Emek hırsızlarının konularınızı kendi sitelerin paylaşmalarına izin vermeyin!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim tamam haklısınız pişman oldum açtıgıma herkezden negatif yorum geliyor :( :( :( Öneri bu sadecce... :( Ama reklam vermek yasak ve ban a kadar yolu var haberin olsun

reklam derken örnek olsun diye koyduk.Üstelik yabancı bir forum Şu dağın ardı İran a ait bir forum :D
alın sadece bir göz gezdirin dedim.Her ne kadar ugrasılsada bunun önünü almak zor.Binmda gibi intro yapmakla kimsenin ugrasacagını sanmam(bak işte binmda yı herkez nasılda biliyor yabancı kaynaklı bir grup ama nasılda heryerdeler işte başarı budur.Böyle olmadıktan sonra ortaya birşeyler sunamadıktn sonra 10 milyon üyesi olsa ne olur olmasa ne olur forumların).Zaten bilen sayısı bir elin parmaklarını geçmez Kimseyi küçümsemek istemem ama forumlardaki bilgi seviyesi gerçekten çok düşük(bu sadece benim lafım sözümde değil).Türkiye de symbian edit konusunda sadece bir site vardı oda başarısız yönetim host ve disk problemleri nedeniyle oda silindi gitti.Ortaya yeni birşeyler koymazsan biryerlerden alır sen kopyalarsan birileride senden alır kopyalar bu böye sürüp gider.Ama sen işi bilip edit yapar introlar koyarsan o zaman onun önünü alamazlar.Benim kızdıgım nokta bu forumda gerçekten iyi symbian edit grubu vardı ama uzaklaştırdılar (sadece burda değilde başka yerlerede koyuyorlar gibisinden abuk sabuk sebeblerden inşallah değildir).Onlarda kendilerine başka bir site kurdu.GÜç bölündü o günden beri maxicep te edit konusunda bariz bir düşüş var(diğer forumlar gibi Copy/Paste olayına doğru hızlıca ilerliyor bunalrı soylemek çok üzücü ben symbian da ne kadar bilgi edindiysem bu forumdaki ustalardan edindim o yüzden saygım var Yüzlerce sitelere(aralarında yabancı forumlarında oldugu)Üyeyim ve en aktif şekilde burdayım .Edit konusunda sitede Benim bildiğim bir mahmut kutlu arkadaş var edit işinde kendini geliştirip ilerleten.Bana sorsalar ikinci isim sayabilirmisin hayır ne yazıkki yok:(
Neyse fazla uzatmadan işi bilen reklamınıda koyar.Ama uygulamaları ben yapmadıgım için benden kopyalamaları bir sorun teşkil etmiyor.Çok sıkarsa veririm rapid collector hesabına indirdikçe puan kazanırım
Haklısın kardeşim sitede symbian edit işi yapan bir kaç kişi vardı örnek vermek gerekirse çilekeş adlı üyemiz vardı oda banlandı benim amacım şu ben oyunları yapmıyorum editlemiyorum ama resimi java emusuyla açıp en güzel yerlerini siteye ekliyorum istesem aldıgım sitedende önizleme alabilirm ama almıyorum çünkü benim kendime ait konumda kendime ait önizlemeler olsun diyorum kardeşim ben istesem symbian editligi yaparım ama işim başımdan aşkın okula gitmek geldigimde ise iş çıkıyor onlarla ugraşıyorum 1 2 saatte akşam maxide takılıp yatıyorum ama gerçekten symbian editligi düşünüyorum

Aziz™

Üye
buna gerek olduğunu sanmıyorum.sonuçta maxicepte günlük açılan 100 konudan en az 60-70 tanesi kopyala-yapıştır yada hepsi alıntıdır.ona bakarsan hiç kimse paylaştığı konuya %100 emek vermez.bu durumda bizde emek hırsızı olmuyormuyuz sorarım sana?

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
buna gerek olduğunu sanmıyorum.sonuçta maxicepte günlük açılan 100 konudan en az 60-70 tanesi kopyala-yapıştır yada hepsi alıntıdır.ona bakarsan hiç kimse paylaştığı konuya %100 emek vermez.bu durumda bizde emek hırsızı olmuyormuyuz sorarım sana?
kardeşim seni bilmem ama ben kendi yükledigim oyunları belirli bir siteden alıp deneyip java emusuyla açıp en kaliteli ve güzel yerlerin fotosunu çekip önizleme olarak koyuyorum maxicepte alıntı yapan olabilir ama ben, ben ve bir kaç arkadaşımın çok emek verdigini düşünerek benim kendi önizlememi alıp kendi ellerimle yazdıgım kurulum yazısını kopyala yapıştır yapmalarını istemiyorum oyun alıntı olabilir ama o resim o yazılar benim emegim deilmi ben kopyala yapıştır yapmıyorum çünkü kendi paylaşıgım oyunun önizlemesi ve kurulumu bir tek bana ait olsun istiyorum istersen paylaştıgın oyunlara bakabilirsin kardeş..

Aziz™

Üye
kardeşim seni bilmem ama ben kendi yükledigim oyunları belirli bir siteden alıp deneyip java emusuyla açıp en kaliteli ve güzel yerlerin fotosunu çekip önizleme olarak koyuyorum maxicepte alıntı yapan olabilir ama ben, ben ve bir kaç arkadaşımın çok emek verdigini düşünerek benim kendi önizlememi alıp kendi ellerimle yazdıgım kurulum yazısını kopyala yapıştır yapmalarını istemiyorum oyun alıntı olabilir ama o resim o yazılar benim emegim deilmi ben kopyala yapıştır yapmıyorum çünkü kendi paylaşıgım oyunun önizlemesi ve kurulumu bir tek bana ait olsun istiyorum istersen paylaştıgın oyunlara bakabilirsin kardeş..

dediğimi anlamamışsın.dedimki kimse %100 emek verip konu hazırlamıyor.buda emek hırsızlığına giriyor sonuçta

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
özür dilerim kardeşim eğer kırdıysam seni.ama bunu önüne geçmek biraz zor gibi.ama önerin gerçekten güzeldi:op:
Yok kardeşim ne kırılması estağfurullah haklısın :D gerçekten Aklından bile gerçirme öyle şeyleri :oke:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
İşte o yuzden arkadaşlar hep birlikte çalışıp binmda gibi bizde edit grubu oluşturalım.Maxide potansiyel var bunu kinetiğe dönüştürmek gerekli.Bir kaç sitede düşüncelerimi aktarayım 2 site ile yakınlığım var eğer ikna edebilirsem onalrdan destek alabiliriz tekrardan eski ustalardan symbian edit için destek gelirse elimden geleni yaparım.Güç birleşimi şart bir yerlere gelebilmek için edit grubu isteyenler için PM ler bekliyorum bakalım Potansiyel varmı:)

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
İşte o yuzden arkadaşlar hep birlikte çalışıp binmda gibi bizde edit grubu oluşturalım.Maxide potansiyel var bunu kinetiğe dönüştürmek gerekli.Bir kaç sitede düşüncelerimi aktarayım 2 site ile yakınlığım var eğer ikna edebilirsem onalrdan destek alabiliriz tekrardan eski ustalardan symbian edit için destek gelirse elimden geleni yaparım.Güç birleşimi şart bir yerlere gelebilmek için edit grubu isteyenler için PM ler bekliyorum bakalım Potansiyel varmı:)
Kardeşim süper olur ben editlemekten anlamam ama anlatırsa zehir gibi yaparım :D İlk ben istiyorum edit grunun olmasını ve bu arada edit grubu oluşturalım diye bir konu açsan çok iyi olur :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
edit grubu ne demek oluyor?

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
edit grubu ne demek oluyor?
Nadir abi edit degiştime güçlendirme demek(Upgrade) mesela ingilizce olan bir sis programı tükçeye çevirmek veya bir tükçe sis programı yapmaya editleme denir ve edit grubu ise birden fazla bu işi bilen yapan kişilerin birleşmesine denir :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar ne yaparsanız yapın bir şekilde alacaklar..benim kaç tane konum çalındı,yapacak birşey yok..yeri geliyor bizde alıyoruz..bunlara takmamak lazım..hatta iyi bile oluyor çünkü konunun orjinalini burda gören kimseler bu tarafa yöneliyorlar..

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ne yaparsanız yapın bir şekilde alacaklar..benim kaç tane konum çalındı,yapacak birşey yok..yeri geliyor bizde alıyoruz..bunlara takmamak lazım..hatta iyi bile oluyor çünkü konunun orjinalini burda gören kimseler bu tarafa yöneliyorlar..
:D vallahi çok güzel konuşmuşun nadir abi :D :D o zaman alıntıya devam :D :D :D :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bende bir ara Ozan'la konuşmuştum, konularım çalınmıştı..ama bir nevi reklamımız yapılıyor..Maxicep nerde,çalıntıların paylaşıldığı siteler nerde? kıyas bile yapılamaz..

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
bende bir ara Ozan'la konuşmuştum, konularım çalınmıştı..ama bir nevi reklamımız yapılıyor..Maxicep nerde,çalıntıların paylaşıldığı siteler nerde? kıyas bile yapılamaz..
kıyaslamayı bırak düşünmek bile saçma maxicep i öteki sitelerden kıyaslamaya

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman Emirciğim hiç takma..ben o sitelere hiç girmiyorum bile..hatta bir ara üyeliklerimi iptal ettireceğim..

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
o zaman Emirciğim hiç takma..ben o sitelere hiç girmiyorum bile..hatta bir ara üyeliklerimi iptal ettireceğim..
Yanlış düşüncelere kapılmıştım geçenlerde kendi istegimle kendimi banlattım bir degersiz site için anladımki o site maxcep in yanından bile geçemez üyeleri olsun yöneticileri adminleri bir birinden kötü ve cahil sitede pluscep.com Adamlar beni kandırdılar rütbe verdiler moderatörlük:vur tüm s60 bölümlerine bakıyordum ama kimse paylaşım yapmıyordu benden başka :D Bende geri geldim maxicep e geldim çünkü burada biz aileyiz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Yanlış düşüncelere kapılmıştım geçenlerde kendi istegimle kendimi banlattım bir degersiz site için anladımki o site maxcep in yanından bile geçemez üyeleri olsun yöneticileri adminleri bir birinden kötü ve cahil sitede -Reklam- Mesajı Rapor Edin Adamlar beni kandırdılar rütbe verdiler moderatörlük:vur tüm s60 bölümlerine bakıyordum ama kimse paylaşım yapmıyordu benden başka :D Bende geri geldim maxicep e geldim çünkü burada biz aileyiz
tabii ki biz bir aileyiz...ben burda günlük kendi bölümümde 50 ye yakın konu açıyorum..sen kıyasla işte..

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
tabii ki biz bir aileyiz...ben burda günlük kendi bölümümde 50 ye yakın konu açıyorum..sen kıyasla işte..
:D Sen zaten maxicep in göz bebegisin o konuda hiç şüphem yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...