V/RS
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayır yapmayın. Nokia 603'e bakın kesinlikle.. C6-01 çok hızlı bir telefon değil.
gel kardeş gel c6-01 güzel bir telefon (kendimce!!!) nerden mi biliyorum kullanıyorumda ondan
telefonu kaça okuttun??
İnşallah yarın gelcem yarın olmazsa haftaya kesin ordayım
Bak ben Tv out kablosu ile ile tvye bağlayıp film izleyip oyun oynadım ayrıca otg kablosuna kablosuz mouse bağlayıp telefonda mouse kullandım bunları yap tavsiye ederim
Ben 8 lik kullanıyorum rahatım ama oda hemen doluyor yernide olsam çektiğin resimleri filan pc de sakla boşuna telefonda yer işgal etmesin ayrıca filmleri süper oyanatıyooff bee neler neler yapcam onunla varyaa yalnız bende 4 gb hafıza var 58 den kalan HD video ve uygulamalar bu hafızaya sığmaz demi
hayırlısı olsun kardeşim
S60v5'in sonunun alameti bunlar.
Ben 8 lik kullanıyorum rahatım ama oda hemen doluyor yernide olsam çektiğin resimleri filan pc de sakla boşuna telefonda yer işgal etmesin ayrıca filmleri süper oyanatıyokaliteli gösteriyor Hd farkı işte
hayırlısı olsun kardeşim ii bir seçim yapmışsın n8 almanı isterdim ama çok pahalı telefon bana göre tabi 1 milyar sonuçta
şöyle bişey var ; sanırım 5800 ını telefoncuya sattın.bana ucuz gibi geldi... Şöyle yapabilirdin.
Telefonda hiç bi sorun yoksa ki yoktur diye düşünüyorum cfw atıp tanıdıklardan birine , sıfır fiyatından biraz ucuza satsaydın daha ii olurdu. Yani demem oki :
Telefonun normal fiyatı 500 desek sen telefona bi cfw atıp(telefonu daha çekici yapmak için) 350-400 gibi fiyatlara satabilirdin.
Alıcıda : hem telefon güzel (cfw attığın için alıcıya daha güzel gözükür) hemde sıfır gibi ve parası sıfırından daha az diye alırdı. Memnunda olurdu yani. Öle bişey olsa düşünmeden alırımmm
hayırlı olsun.
Pc de saklayacaz artık nabalımkeşke autofocus ta olsaydı 5800 daki gibi ama olsun her güzelim bir kusuru vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?