Duyuru Elveda S^3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
evet bilgisayar gibi indirme yapıyor sayfalara giriyor ama Wilan ile çok hızlı şebeke ile o kadar hızlı olamıyor. Window phone kullanımına ben alışamadım ama kullanışlı duruyor görünümü teması bilgisayar gibi olması çok güzel alışmak için zaman gerekli. Benim c6 m bozulunca ondan alacam :)
Allah Allah benim 808 bir türlü ulaşamadı o hıza :d:

fk555897

fk555897

Üye
Hayırlı olsun!

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Konu İyice Çöp Olmuş Lütfen Yönetim konuyu Kapatsın Bu Arada Hayırlı olsun diyenlere Teşekkürler Sağolun

esokmen

esokmen

Üye
Hayirli olsun kardeism insallah pisman olmazsin galaxy wonderdan cok cektim ben 1.4 ghz idi oda

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
gordum ovı de işe yaramıyo
yorumlarına bakıyorumda, hani diyecem androidin ortağısın. Bende diyorumki android 4.2 jely bean altı çöp yaramaz. Androidi ne kadar cok büyütüyonuz. Nokia bitti dediniz WP ile nokia ucuyo. simdi herkesin cebinde Nokia limualar var en cokarkadasım telin hayırlı olsun. Keşke daha düzgün bi model alsaydın :)

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
yorumlarına bakıyorumda, hani diyecem androidin ortağısın. Bende diyorumki android 4.2 jely bean altı çöp yaramaz. Androidi ne kadar cok büyütüyonuz. Nokia bitti dediniz WP ile nokia ucuyo. simdi herkesin cebinde Nokia limualar var en cokarkadasım telin hayırlı olsun. Keşke daha düzgün bi model alsaydın :)
WP nasıl uçuyor kardeşim, Eylül ayı sonuçlarında Symbian bile WP'den çok sattı.

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
WP nasıl uçuyor kardeşim, Eylül ayı sonuçlarında Symbian bile WP'den çok sattı.

Nokia, toplamda 6.6 milyon adet telefon satışı gerçekleştirmiş. Bunların 4.4 milyonu Windows Phone 8 iken, 2.2 milyonu ise Symbian'lı telefonları oluşturuyor. 1 Ay ile ölçülmez değerler

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Nokia, toplamda 6.6 milyon adet telefon satışı gerçekleştirmiş. Bunların 4.4 milyonu Windows Phone 8 iken, 2.2 milyonu ise Symbian'lı telefonları oluşturuyor. 1 Ay ile ölçülmez değerler
https://www.maxicep.com/forum/konu/...isletim-sistemleri-kullanim-yuzdeleri.845861/ Bu konuda kullanım yüzdeleri var, ilk yorumda satış demişim ama o yanlıştı :)Her 100 kişinin 1,6'sında WP var, hani herkesin cebinde Lumia vardı ?

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
galaxy young c6-01den iyi ha atla sen cam falan yok mu orda
o nokıaya top eleven yuklenmıyo ama s5300 a yuklenıyo. akıllı tv ler s5300 ıl kontrol edılebılıyo ama senın o nokıalar da olmuyo onlar telmı cop cop

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt