Emir
Üye
Haklısın kardeşim sitede symbian edit işi yapan bir kaç kişi vardı örnek vermek gerekirse çilekeş adlı üyemiz vardı oda banlandı benim amacım şu ben oyunları yapmıyorum editlemiyorum ama resimi java emusuyla açıp en güzel yerlerini siteye ekliyorum istesem aldıgım sitedende önizleme alabilirm ama almıyorum çünkü benim kendime ait konumda kendime ait önizlemeler olsun diyorum kardeşim ben istesem symbian editligi yaparım ama işim başımdan aşkın okula gitmek geldigimde ise iş çıkıyor onlarla ugraşıyorum 1 2 saatte akşam maxide takılıp yatıyorum ama gerçekten symbian editligi düşünüyorumkardeşim tamam haklısınız pişman oldum açtıgıma herkezden negatif yorum geliyor![]()
![]()
Öneri bu sadecce...
Ama reklam vermek yasak ve ban a kadar yolu var haberin olsun
reklam derken örnek olsun diye koyduk.Üstelik yabancı bir forum Şu dağın ardı İran a ait bir forum
alın sadece bir göz gezdirin dedim.Her ne kadar ugrasılsada bunun önünü almak zor.Binmda gibi intro yapmakla kimsenin ugrasacagını sanmam(bak işte binmda yı herkez nasılda biliyor yabancı kaynaklı bir grup ama nasılda heryerdeler işte başarı budur.Böyle olmadıktan sonra ortaya birşeyler sunamadıktn sonra 10 milyon üyesi olsa ne olur olmasa ne olur forumların).Zaten bilen sayısı bir elin parmaklarını geçmez Kimseyi küçümsemek istemem ama forumlardaki bilgi seviyesi gerçekten çok düşük(bu sadece benim lafım sözümde değil).Türkiye de symbian edit konusunda sadece bir site vardı oda başarısız yönetim host ve disk problemleri nedeniyle oda silindi gitti.Ortaya yeni birşeyler koymazsan biryerlerden alır sen kopyalarsan birileride senden alır kopyalar bu böye sürüp gider.Ama sen işi bilip edit yapar introlar koyarsan o zaman onun önünü alamazlar.Benim kızdıgım nokta bu forumda gerçekten iyi symbian edit grubu vardı ama uzaklaştırdılar (sadece burda değilde başka yerlerede koyuyorlar gibisinden abuk sabuk sebeblerden inşallah değildir).Onlarda kendilerine başka bir site kurdu.GÜç bölündü o günden beri maxicep te edit konusunda bariz bir düşüş var(diğer forumlar gibi Copy/Paste olayına doğru hızlıca ilerliyor bunalrı soylemek çok üzücü ben symbian da ne kadar bilgi edindiysem bu forumdaki ustalardan edindim o yüzden saygım var Yüzlerce sitelere(aralarında yabancı forumlarında oldugu)Üyeyim ve en aktif şekilde burdayım .Edit konusunda sitede Benim bildiğim bir mahmut kutlu arkadaş var edit işinde kendini geliştirip ilerleten.Bana sorsalar ikinci isim sayabilirmisin hayır ne yazıkki yok
Neyse fazla uzatmadan işi bilen reklamınıda koyar.Ama uygulamaları ben yapmadıgım için benden kopyalamaları bir sorun teşkil etmiyor.Çok sıkarsa veririm rapid collector hesabına indirdikçe puan kazanırım

tüm s60 bölümlerine bakıyordum ama kimse paylaşım yapmıyordu benden başka