Emek hırsızlarının konularınızı kendi sitelerin paylaşmalarına izin vermeyin!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gök_han27

Üye
korsana hayırr...

rapman

rapman

Üye
rar dosyasının ismini değiştirip şifre koymakla olmaz.adam indirir,sonra aynı dosyayı rardan çıkarır kendi yaptığı şifresiz rara koyup upload edebilir.( zaten orda bir emek oluyor ama olsun )
ama önizlemelere www.maxicep.com yazmakla olur.örneğin ben bazı paylaşımlarımın önizlemelerine
www.maxicep.com yazıyorum.size de tavsiye ederim :oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bırakın konuları üye bile çalıyorlar üyelerin üzerinede Maxicep yazalım :D

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
rar dosyasının ismini değiştirip şifre koymakla olmaz.adam indirir,sonra aynı dosyayı rardan çıkarır kendi yaptığı koduz rara koyup upload edebilir.( zaten orda bir emek oluyor ama olsun )
ama önizlemelere www.maxicep.com yazmakla olur.örneğin ben bazı paylaşımlarımın önizlemelerine www.maxicep.com yazıyorum.size de tavsiye ederim :oke:
Haklısınn gerçekten :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bırakın konuları üye bile çalıyorlar üyelerin üzerinede Maxicep yazalım :D
:kop: :kop: Abi hiç gülecegim yoktu:kop:

|--White--|

|--White--|

Üye
Java Editleme Konusunda Yardımcı Olabilirim
İllaki Birşey İstiyorsanız Konularada Akrostiş Yapın
yani
M
A
X
I
C
E
P
Olsun Telif Hakkı Konusunda Verisign gibi Sitelerden Sertifika Alabilirsiniz Zaten Bunu Bilirsiniz.Ama Ne Kadar Çözüm Olur Bilemem

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Emir dostum sonucta java programlarını oyunlarını biz cıkarmıyoruzki? biz sadece rarlıyıp siteye lınk olarak verıyoruz buda bir emek sonucta fakat senın dediğin çok farklı birşey.Burdaki üyelerimizde illaki baska sıteden ındırıp rarlayıp siteye yukleme yapıyor çok gördüm yani:)

Bide şöle birşey var adam süper temalar hazırlamıstır 30tane koymustur önizlemeside resimli falan işte bunu alıp baska sitede paylasmak emek hırsızlıgıdır;)

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Emir dostum sonucta java programlarını oyunlarını biz cıkarmıyoruzki? biz sadece rarlıyıp siteye lınk olarak verıyoruz buda bir emek sonucta fakat senın dediğin çok farklı birşey.Burdaki üyelerimizde illaki baska sıteden ındırıp rarlayıp siteye yukleme yapıyor çok gördüm yani:)

Bide şöle birşey var adam süper temalar hazırlamıstır 30tane koymustur önizlemeside resimli falan işte bunu alıp baska sitede paylasmak emek hırsızlıgıdır;)
:D Haklısın kardeşim açtıgıma pişman oldum konuyu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...