Emir
Üye
Emek hırsızlarının konularınızı kendi sitelerin paylaşmalarına izin vermeyin!!!!
Degerli Maxicep hepimiz birer konu açmışızdır o konu için ugraşıp emek verip siteye katkıda bulunmuşuzdur Ama bazı önlemler anılmadıgından emek hırsızları hemen bir üyelik alarak bizim o kadar ugraşıp emek verdigimiz oyunu kendi sitelerinde kopyala yapıştır ile kendi konularıymış gibi gururla paylaşırlar ben 2-3 tane cep sitesinde gezdim ve gözlemlemledim hepsini benim ve adını vermek istemedigim arkadaşlarımın oyunlarını kendi sitelerinde kendi konularıymış gibi paylaşıyorlar ama bilmiyorlarki ben o oyunu java emusuyla açıp en güzel yerlerinin fotosunu çekip bir bir image sahack a upload yapıp siteye koyuyorum ve oyunun kurlumunun açıklamasını yapıyorum ve sizlerle gururla paylaşıyorum ugraşmayın diye rar şifresi koymuyorum ama adamlar indiriyor önizlemenin adresini kopyalıyor yazıları kopyalayıp yapıştırıyor birde kendinin paylaştıgına ve ugraştıgına dair emege saygı demezmi tam beni çıldırtıyor
onun için sizlere bir tavsiyede bulunacam kardeşlerim her yüklediginiz oyunun önizlemesine maxicep logosunu veya maxicep.com da paylaşıldıgına dair bir yazı koyun ve oyun,uygulama vs herneyse rar'a atın rar'ı da şifreleyin maxicep.com koyun tabi benim amacım tavsiye Saygılarımla Emir...
onun için sizlere bir tavsiyede bulunacam kardeşlerim her yüklediginiz oyunun önizlemesine maxicep logosunu veya maxicep.com da paylaşıldıgına dair bir yazı koyun ve oyun,uygulama vs herneyse rar'a atın rar'ı da şifreleyin maxicep.com koyun tabi benim amacım tavsiye Saygılarımla Emir...

forumda sanırsan kimse kendi oyununu yapmıyor
farketmeden ama
Caner abi