürmediki para basmadıki yani fener parayı bastı emreyi aldı.yönetimi kınıyorum...
şunu söylemek gerekirse emreye o forma hiç yakışmamış........
şunu söylemek gerekirse emreye o forma hiç yakışmamış........
amaç Formayı Giymek Degil O Formanın Hakkını Vermek
zaten anlaşma olmasada oynayamaz keşke oynasaydı kafaya bi yabancı madde emre sizlere ömürrnot:anlaşma yapılmış ve sözleşme maddesine:gs maçlarında oynanmayacak denilmiş
oynasa da ayakları titrer zaten
kimse alınmasında sizce bu etik bir davranış mı?bence hayır maneviyatsızlığın adını profesyonellik koymuşlar ayrıca emre bölezoğluna hiç o forma yakışmamış ve bu sayede fenerliler bölünecek çünkü nede olsa gs li futbolcuydu...bizde de fenerden alınma futolcular var ama;biz hep birlik olduğumuz için bölünme olmadı.
not:anlaşma yapılmış ve sözleşme maddesine:gs maçlarında oynanmayacak denilmiş
emrenin türkiyeye dönüşünden sonra yıldızının söneceğini düşünüyorum
kimse alınmasında sizce bu etik bir davranış mı?bence hayır maneviyatsızlığın adını profesyonellik koymuşlar ayrıca emre bölezoğluna hiç o forma yakışmamış ve bu sayede fenerliler bölünecek çünkü nede olsa gs li futbolcuydu...bizde de fenerden alınma futolcular var ama;biz hep birlik olduğumuz için bölünme olmadı.
diyosunuzBence de ciddi misin?Yazdıkların burdan komik görünüyor.
Fenerliler niye bölünsün ki bizde sanki birlik yok .Neler geçirdik biz ama hep birlikte üstesinden geldik.
hayırlı olsun ama;ben gs liyim ayrıca bu bjk dende yetişmedi gs den yetişti yani tümere benzemezBen öyle düşünmüyorumçünkü Galatasaray'da yakalayacı başarıyı Fenerbahçe'de yakalamak istiyecektir...Çnkü Fenerbahçe gözünü Şampiyonlar Ligi Kupasına dikdi
--------------- Ekleme ---------------
hayırlı olsun de dostumbelliki çok koymuş emre'nin Fener'e gelişi korkma Tümer'in İnönüde nasıl titremediyse Emre'ninde titremez ... ki Kadıköyde titreyenleri biliyoruz ...
Fenerbahçe taraftarını kendi takım taraftarınınla karıştırma bu zamana kadar bölünmedi bölünmezde...Biz takımımızın en zor zamanlarında bile o stadı doldurduk bir kere bile protesto etmedik oyuncularımızı yıpratmadık...bir oyuncumuza bile küfür ederek göndermedik
Sen sanırım Beşiktaş'lısın Beşiktaş'ın yarısı Fenerbahçe'den çıkma oyuncularSiz Tümer vs gibi oyunculara ana avrat söverken biz Beşiktaş'a giden oyuncularımızı bile alkışlıyorduk
boş yorumlara cvp vermek yorucu
Emre'nin Fenerbahçe'ye geçmesini gayet normal karşılamamız gerekirdi. Ama bunu kendisi bir tabu haline soktu. Hatırlarsanız bundan 1-2 yıl evvel röportajlarda "Bir gün Türkiye'ye dönersem tercihim tabiki Galatasaray olacak" diyordu. Bunun en kısa tanımı kaba tabirle dönekliktir. Ama şaşırmamak da lazım. Galatasaray'ı İnter için sattığında böyle bir karakterinin olduğunu anlamak gerekirdi.YAKIŞMADI
e yetiştiren sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?