Elveda Maxicep...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Elveda Maxicep...
Merhaba değerli kardeşlerim, arkadaşlarım, abilerim ve ablalarım.

Derslerimin yoğunluğu yüzünden kendimi 2 ay boyunca Maxicep'ten uzaklaştırma kararı aldım.

Aslında 5-6 gün önce yapacaktım bunu, ama ayın üyesi olmak için Maxicep'te kırık link taraması yapmıştım. Çok fazla derecede şikayet göndermiştim. Belki ayın üyesi olurum diye bekledim...

Ama bugün konuya heyecanla baktığımda, ayın üyesi olmadığımı görünce çok üzüldüm. Bütün o şikayetler boşunaymış. Takıldığım bölümün ismi gibi "gereksiz" bir üyeymişim...

Her neyse işte, uzatmanın manası yok. 2 ay sonra görüşürüz, kendinize iyi bakın...

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

paradox07

paradox07

Üye
Eğer derslerin daha iyi olacaksa bunu yapmalısın,şunu da unutma ki gereksiz birisi değilsin :oke: seni seviyoruz kardeşim.döndüğünde burda oluruz inşaallah.kendine çok iyi bak.Allah'a emanet ol :bye:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Oldum diye demiyorum metin ama ama oldumda noldu bak yine rütbeme geri döndüm:) eğer bunun için yapacaksan saçmalarsın ama derslerim için diyorsan başarılar dilerim sana kendine iyi bak.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
​Allaha emanet ol.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kendine iyi bak kardeşim .
Dikkat et kendine . Başarılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaslar ayin uyesini sikayet butonunu cok kullanan almiyorki nerden kapildiniz bu dusunceye bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92 ve CanKartaL
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Görüşmek üzere :agla2: :bye:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Her emek harcayan üyeyi ayın üyesi yapamıyoruz. Bir kişi seçebiliyoruz. Bu da diğer "emek harcamış üyelere" aslında haksızlık yapmış gibi gösteriyor bizi
Aslında bu noktada beklentiyle hareket etmemek en doğrusu. Ben de bu sitede ayın üyesi seçildim. Ama o ay hiçbir beklentiyle hareket etmemiştim.
Ayın üyeliği sitemizdeki bir hoşluk sadece. Ve sadece emek göstermeye de bağlı değil. Pek çok değişkene bağlı.
Elbette insan da böyle bir sitede ayın üyesi olmak istiyor ve olamayınca duygusal davranabiliyor... Sizi de anlıyorum...

Sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir üyeydiniz. Keşke böyle olmasaydı.
2 ay sonra karşılaşmak dileğiyle, hoşça kalın.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: Revengeful, CanKartaL, izmirligenc ve 1 kişi daha
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt